Pastor Steve Cioccolanti om riksrett-saken og Kim Clements profeti om Donald Trump

Pastor Steve Cioccolanti kom fredag med profetisk innsikt omkring den pågående riksretts-farsen i den demokratisk kontrollerte kongressen. Etter dagens avstemming går saken nå over til Senatet som ventelig vil frifinne presidenten slik at denne riksretts-farsen vil bli et tilbakelagt stadie. Steve Cioccolanti i Discover Ministries har flere ganger i sine prekner tatt opp tematikken omkring riksrett og det profetiske ord. I sin site tale peker Cioccolanti på de berømte profetiske ord uttalt av Kim Clement i 2014. Pastor Cioccolanti vil i løpet av kort tid utgi en bok som har tittelen “Trumps Unfinished Business” som blant annet omtaler ti forskjellige profetier som kan redde Amerika

I sin tale peker Steve Cioccolanti på det faktum at en av de fremste Donald Trump motstandere, representanten Elijah Cummings brått avgikk med døden, bare 68 år gammel. I sin tale sier Cioccolanti at president Trump selv må ta i bruk riksrett og amerikansk lovgivning for å bekjempe fienden. I følge pastor Cioccolanti er det Gud som har gitt Donald Trump “Det Hvite Hus” og dersom president Trump følger de profetiske råd fra pastor Cioccolanti vil presidenten få ytterligere fire år i Det Hvite Hus.

4 tanker om “Pastor Steve Cioccolanti om riksrett-saken og Kim Clements profeti om Donald Trump

 1. Profetisk innsikt er å ta litt hardt i.
  Gubben har bare kommet med svada hele tida.
  Ingen grun til å høre på han.

  • Hvor mange videoer har du egentlig sett av ham?
   Konkrete grunner til at man ikke bør høre på ham? Noe spesielt du tenker på som han har sagt?

  • Tøv Henrik. Cioccolanti er en av de klareste og mest åndsfyllte profetene Gud bruker i dag, ved siden av Jonathan Cahn.

  • Mener jeg også. Han setter sløve kristne på plass også. Og påpeker at kristne MÅ lese Bibelen nå.

Det er stengt for kommentarer.