Pastor påkjørt og drept av kirkens minibuss da den stod i fri og begynte å trille

Pastor  Henry Lineberger var i ferd med å klargjøre for matutdeling til hjemløse da han ble overkjørt av kirkens minibuss da den begynte å trille av seg selv, hadde glemt å trekke opp håndbrekket

church-busPastor Henry Lineberger ved New Beginning’s World Outreach Center holdt på med å sjekke motorens kjøleveske da kirkens minibuss som stod i frigir begynte å trille og kjørte over pastoren, melder ABC-News13. Minibussen begynte å renne bakover og politiet som etterforsker ulykken sier at Lineberger forsøkte å stanse bilen før han falt og kom under bilen. I følge rapporter skal Lineberger ha glemt å trekke opp håndbrekket.

Folk som kom  til så hva som var skjedd og helsepersonell ble tilkalt. Pastoren skal ha blitt erklært død på stedet. Ulykken skjedde i det pastoren som var involvert i menighetens sosiale arbeid var i ferd med å klargjøre seg for matutdeling til hjemløse. “Å dele ut mat til fattige og hjemløse var pastorens hovedbeskjeftigelse, og han levde og åndet for å vise omsorg,” sier medlemmer av menigheten. “Han var som en bror for oss alle,” sa Sarah Snyder som er medlem av menigheten til en lokal tv-stasjon. “Han åpnet alltid opp sine armer for alle og vi kommer til å savne han stort,” sier andre medlemmer av “New Beginnings” som er en del av en pinseretning som heter  Assemblies of God. Pastor Lineberger føyer seg inn i rekken av forskjellige Guds tjenere som blitt revet bort i tragiske ulykker som gjenspeiler sannheten i ordene i Forkynneren 9,11 “For tid og hendelse møter dem alle”