Konsul Slawomir Kowalski erklæres “persona non grata” i Norge -må forlate landet -Polen vurderer å utvise norsk diplomat som gjengjeldelse

Polens konsul erklæres for “persona non grata” i Norge. Må dermed forlate landet

Polen vurderer å utvise norsk diplomat som svar på den norske provokasjonen   Utenriksdepartementet har mandag erklært at Polens konsul er uønsket som diplomat i Norge. – Dette skjer fordi hans personlige oppførsel ikke er forenlig med hans rolle og status som diplomat, sier konstituert kommunikasjonssjef Kristin Enstad i Utenriksdepartementet. Dermed må den polske konsulen som har engasjert seg for å hjelpe polske familier som får trøbbel med det omstridte norske barnevernet, forlate Norge. I et oppslag på kristenkoalisjonens nettside ble det fredag hevdet at Erna Solberg var i ferd med å snu i konsul Slawomir Kowalski saken. Dette viser seg nå å ikke stemme.  Den polske konsulen har blant annet bistått polske familier i møte med det beryktede norske barnevernet som av kritikere blir omtalt som “Gestapo”.

 Det har brutt ut diplomatiske forviklinger mellom Norge og Polen. Flere øst-europeiske land følger med på hva Norge foretar seg. 

I henhold til Wien-konvensjonen om diplomatisk samkvem, har Norge rett til å erklære personer med diplomatstatus i Norge for uønsket. Dette innebærer en plikt for Polen å enten tilbakekalle angjeldende person eller bringe hans tjenestegjøring ved ambassaden til opphør. Kowalski har flere ganger blitt omtalt av norske medier i forbindelse med saker knyttet opp til barnevernet i Norge. Han skal blant annet ha bidratt aktivt for å bistå polske familier som har vært i konflikt med barnevernet, og dette ser ut til å ha falt den borgerlige fireparti-regjeringen tungt for brystet. I kveld melder flere medier at Polen vurderer å utvise en norsk diplomat som gjengjeldelse. Gjennom dagens utvisning signaliserer Erna Solberg regjeringen at vi ikke finner oss i å få kritikk for vårt korrupte barnevern. Som kjent har det norske  barnevernet etterhvert pådradd seg et heller frynsete rykte i store deler av verden. Den norske utvisningen av den polske konsulen forteller med all tydelighet at kongeriket Norge ikke finner seg i at noen stiller spørsmål med vårt barnevern-system som kynisk og brutalt skiller barn av fra sine foreldre og plasserer dem under barnevernets “omsorg”. At det norske barnevernet har mange “suksess historier” er denne minnevideoen om Michael et bevis på. Bare himmelen vet hvor mange unge som har tatt sine egne liv etter å ha kommet under barnevernets “omsorg”.

 

2 tanker om “Konsul Slawomir Kowalski erklæres “persona non grata” i Norge -må forlate landet -Polen vurderer å utvise norsk diplomat som gjengjeldelse

  1. Barnevernet kan med rette kalles Gestapo, spesielt når de blir assistert av snuten for å ødelegge familier. Barnevernet er blitt et skjeldsord på linje med Quisling i det tidligere Øst-Europa. Og vi alle skjønner jo hvorfor. Norge er under de borgerlige blitt en bananrepublikk styrt av klovner som kun har to mål for øynene. Ødelegge familien fordi familien er en instans innsatt og ordinert av Jahve Gud, og dernest rive ned vår identitet som nordmenn, gjennom å gjøre vårt stakkars Norge om til et multikulturelt og islamisert kalifat. En av grunnene til at den polske konsulen når blir utvist ligger i det faktum at det har falt regjeringen tungt for brystet av Polen har gitt politisk asyl til norske Silje Garmo og hennes datter. Derre er noe den norske statsforvaltingen ikke ser på med blide øyne.

    Stadig flere innser at den norske barnevernsindustrien er en totalitær statsfinansiert industri, hvor offentlig ansatte akademikere som avskyr middelklassen tydeligvis, med den politiske elitens støtte, ønsker å utrydde denne klassen.
    Det er stadig flere norske barnevernsflyktinger som rømmer til et Polen som nekter å utlevere de norske flyktningene. Noe norske myndigheter ikke ser på med blide øyne.
    Polen burde som reaksjon utvise den norske ambassadøren i landet.

    • Nå har Polen svart med å utvise en norsk diplomat. Det er tydelig at den borgerlige regjeringen er irritert fordi noen legger seg opp i den uhyggelige norske barnevernspraksisen.

Det er stengt for kommentarer.