Pastor John MacArthur: De gjør alt de kan på internett for å ødelegge mitt rykte”

John MacArthur i Grace Community Church blir nå forsøkt svertet på internett. Den velkjente pastoren og bibellæreren har vært gift med sin kone, Patricia siden 1963. Det er bare å ta av seg hatten

John MacArthur har i motsetning til mange andre kjente pastorer ikke to eller tre ekteskap bak seg. Han er ikke anklaget for å plyndre hjorden ved å love gull og grønne skoger i bytte mot donasjon til hans ministry. Han har vært trofast pastor for Grace Community Church i 52 år. John MacArthur har et langt liv i tjeneste bak seg, det har vært null skandaler, ingen har kunnet tatt ham for økonomisk utroskap, utroskap i livet eller pinlige skandaler på det personlige plan. Men, etter at han valgte å holde kirken åpen for gudstjenester tross Corona regler -har sterke krefter, religiøse og politisk korrekte krefter satt i gang et forsøk på å rive i stykker hans rykte, -så langt uten å lykkes. Men satans barn gir seg aldri, vil fortsette og fortsette -fordi det er slik religiøse åndsmakter gjør.

Pastor John har vært til velsignelse for millioner av mennesker verden over, og mange kristne er takknemlige for hva de har fått gjennom MacArthurs tjeneste og forkynnelse.

 

11 tanker om “Pastor John MacArthur: De gjør alt de kan på internett for å ødelegge mitt rykte”

 1. Han har kun vært gift med Patricia?
  Ja vi kunne hatt flere som han. Hvem ligner mest i Norge tro….

  2
  1
 2. Har han virkelig to eller tre ekteskap bak seg? Eller har du bare skrevet leif?

  • Kjell du har nok glemt ordet IKKE i 1. setning 🙂

   Alltid takknemlig å følge med det du skriver ang. Mac Arthur.

   Tanken slår meg nå at det må være mange her inne som ikke vil høre talene hans… Det er jo utrolig trist.

  • Jeg ser det og rettet det. I gamle dager hadde jeg kunnet skylde på trykkfeil, denne gang har tydeligvis fingrene ikke fulgt ordre fra topplokket.

 3. Dette står fortsatt:
  John MacArthur har i motsetning til mange andre kjente pastorer to eller tre ekteskap bak seg.

  • Jeg glemte å trykke oppdater i går. Begynner å bli senil åpenbart.
   Har rettet det nå. MacArthur giftet seg i 1963 og har “holdt ut”.

  • Og Patricia har holdt ut med ham 😊
   Så bra.

   Funker nok best med en stk kone i himmelen også. Lurer veldig på hvordan det blir med alle koner og menn nr 2 og 3 og 4 der oppe…

  • Hei Hannah

   Det er ingenting å lure på hva som skjer i Himmelen dersom man har vært gift flere ganger……ingenting skjer….der skal ikke menneskene taes til ekte, men være som englene. Menneskene i Himmelen er «gift» med brudgommen Jesus Kristus:

   «Samme dag kom noen saddukeere til Ham – det er de som sier at det ikke er noen oppstandelse – og de spurte Ham: «Mester, Moses sa at om en mann dør uten å ha barn, skal hans bror gifte seg med hans kone og slik gi sin bror en etterkommer. Nå var det sju brødre hos oss. Den første døde etter at han hadde giftet seg. Han hadde ikke barn, og etterlot derfor sin kone til sin bror. På samme måte var det også med den andre og den tredje, helt til den sjuende. Sist av alle døde også kvinnen. Hvem av de sju skal hun da være kone til i oppstandelsen? For de hadde jo alle hatt henne.» Jesus svarte dem: «Dere farer vill fordi dere ikke kjenner Skriftene og heller ikke Guds kraft. For i oppstandelsen verken gifter de seg eller blir giftet bort, men er som Guds engler i Himmelen.»
   ‭‭Matteus’ evangelium‬ ‭22:23-30‬ ‭

  • Ja det et jo sant.

   Jeg «for litt vill for jeg kjente ikke skriftene»😊 (jo jeg kjente, men glemte versene da jeg kommenterte)

   Alt blir jo godt i himmelen så jeg trenger jo ikke tenke på dette. Jeg har rundt meg en masse gjengifte folk, det gjør så vondt å se hvor lite de bryr seg om hva Bibelen sier. Jeg vet jeg har ikke vært i deres sko osv. men synes det er ville tilstander. Men tenker at dette får bli mellom dem og Gud, akkurat som at jeg selv må komme til Gud med mine ting.

 4. Hei Hannah. Tror kanskje heller vi må stille det ubehagelige spørsmålet om man når himmelen ved å leve som gjengift. Ser jo ut i dag som mange tenker vi når himmelen med å holde Jesus i den ene hånden og synden i den andre. Nei, slik når vi ikke himmelen og Gud gi oss forkynnere i denne tid som kan forkynne Bibelens sannhet med kjærlighet og klarhet.

  • Ja, det bør man synes jeg. Når Bibelen er så klar. Og like viktig er det å ha andre ting i orden med Gud. Det er noe med oss alle sammen. Alle må vi komme fremfor Ham med ting som ikke er bra.

   Å forkynne Bibelens sannhet vet jeg snart ikke hvor de gjør lenger. På nettet finner jeg min undervisning.

Det er stengt for kommentarer.