Pastor Bjørn Olav Hansen: Fremskrittspartiet et kristenfiendtlig parti

Med den nye blå-blå regjeringen har kristne med asylbehov fått det mye verre. Fr.P viser seg å være et kristenfiendtlig parti. Fra Bjørn Olav Hansens blogg

bohansen2“Fremskrittspartiet delte ut sukkerspinn til kristne velgere ved siste Stortingsvalg. Og mange grep begjærlig søtsakene. Nå skulle alt bli så mye bedre – bare vi ble kvitt den rød-grønne regjeringen. En del av sukkerspinnet handlet om Israel. Med FrP i regjering ville man få en helt annen Israels-politikk. Og når det gjelder Israel så er det mange kristne som får så høyt blodsukker av sukkerspinnet, at de ikke helt klarer å tenke så klart lenger. Med den nye blå-blå regjeringen har kristne med asylbehov fått det mye verre. Fr.P viser seg å være et kristenfiendtlig parti,” skriver pastor, forfatter og blogger Bjørn Olav Hansen i et blogginnlegg skrevet etter at politiet i Kristiansand trengte seg inn i Filadelfia for å pågripe en kristen iransk asylsøker som har søkt kirkerommets beskyttelse i Filadelfia menigheten i Kristiansand. Les Bjørn Olavs innlegg på egen blogg her

5 tanker om “Pastor Bjørn Olav Hansen: Fremskrittspartiet et kristenfiendtlig parti

 1. Frp har vel aldri sendt ut noen troverdige signaler om at de er spesiellt kristelige?

  Politikken i et land er en konsekvens av vanlige folks liv og holdnigner. Det er det som er nordmenns og mange andres problem.

  For 80 år siden var det trendy blandt vanlige folk å vise forakt for militære. De var et produkt av en snyltende overklasse fra en forgangen tid. AP hev seg på trenden og lanserte sin pasifistiske politikk og “det brukne gevær”. Ikke fordi de var så pasifistiske, for de regnet seg faktisk som alierte med Lenins og hans revolusjon da de startet partiet. AP hadde til og med “komintern” i sitt partiprogram. Men pasefisme hadde blitt trendy. Det var en frem-manipulert trend man kunne utnytte.

  Forsvaret ble avviklet, Ap fikk makt og 9 april 1940 erfarte nordmenn konsekvensen av sin ekstremt lave politiske bevissthet.

  I dag er vanlige folks politiske bevissthet lavere enn noen sinne. Landets styresmakter er ute av demokratisk kontroll. Politikerne legger ikke noen som helst vekt på å representere folkets vilje. De søker utelukkende å manipulere seg til makten og styre landet etter sine egne ideer, som om landet var deres private eiendom.

  Blandt unge i dag er det kuult å være antikristelige. En konsekvens av venstresidens mangeårige påvirkning gjennom skole og medier. Og hvis et parti vil ha noen makt i dag må de bare følge opp trenden.

  Og kanskje er det med kristendommen som med det norske forsvaret. Man forstår ikke betydningen av det før katastofen er et faktum.

  En av de viktigste grunnene til at Norge har blitt avkristnet er at de kristne ble seg selv nok. “Misjon” ble begrenset til møteanonnser og “kristendommen” ble stengt inne i lukkede møtelokaler. Og for mange utenforstående som tok sjansen på å gå på et “kristent møte”, artet det hele seg som en forestilling. Man var ikke en del av det. Har sjekket dette selv. Har gått på mange møter, men det blir nesten som å se på en youtubevideo. Man kommer, ser og går.

 2. Du skriver “En av de viktigste grunnene til at Norge har blitt avkristnet er at de kristne ble seg selv nok. “Misjon” ble begrenset til møteanonnser og “kristendommen” ble stengt inne i lukkede møtelokaler. Og for mange utenforstående som tok sjansen på å gå på et “kristent møte”, artet det hele seg som en forestilling. Man var ikke en del av det. Har sjekket dette selv. Har gått på mange møter, men det blir nesten som å se på en youtubevideo. Man kommer, ser og går.” -og dette har du dessverre rett i. Mange mennesker som er innom kristne møter kommer, sitter og går hjem igjen til seg selv, med følelsen av å være ei “vorte på ei potet”. Det ble “jeg kontra dem” De ble aldri trukket inn i det nære fellesskapet, de fikk aldri oppleve seg delaktig i det som er forsamlingens liv, de ble, som du sier “utenforstående som ser en forestilling”. Jeg er redd den kristne kirke har skapt nettopp dette du her omtaler. Nytestamentet bruker flere ord for å beskrive det kristne fellesskapet, et av ordene på grunnspråket som brukes er “koinonia” hvor rotbetydningen er “å være delaktig med noen i noe”. Det kristne forsamlingene har en stor jobb å gjøre med å endre dette inntrykket. Når noen tar sjansen på å oppsøke et kristent møte bør et av resultatene være at de får denne delaktighetsfølelsen og ikke erfarer seg som å være en slik utenforstående tilskuer. Vi har mye her å endre om på. Jeg har selv kjent på den følelse du beskriver i noen forsamlinger, – og man får slett ikke lyst til å besøke slike kristne møter igjen.

 3. Krf har nå fått egen homo lobby. Hareide støtter det.frp er det eneste partiet som tør å tale imot homofile og muhammedammere. Stem KrF og du leder norge i grøfta. Frp er det minst dårlige partiet å stemme på.

  • Jeg så det Jan Kåre. Jeg stemmer ikke KrF grunnet det faktum at de sviktet i abortsaken. FrP har vist sitt sanne ansikt, som et parti som i likhet med de rød/grønne er med på å bringe ytterligere mørke ned over landet. Vi lever i et demokrati, og det norske folk får det som de ønsker, fortsatte fosterdrap, homofile ekteskap, utroskap og hor og påfølgende gjengifte og vi lesser opp synd på synd. Den nåværende regjering har i ennå større grad gjort MAMMON til herre og gud, siden MAMMON legger føringer for norsk politikk overfor Kina (Dalai Lama) og overfor Russland (sa NEI til opptrapping av sanksjonene slik Obama ønsket overfor Russland.) I forkant av valget fremstod FrP som garantister for abortloven, og jeg skjønner egentlig ikke hvordan troende folk i det hele tatt kunne la seg blende av dette partiet. Når minipartiet “De Kristne” i forkant av valget gikk ut i sin overtro å sa at de ville regjere sammen med Høyre og FrP er det, det samme som å varsle kompromiss om det ufødte liv før de i det hele tatt fikk en halv mann inn på tinget. En tragedie. Guds folk må ikke dra i samme åk med den som dreper barna i mors liv.

Det er stengt for kommentarer.