Pastor Steve Ciaccolanti: Oppfylles noe profetisk søndag 21 juni under solformørkelsen?

Søndagens solformørkelse vil kunne medføre at noe profetisk vil skje på denne datoen, antyder pastor Steve Cioccolanti i sitt siste budskap. Mens den falske profeten Renee Moses antyder at dette vil bli datoen for bortrykkelsen, er pastor Steve Cioccolanti mer spørrende og antyder at denne datoen kan komme til å bety at noe spesielt skjer. I sitt budskap aktualiserer pastor Steve Cioccolanti sitt budskap med dagsaktuelle videoklipp fra volden som utspiller seg i Amerika uten at fake news media omtaler det med et eneste ord. Volden mot hvite fra fargede og afroamerikanere demonsterer for all verden at onde krefter preger Black Lives Matter bevegelsen og den åndsmakt som preger venstrekreftene i den vestlige verden.. Vi befinner oss i seglene i Johannes åpenbaring men ikke i den store trengsel, sier Cioccolanti i sitt budskap som mange kristne neppe vil like å høre

Står vi førstkommende søndag overfor et domstegn eller en profetisk hendelse er spørsmålet pastor Ciaccolanti stillr i sitt siste aktuelle budskap, Sjekk ut

12 tanker om “Pastor Steve Ciaccolanti: Oppfylles noe profetisk søndag 21 juni under solformørkelsen?

  • Helt enig. De abrahamittiske ørkenreligionene ER overtro. Forestillingene og bibeltekstene om Jesu snarlige tilbakekomst er nærmest beviset på at det hele er en skrøne; Frelseren skulle da vitterlig vende tilbake før tilhørerne døde?

   Det er morsomt å tolke symboler, metaforer og poetiske tekster. Og en gal manns drømmesyn kan forstås og utlegges just presis som en selv ønsker. Johannes åpenbaring inneholder ingen fremtidsvisjoner og profetier, men er en samling anti-romersk ønsketenkning og rene hallusinasjoner.

   Hvordan kan en skille vrangforestillinger og galskap fra religiøse åpenbaringer og profetiske syn? Det er umulig. Selvfølgelig.

   Det eneste åpenbare er at mennesker vil tolke de språklige bildene og symbolikken i skriften akkurat slik det passer dem. År etter år. Til dumskapen dør ut av seg selv.

   Det er like troverdig å spå i kaffegrut.

   3
   3
 1. Menneskeheten og planeten vil altså klare seg. Men selvfølgelig er det alvorlige endringer i naturen. Og det er sosiale problemer i alle samfunn.

  Utfordringer må møtes, løses og lindres med fornuft og samarbeid ikke med uvitenhet, teologi og splittelse. Verdens problemer er like lite Satans verk som det er Spøkelseskladdens eller Nøkkens.

  Internettets mange tåkefyrster og spåkoner, enten det gjelder amerikanske pengepredikanter eller andre, er ikke *av Gud*, men *av seg selv*. Menneskets natur er uendelig kreativ og tilpasningsdyktig; som regnvannet fyller en grop i bakken med en perfekt Og tilsynelatende gudommelig skapt pøl, vil mennesker utnytte sine mange, men likevel begrensede muligheter.

  2
  1
 2. Denne teksten var ganske selvmotsigende. Den sier ganske mye om menneskets begrensninger.

  “Menneskets natur er uendelig kreativ og tilpasningsdyktig; som regnvannet fyller en grop i bakken med en perfekt Og tilsynelatende gudommelig skapt pøl, vil mennesker utnytte sine mange, men likevel begrensede muligheter.”

  Ellers kan de som vet litt om verdenshistorien se at de nasjonene og de områdene som har vært mest influert av evangelisk kristendom vært de stedene hvor folk har hatt det best. Og motsatt. Land som kommuist Kina, sovjettunionen, Nord Korea, mange land i Afrika og midøsten som har vært dominert av islam preges av det motsatte.

  • Ser ikke ut til at det har skjedd det helt store enda.
   Overtro og konspirasjoner går skjeldent i oppfyllelse!

 3. Ja nå skriver vi den 22 juni.
  Er det noe profetisk som har blitt oppfylt.
  Jeg bare spør

  • Jeg kan ikke se at det skjedde noe spesielt profetisk i helgen med solformørkelsen.
   I hvert fall ikke noe som vekket meg opp for en aha opplevelse.
   Man kunne kanskje ha ansett jordskjelvet i Mexico som en hendelse -men jordskjelvet kom 36 timer for sent.
   Hvis noe profetisk skjedde aktuelle dato 21/6 -vil vi nok høre om det etterhvert.
   Så langt har jeg ikke fått med meg noe

Det er stengt for kommentarer.