Pastor Steve Cioccolanti: Hvordan Covid hjernevasken har forandret normalen

Ikke for dem som kun vil spandere tre minutter på et budskap

14 tanker om “Pastor Steve Cioccolanti: Hvordan Covid hjernevasken har forandret normalen

 1. Jeg spanderer ikke et eneste sekund til en “pastor” som er gift med sin tredje kone.

  • Gjengifte med bibelsk godkjennelse er mulig dersom

   A) den ene ektefellen er død, eller

   B) etter skilsmisse fordi en utro ektefelle har drevet fullbyrdet hor (porneia/samleie). Da er den uskyldige part fri til å gifte seg påny.

   5
   1
  • Dette lurte jeg også på for en god tid tilbake, men Søkelys mente det ikke var hold i påstandene. Jeg vet ikke, kanskje du har andre fakta å vise til.

 2. “Ser ikke skogen for bare trær” og “elefanten i rommet” er kjente utrykk. Jeg tror det er mye annet som har forandret verden. Mye mer en virus og vaksiner.

  Folk er nærsynte og ser ikke helheten. De fokuserer gjerne på detaljer som f. eks covid19 men forstår ikke at verden snart går under pga. frafall og synd i alle former. Den farligste synden av alle er antagelig at man har konvertert det bibelske menighetskonseptet til noen korte forestillinger i et lokale nå og da.

  Det hjelper ikke å peke på sykdomssymptomer hvis man ikke kan stille en riktig diagnose og foreskrive den riktige medisinen. Det kan ha noe for seg å peke på de bakenforliggende årsakene men det å kun fokusere på sykdom forsterker bare problemene.

 3. Det står ingen plass i Bibelen at du kan gifte deg på ny så lenge ektefellen lever. Men lange legger det til fordi det passer dem. Når det gjelder hor, er det bare en plass det er nevnt av Jesus. Dette har jeg hørt undervisning om at gjelder hor i trolovelsestiden. Det finnes flere ord for hor. Norsk er et fattig språk. Det er talt til jøder som hadde en lang trolovelsestid. Dersom kvinnen ikke var ren, kunne han bryte trolovelsen før ekteskapet ble fullbyrdet etter ca 1 år, dvs. i den juridiske delen. Både Jesus og Paulus er krystallklare når det gjelder at ekteskapet mellom en mann og en kvinne varer til døden skiller ad. Både Jesus og Paulus er klare på hvor viktig det er å tilgi. Det tror jeg også gjelder ved hor i ekteskapet.

  • 19/09/2021, kl. 11:18 sa Jorunn Holtan:

   En ung kvinne på 20 år gifter seg med en psykopat. Men hun visste ikke han var psykopat. Han var drømmemannen som bar henne på gullstol helt til de giftet seg. Etter en tid, la oss si 1 år, kommer mannens psykopatiske trekk mer og mer frem. Han begynner å mishandle henne psykisk og mentalt. Etter hvert blir han voldelig fysisk. Han mishandler henne grovt psykisk og fysisk. Livet til kvinnen blir til et helvete. Men hun holder igjen da hun håper det blir bedre. Det blir bare verre. Til slutt man hun rømme for å berge livet. Til slutt får hun skilt seg fra ham.
   Og da sitter hun der 24 år gammel og kan ikke gifte seg igjen. Er det det du mener ? At denne kvinnen skal straffes resten av livet for ektemannens onde vesen, der hun måtte flykte for å berge livet.

   1
   2
  • La meg legge til at Steve Cioccolanti selv benekter påstandene om at han skal være gift tre ganger. og sier at det er en “plantet løgn”
   Dette i et direkte svar på spørsmål fra meg.
   Aktuelle YouTube kanal som forøvrig inneholder mye rart
   er også den eneste kilden som hevder at Cioccolant er gift tre ganger.

  • Det kan så være, men ikke noe forundrer meg med denne fyren da han er kjent for sin falske lære og falske profetier. Det er underlig at søkelys i det hele tatt poster noe fra denne personen.

 4. Jesus Kristus i selveste Bergprekenen i Matteus 5:

  32 Men jeg sier dere: Den som skiller seg fra sin kone av noen annen grunn enn hor, han blir skyld i at det begås ekteskapsbrudd med henne.

  Hor i dette tilfellet er i alle fall fullbyrdet samleie.

 5. Det er ikke skille seg som er feil, men du må leve enslig etterpå. Ikke mine ord men Guds Ord.

  1
  2
  • En annen ting som mange har tenkt på er om ekteskapsordningen vil fortsette på den nye jord. De tenker på Jesu ord i Matteus 22:30 : “For i oppstandelsen verken tar de til ekte eller blir gitt til ekte, men de er som Guds engler i himmelen.” Englene har ingen ektefeller, og en tenker da at menneskene (i fullkomne legemer) vil leve uten ektefeller. Ikke alle synes det høres forlokkende ut, men kanskje det vil være enklere å leve som “enslig” viss alle andre også er det.

   Men Gud sa også i 1. Mosebok 2:18 : “Det er ikke godt for mennesket å være alene. Jeg vil gjøre ham en medhjelp som er hans like.” Adam var naturligvis først helt alene som menneske, og trengte virkelig et medmenneske. Men de fleste tolker det også som at det ikke var godt for Adam å fortsette å være i den enslige/ugifte stand.

 6. 19/09/2021, kl. 14:20 sa Z:

  Til slutt får hun skilt seg fra ham. Og da sitter hun der 24 år gammel og kan ikke gifte seg igjen. Er det det du mener ? At denne kvinnen skal straffes resten av livet for ektemannens onde vesen, der hun måtte flykte for å berge livet.

  Usikker på om det å være singel kan kalles straff. Men uansett sier Bibelen at man skal være det hvis et ekteskap brytes og begge partene lever. Alternativet ville være en generell tillatelse til gjenngifte siden det vil bli umulig å bestemme hvor grensen skal gå. Og en slik tillatelse vil være å legitimere hor slik det praktiseres i mange islamske miljøer.

  Problemet idag er vel at folk i for liten grad kjenner hverandre før de gifter seg. Mange er heller ikke særlig tett integrert i et kristent miljø hvor folk lærer hverandre å kjenne som troende. I et sunt og levende kristen miljø er det vanskelgi å være psykopat uten å bli avslørt. Det er også noe som heter “nådegaven til å prøve ånder”.

  Dette minnet meg om en sang som Persy Sledge sang for mange år siden. Først sa mor: take time to know her, og siden sa pastoren det samme. Men de giftet seg og så gikk det galt.

  1
  2

Det er stengt for kommentarer.