Paul Begley: Eksperter hevder at et kraftig jordskjelv vil kunne ramme San Francisco området i løpet av dager

Et jordskjelv som målte 4,0 til 4,1 rammet tirsdag  Fremont i San Francisco området har
jordskjelv-californiafått mange til å spekulere på om dette er et forvarsel på et større skjelv. Jordskjelvet som inntraff tirsdag klokken 0241 før middag ble merket i Santa Clara, San Francisco, Pleasanton, og San Ramon, meldte lokal presse. Skjelvet utløste ikke større skader, men det ble meldt om trafikale forsinkelser og på sosiale medier ble det spekulert på om dette er et forvarsel for et større. “Det som forårsaket tirsdagens jordskjelv forventes å utløse et kraftig skjelv når som helst nå, sier en forsker tilknyttet U.S. Geological Survey i følge CBS San Francisco

Tirsdagens skjelv som U.S. Geological Survey mener kan være forvarsel på et større hayward-fault-mapskjelv og forskere advarer nå om at det forventede og kommende skjelvet vil være “mye mye større” og dermed potensielt dødelig. Innbyggere langs Hayward Fault som strekker seg fra  San Pablo Bay i nord til Fremont i sør, går gjennom tett befolkede områder som Berkeley, Oakland, Hayward og Fremont, og i disse områdene bes publikum være forberedt på et større et,” melder lokale medier. En av dem som har bitt seg merke i USGS forutsigelse av et større jordskjelv er “The Prophetic guy” på You Tube, Paul Begley som har over 100 000 følgere.

 

 

2 tanker om “Paul Begley: Eksperter hevder at et kraftig jordskjelv vil kunne ramme San Francisco området i løpet av dager

  1. Jeg frykter at Cahn har rett i at noe vil skje rundt 13. Sept. som vil skape økonomisk kaos. Jordskjelv er en mulighet.

  2. Forsvarsminister Carter er på en rundreise i Midtøsten for å prøve å betrygge USAs allierte i regionen som er bekymret over avtalen.
    Mandag 20/7 møtte Carter Israels forsvarsminister Moshe Yaalon. 21/7 rystes
    San Francisco av jordskjelv. Tilfeldig?

Det er stengt for kommentarer.