Pastor Ben Johnsons mest upopulære video

Homosexuality: what the Bible tells us

ben-johnsonFor litt over fem år siden postet Ben Johnson som i dag er ungdomspastor i menigheten “New River Assembly of God” i Red Wing Minnesota en video med tittelen “Homoseksualitet, hva sier Bibelen”. Denne videoen har helt klart blitt en av hans mest upopulære opplastinger. I videoen forteller Ben klart og tydelig hva bibelen sier om temaet, og når man står for bibelens ord  blir man ikke særlig populær. Ben Johnson er i motsetning til litt for mange andre unge kristne en mann som står for bibelske verdier. Andre taler av Ben Johnson kan du lytte til på menighetens nettside eller og sjekke ut hans kanal på You Tube.

 

3 tanker om “Pastor Ben Johnsons mest upopulære video

  1. Mye sant her Torstein. Kristne som forteller at homoseksuell praksis er i strid med Guds vilje og ord ligger tynt an. Man kan si mye ut fra bibelen som ingen reagerer det spøtt på, men straks man nevner homofili så er det som å holde en rød klut frem for ei rasende okse. Jeg har sett gjennom en del av kommentarene som Ben Johnson har fått i forbindelse med videoen og det er ikke tvil om at hans holdninger provoserer syndere. Det er skremmende mange kristne som er fullstendig likegyldige i forhold til denne saken. Selv Jan Kåre Christensen har holdninger som nærmest stilletiende aksepterer det bibelen stempler som en styggedom og noe som er motbydelig i Jahves øyne.

  2. Jan Kåre Christensens artikkel på sin blogg hvor han utrykker sympati for de homoseksuelle viser hvor langt borte denne latterlige figuren står borte fra Guds ord. Hans krig mot gjengifte forkynnere blir hyklersk når vi ser hvordan han nærmest forsvarer det bibelen kaller motbydelig. Videoen til Johnson var bra. Godt at det ennå finnes modige troende.

  3. Paul Washer har vel en enda mer upopulær video der han taler om dagens “kristne unge” som kler seg som sexobjekter. Selv mener jeg nok at han burde rette sin kritikk mot de kristne lederne som ikke setter klare grenser. De fokuserer gjerne veldig på synder som ikke er så vanlig blandt folk i “menigheten” enda. Alle de syndene som har blitt så vanlig at ingen “ser dem” lenger blir forbigått i all stillhet.

    Det er antagelig disse “normaliserte syndene” som er de farligste. Det er antagelig de som åpner opp for ødeleggende prosesser som til slutt får hele den kristne kulturen til å gå i oppløsning. Det ser vi i dag. Det mest synlige eksemplet i norge er likestillingskampen i den norske kirke i sekstiårene. De kreftene som kjempet for å få makt i kirken den gang er i stor grad de samme som kjemper for å normalisere andre synder som f.eks homosex i dag. Likevel kan man se utallige hyklere i frikirkesammenhenger som lovpriser ubibelsk likestilling samtidig som de jamrer seg over konsekvensene av den.

Det er stengt for kommentarer.