Paul Mills: Donald Trump er den som står bak dyrets merke og dersom han igjen blir president er han Antikrist

Mennesker går glipp av den største nyheten og hendelsen siden Jesus ble født. Nemlig innføringen av dyrets merke i verden. Dette er ikke en forløper som mange tror, men selve merket Bibelen advarer om og på et eller annet punkt vil det bli et merke i høyre hånd eller panna. Den som egentlig står bak innføringen av dyrets merke, er Donald Trump, en selvopptatt narsissist som utelukkende er opptatt av seg selv og penger, Mange kristne setter sine håp til at Trump skal komme tilbake, -og dersom Trump virkelig kommer tilbake, blir det som Antikrist. Mange kristne tilber og hyller Trump som en frelser, en Messias, slår Paul Mills fast i nattens livestream.

Donald Trump er gjennom operasjon “Warp speed” hovedansvarlig for at dyrets merke er kommet og at skarer på skarer av mennesker allerede har tatt dyrets merke. Og dersom Trump igjen skulle komme til makten -vil det bli som Antikrist, sier Paul Mills videre. Mills stemte på Trump i 2016 fordi han ikke ville ha Hillary Clinton, men i 2020 stemte han verken på Biden eller Trump som i følge Mills er en selvopptatt narissist som er opptatt av seg selv og som også innførte dyrets merke som nå Joe Biden og verdens politiske ledere ruller ut. I følge Mills er Covid-vaksinen en del av et multi-komponent-pakke som tilslutt vil resulterer i at du vil ta et fysisk merke i høyre hånd eller pannen. Vaksinen er med andre ord selve forførelsen eller trolldommen som får deg til å ville ta dyrets merke i høyre hånd eller panna. Ideen er at det i vaksinene er et medikament, et “pharmakeia” som har i seg en makt som får deg til å gjøre det systemet vil. Nemlig å ta et merke i høyre hånd eller pannen og deretter falle ned og tilbe dyret og følge dyret. At det er makt i enkelte medikamenter er noe psykriatrien vet. Medikamenter kan gi psykiske forstyrrelser, selvmordstanker og gjøre mennesker følelsesmessig avstumpet. Andre medikamenter er sterkt avhengighetsskapende og kan således få stor makt over folks valg. Tilslutt, alle Trump haterne som regelmessig håner og spotter Trump vil få mye å si “amen” til i den siste videoen fra Paul Mills.

https://www.youtube.com/watch?v=ZLhFbdQpHv0

 

 

 

9 tanker om “Paul Mills: Donald Trump er den som står bak dyrets merke og dersom han igjen blir president er han Antikrist

 1. Bibelen må være blant verdenshistorens mest effektive sysselsettingstiltak. Bare slått av matlysten?

  Såå mange kraftastrengelser og krampetrekninger, kirkegang og kakebaking, krangler og kriger, kanossaganger og katedraler. Og såå mange spekulasjoner!

  Hvis du kjeder deg, er det bare å bli troende, så får du nok av tilleggsoppgaver.

  😇😇😇

  2
  5
 2. Til “Gyllenlakk” Forberede seg til et liv i evigheten, er først og fremst å bli klar over at man er en synder, deretter bekjenne synden og avstå fra den. Det er mange eksempler hvor Jesus sier til personen som er blitt helbredet: “gå bort og synd ikke mer” Et liv i Evigheten består av millioner av år, så det er ikke verdt å kaste bort den muligheten med ett uoppgjort liv i synd.

 3. Denne Paul Mills kommer med en tirade av vås. Han kan nok se seg i speilet og vil oppdage narsissisten i selv.

  • Det kan vel sies om samtlige amerikanske televangelister og nettprofeter?

   God sommer!

   1
   1
 4. Noen nyheter i media må en ta med “En klype salt”
  I dette tilfellet må det flere tonn til

  1
  1
 5. “Langt hår er til vanære for mannen og en ære for kvinnen”, sier Bibelen.

  M.a.o. er Paul Mills en vanære for kristendommen.

  6
  3
  • Du er selv en vanære for kristendommen. Du lyver om Guds Ord. Du gjør Gud, Jesus, profetene og apostlene til løgnere.

   2
   4
 6. Jeg bruker ikke tiden min til å lytte på som “Paul Mills”! Det er bare Gud som vet hvem som er Antikrist & ikke Paul Mills! Tror ikke Trump er Antikrist! Jeg skal være forsiktig å si hvem som er det! Uenig i dette leserinnlegget!

  3
  1

Det er stengt for kommentarer.