PDK leder Erik Selle oppfordrer til sivil ulydighet mot Coronapass: – Vi er ikke Kina!

Partileder Erik Selle i Partiet De Kristne oppfordrer til sivil ulydighet mot innføringen av det kontroversielle Coronapasset. Erik Selle oppfordrer til «massiv sivil ulydighet» mot bruken av koronapass. Han sier at han vil ha debatt om koronapasset. «Iverksettes coronapass som passerseddel, må folket iverksette massiv sivil ulydighet. We Are not China!» skrev Partiet De Kristne-leder Erik Selle på Facebook fredag. Samme dag sa regjeringen at de vil la kommunene ta i bruk koronasertifikat for å lempe på lokale koronaregler, melder NTB. Erik Selle er i motsetning til andre politikere en mann som tør tale i mot galskapen.

De som har grønt koronasertifikat, er vaksinerte, personer som er immune fordi de har hatt korona, eller har en negativ koronatest.

Erik Selle sier til avisa Dagen at han vil ha en debatt om koronapass.

– Vi kan ikke ta altfor god fisk. Jeg mener at koronapass er feil. Det gir en falsk trygghet fordi folk som er vaksinerte også kan bli smittet. Jeg er skeptisk til at dette innføres når vi ser hva som skjer. Vaksinerte blir syke, de blir innlagt og de smitter andre, sier Selle som har oppdaget hva vi andre har sett lenge. Over store deler av den vestlige verden innføres det nå en form for medisinsk apartheid hvor mennesker som ikke har fått sine gener manipulert blir blinket ut og straffet med fratakelse av demokratiske goder.

Én tanke om “PDK leder Erik Selle oppfordrer til sivil ulydighet mot Coronapass: – Vi er ikke Kina!

Det er stengt for kommentarer.