Paul Joseph Watson om Covid-19 vaksinekulten som stadig får nye tilhengere

Den kontroversielle og potensielt dødelige Covid-19 vaksinen blir nå promotert nær sagt overalt, og snart vil menneskene som tar den bli belønnet med et eget pass som gir vaksine-troende egne rettigheter og muligheter. Imidlertid har Covid-19 vaksine-bevegelsen mye til felles med en religiøs sekt, og som Paul Joseph Watson viser i videoen under, oppfører vaksinetilhengerne og de kuede seg som medlemmer av en spesiell religiøs sekt, med en svart/hvitt tenkning som får oss til å tenke på religiøse kulter.  Det er oss og dem, de lydige mot de ulydige, de merkede mot de umerkede, de vaksinerte versus ikkevaksinerte. Hjernevasken og skremselspropagandaen har virket skremmende effektivt.

De som har tatt vaksinen kan nå vitne frimodighet om sin nyfunnede frihet, -en frihet hvor de kan glede seg over alt som var en selvfølge før kinerserne slapp løs dette viruset som preger millioner på millioner av mennesker. Covid-19 vaksinekulten er kanskje en treffende betegnelse på dem som nå dyrker vaksinen som den store frelser og døråpner til friheten

Sjekk ut mer info her: https://blazingpress.com/livestream/

Én tanke om “Paul Joseph Watson om Covid-19 vaksinekulten som stadig får nye tilhengere

  1. Mye sant i det Watson sier. Disse vaksinetilhengere har mye til felles med aggressive kultmedlemmer. De er blitt løyet til og sprer kult ledernes løgner videre.
    Denne kulten har enkelte medlemmer blant leserne her inne.

Det er stengt for kommentarer.