Pastor Steve Cioccolanti med profetisk ord til Amerika -er det virkelig håp for Amerika?

Det kommende USA valget i 2020 vil på alle måter være et skjebnevalg for Amerika. Kampen står mellom Israel-hatende kandidater fra det ekstreme progressive sosialistiske demokratiske partiet under ledelse av Ayanna Pressley, Ilhan Omar, Alexandria Ocasio-Cortez og Rashida Tlaib og Donald Trump og det republikanske partiet. I den siste tiden har en rekke stater skjerpet inn på abortloven. Dette er fremskritt som gir håp for Amerika. “Som kristne kan vi aldri stemme på politikere som forsvarer drap av barn i mors liv,” slår Pastor Steve Cioccolanti fast i sitt budskap til Amerika.

Valget av Donald Trump i 2016 har satt abortspørsmålet høyt på agendaen i USA og flere delstater har innført strenge abortlover mens andre delstater igjen godtar abort inntil fødsel. “Det pågår nå en oppvåkning og stadig flere amerikanere ser det absurde med det å ta livet av barn.” Donald Trump har gjort en god del bra ting, sier Cioccolanti som mener at Donald Trump er den beste presidenten USA har hatt i vår livstid og et løfte han må oppfylle er å stoppe føderal finansiering av Planned Parenthodd som er en gigantisk drapsmaskin,” sa pastor Steve Cioccolanti under sin tale som var en tydelig “ja til livet” tale og en advarsel mot abort.

 

 

8 tanker om “Pastor Steve Cioccolanti med profetisk ord til Amerika -er det virkelig håp for Amerika?

 1. Den syvende, bibelske verdensmakt – Anglo-Amerika – skal i følge Bibelen “gå levende ned i dødsriket. Dette betyr at de utgjør det siste bibelske verdensriket – nummer syv i rekken. Fra Egypt via Assyria, Babylon, Medo-Persia, Babylon, Grekenland, Romeriket og altså nå Vesten.

  Etter at denne verden – med USA i spissen – er tilintetgjort av Kristus og hans himmelske rike i Harmageddon, vil vi komme inn til de siste tusen år av Jehovahs syvtusenårige hvile. Da vil de menneskene som overlever få disse tusen årene til å gjenvinne den fullkommenheten som Adam og Eva tapte.

  Mennskene vil bli unge og mentalt og fysisk rehabiliterte slik at de etter de tusen år kan fortsette livet i all evighet her på planeten og eventuelt andre planeter vi kommer til å forberede til de av dere som vil være med.

  Ikke la dere bry med skrikende og skrålende motstandere som følger etter oss – argumentløse og sinte. Slik hadde også apostlene det. De er der for at profetiene skal gå i oppfyllelse før de avskjæres fra livet i Harmageddon.

  Da vil stillheten senke seg over planeten. Mens likene av de døde vil ligge overalt og det må ryddes opp av både mennesker og engler samt oss Jesu brødre. Vi får sikkert god hjelp av antimaterien til dette arbeidet. Deretter skal atter jorden bli et paradis for alle Guds tjenere.

  Og etter de tusen år vil Jehovah Gud avslutte sin syvtusenårige hvile fra sine skapergjerninger. Og da kan Kristus og vi overlevere planeten tilbake til Gud – like fullkommen som før de første menneskene stjal av treet og ødela livsforholdene.

  HVILKEN GEN IAL GUD JEHOVAH ER! Han lar sine fiende arbeide for seg. Det gjør jeg også. Tenk bare på da Satan lot Jesus drepe. Han – dusten – tenkte nok ikke over at han derved gjenløste menneskeheten og gjorde Jehovah den største tjeneste.

  Så lær av eksemplene og gjør ikke samme feilene i stolhet og aggresjon som kjeruben Satan. Vær heller ydmyke – og motta nåde. Lykke til!

  15
  2
 2. Sikkert ikke hyggelig å lese om sin egen fortapelse. Tilhørerne vrir seg i åndelig smerte når skriftsted etter skriftsted fra Bibelen river deres falske troslære fra hverandre og den falske troen kolliderer med Bibelen før den faller sammen som et korthus.

  Men slik er det når virkeligheten kolliderer med de hjernevaskende mytene. Hadde ikke sanne kristne plaget dere nå, ville vi blitt anklaget for å gjemme det evige livet for dere når enden kommer.

  ” Men hvordan kan de påkalle en de ikke tror på? Hvordan kan de tro på en de ikke har hørt om? Og hvordan kan de høre uten at noen forkynner?”

  Romerbrevet 10:14

  Når lyset trenger inn i deres formørkede og forpinte sinn oppstår siste sjanse til å vaske ut trehodede troll, åstroens helvetestrusler og Platons udødelige sjel.

  Lykke til med den åndelige hovedrengjøringen.

  11
  2
  • Hei Jehovas ambassadør. Du er hjertelig velkommen til å bidra i konstruktiv debatt. Jeg vet at du har ditt teologiske grunnsyn preget av en viss type lære som ikke nødvendigvis alle er enige i. Jeg er for din frihet til å ytre deg, men vær saklig, ikke kom med personangrep på noen og forsøk å holde en god og hjertelig tone overfor de debatterer med. Hilsen Kjell

   3
   1
  • Jeg forkynner den bibelske dommen over deg og den falske kristenheten din. Det står ikke i din makt å hindre. Jehovah “drar deg som med kroker etter jekslene” frem til den ytterste dag. Vender du ikke om er du sjanseløs for Jehovahs hånd.

   Trykk heller din munn i støvet og si: kanskje er det fortsatt håp. Avlegg all feighet og be Jehovah ydmykt om nåde.

   3
   4
  • JV, det er ikke din oppgave å forkynne på denne måten. Du har misforstått når du tror det.

   Tonen din har blitt styggere, og det er ikke bra. Slik skal det ikke være. Og jeg prøver å forstå det at du bruker tiden din til å forkynne på denne siden -jeg tror du vet det ikke når frem.

   Her er vi mange som er vasket rene i Jesu’ blod, og som vet at vi for alltid skal være med Ham. Vi er frelst -som betyr reddet. Men jeg forstår at du ikke tror vi er det. Skulle ønske du så det. Alt godt til deg.

Det er stengt for kommentarer.