Pastor Steve Cioccolanti: Jeg er sjokkert over hvor mange kristne som hopper på toget til Black Lives Matter

Pastor Steve Cioccolanti sier at han er sjokkert over hvor mange “kristne” som aldri har bodd eller vært i Amerika som har hoppet på “Black Lives Matter” toget. Den velkjente pastoren mener at kristne før de gir sin støtte til lovløshet og anarki heller lytter til den svarte politimannen som nylig forsøkte å fremføre sitt budskap på CNN, men som rett og slett ble avbrutt av den såkalte CNN “journalisten” Don Lemon. Dersom noen tror at CNN er en troverdig og objektiv nyhetskilde bør man min sann åpne opp øynene. Bare det faktum at CNN måtte punge ut et større antall millioner dollar til Nick Sandman etter å ha hetset han i beste sendetid med falske nyheter burde få seriøse norske kabel-tv leverandører til å bytte ut Fake News CNN med Fox News.

“Ikke bli forført slik Jesus advarte om i disse siste dager. Gå ut og marsjer for slagordet “Babies Lives Matter”. Dersom du ikke kan stå opp for de mest sårbare og forsvarsløse som barna i mors liv er, men i stedet kaster bort tiden for en voldelig og anarkistisk venstrevridd bevegelse som fremmer kaos, plyndring og anarki, har man åpenbart blitt ført vill som pastor Cioccolanti slår fast. Se videoen under og hør budskapet CNNs “liksom journalist” Don Lemon ikke ønsket at CNNs stadig krympende seerskare skulle få se. For oss som er kristne betyr alle liv noe, alle liv enten man er født eller ufødt, svart, hvit, gul, brun…Alle liv har verdi fordi Jesus døde for alle mennesker uansett hudfarge og etnisk opphav.

 

2 tanker om “Pastor Steve Cioccolanti: Jeg er sjokkert over hvor mange kristne som hopper på toget til Black Lives Matter

  1. Det var antagelig riktig å sette “kristne” i anførselstegn. Ordet er ikke et registrert varemerke og kan brukes av hvem som helst. Men betydningen av ordet er å ligne på Kristus. Hvor mange er det egentlig som gjør det idag? Noen ytters få.

Det er stengt for kommentarer.