Pastor Artur Pawlowski arrestert av politiet etter å ha avholdt gudstjenesten lørdag

Politiet eller Gestapo i Calgary Canada arresterte pastor Artur Pawlowski mens han var på vei hjem etter gudstjensten lørdag. Meldingen lagt ut i går kom pr mail og var noe upresis. Pastoren ble arrestert mens han og en annen kirkelig ansatt var på vei hjem etter en flott gudstjeneste i kirken. En sverm av politibiler omringet bilen de to satt i, og svartkledd Gestapo pågrep så pastoren. I følge canadiske myndigheter er det nå kriminelt å komme sammen til gudstjenster. Pastor Pawlowski er den andre pastoren i Canada som blir arrestert og fengslet for å ivareta Guds kall som hyrde for menigheten. Bildene fra Canada virker mest som bildene fra det gamle Sovjet hvor hemmelig politi hentet inn kristne pastorer og aktive kristne

Når pastorer som ikke har gjort noe annet enn å proklamere Guds ord i kirkene blir slept bort av svartkledd “gestapo” lignende politi går tankene mine tilbake til bøkene jeg leste av Broder Andreas, Richard Wurmbrandt og historien om Vanja, Boken “Tro som trosser KGB” er også i min tanke. Vi lever i en mørk og dyster tid hvor myndighetene blindt følger sin Covid-19 avgud og mens drapsmaskineriet på abortklinikkene holder hjulene i gang og spritsjappene fritt selge ut sin drepende slangegift, er politiet på jakt etter kristenfolket som ber sammen og synger salmer. Men, det kan og vil bli ennå mørkere, etterhvert som diktaturet strammer grepet om Jesu Kristi kirke.

Her rapporteres det fra arrestasjonen av den kristne pastoren

 

15 tanker om “Pastor Artur Pawlowski arrestert av politiet etter å ha avholdt gudstjenesten lørdag

  • Og dette er veien vi alle før eller siden må gå. Vi er bare i starten av trengselen og mer følger på. Trengselstiden er noe som kommer gradvis. Akkurat nå “tester” myndighetene ut hvor langt de kan gå, og sjekker hvem som er problematisk og hvem som ikke er det.
   Den store ildprøve ligger foran oss i årene som kommer.
   De som unndrar seg vil ikke bli stående!

   3
   1
  • Du har rett i det Ellen Irene. Myndighetene tester hvor langt de kan gå før folk reagerer med motstand.
   Etter et år med massiv propaganda er folk passe mørne, og nå skal de belønnes for lydigheten med 3-4 måneders lettelser i tiltakene.
   Men Corona og Covid-19 vil være der som en trussel i bakhånd og vil trekkes frem til høsten -til en ny prøvelse for folket.

 1. Og slik vil bli mer og mer vanlig dessverre.
  Jesu Kristi folk som står for noe, og står fast på at kirke og gudstjenster er essensielle for troende, vil bli forfulgt under trengselstidene vi er inne i.
  Etter hvert som vi stevner frem mot bortrykkelsen av Guds menighet og åpenbaringen av Antikrist, vil Guds barn kjenne på trengsel og forfølgelse. Trengsel er noe som gjerne kommer gradvis og snikende, og vil i førstningen berøre de få.
  Etterhvert som vi faller lenger inn i endetidens mørke, vil trengsel og forfølgelse ramme stadig flere. På et eller annet punkt vil alt Guds folk måtte gå gjennom prøvelsens ild. Det er slik slagget blir renset ut av bruden. Den brud Herren Jesus skal hente -vil være hengitt til ham og glede seg over at dagen hvor vi skal møte ham i skyen, rykker nærmere. La oss be for pastor Pawlowski. Han er en del av Kristi legeme, og vi burde alle kjenne på nøden som driver en pastor til å trosse myndighetene. -Og dersom du ikke kjenner på nøden, har det sin enkle forklaring i at ikke du er en del av Kristi legeme,
  Jeg tenker tilbake til historien. Selv den tyske okkupasjonsmakten turde ikke stenge for gudstjenster når de okkuperte Norge. i 1940-1945.
  Jeg tror åpningen av seglet i åpenbaringen 6,1-2 indikerer innledningen til den store trengsel. Den nye normalen kristenfolket nå må leve med, fordi de ikke kjemper i mot, er at myndighetene kan stenge ned eller åpne opp kirker etter eget forgodtbefinnende.
  Den underdanige kirke aksepterer at staten kontrollerer deres møter og virksomheter og har det avgjørende ordet i kirkene.
  Men Jesu brud bøyer seg ikke. De står på og støtter og hjelper dem som står i trengsel og prøvelser nå.
  Og tenker du med deg selv: “Jeg syntes ikke synd på ham, for han er selv skyld i det, da har du en mening som plasserer deg på utsiden av Kristi kropp, For i Guds menighet er det slik at om ett lem lider, lider de alle med. Har du ingen sympati for pastorer og prester som blir arrestert fordi de gjør det Gud har kalt dem til, da er du dessverre utenfor legemet

  6
  2
 2. Han er et eksempel til etterfølgelse i motsetningen til feige politiske korrekte pastorer i Norge. Når dyrets merke innføres kommer pastorer og mange kristne til å stå fremst i køen å ta dette da de gjøre som myndighetene sier.

  4
  2
  • Norge trenger en sann vekkelse blant de kristne. De pastorer som styrer det religiøse Norge vil i flokk og følge gå å ta dyrets merke. Det samme vil den forførte hjord gjøre. Oppmuntret av sine pastorer og hyrder vil de gjøre som myndighetene sier, fordi de tror at Bibelen pålegger dem å alltid lyde myndighetene i alle ting.

   5
   2
 3. Det er slik trengselstiden er. Først tar de din ytringsfrihet, deretter tar de din forsamlingsfrihet, og dersom du trosser makten og myndighetene i dette mørket, risikerer du bøter eller kastes i fengsel.
  Staten forlanger total underkastelse og for bibelske kristne er det umulig å underkaste seg to herrer. Man kan ikke tjene Gud eller Mammon samtidig.
  I Norge har kirkene og menighetene totalt latt seg underkaste staten og gitt staten herskermakt over kirken,
  Da blir resultatet som dette bildet https://www.sokelys.com/wp-content/uploads/2021/05/vekkelse-uten.folk_.jpg -viser, et pinglete møte for tom sal, som et prøvespill på et teater -kjemisk renset for vekkelse, fullstendig patetisk.

  6
  3
 4. Koko-kristne har eksistert i århundre. Det er tusenvis av eksempler på det. Enten det er flagellanter, shakers, Children of God, Charles Taze Russell, Ken Ham, Jan Hanvold, Jan Aage Torp, Rune Lye, Christensen, Alex Jones eller Patriarken av Konstantinopel.

  2
  7
  • Det som alle disse navn har til felles, er forfølgelse fra ugudelige og mennesker som bærer religiøse åndsmakter.
   De tidligere tiders hellige hadde nok også kommet på din liste Paulus hadde nok vært nevnt først av deg “betrakter”
   1 Kor 4,13 Vi blir spottet – og vi formaner; vi er blitt som utskudd i verden, en vemmelse for alle, helt inntil i dag.

   Disse hellige Guds menn som Hebreerbrevet omtaler
   andre fikk lide spott og hudstrykning, ja bånd og fengsel; de blev stenet, gjennemsaget, fristet; de døde for sverd; de flakket omkring i fåreskinn, i gjeteskinn, de led mangel, trengsel, hård medferd – verden var dem ikke verd – de vanket om i utørkener og fjell og huler og jordkløfter. (Hebr 11,36-38) -hadde kommet høyt på din liste Betrakter. Men hva kan vi vente fra ugudelige mennesker, annet enn forakt. Og kristne som ikke opplever denne forakten -bør spørre seg selv om de virkelig er i troen, for skriften sier at “alle som lever gudfryktig i troen på Jesus, skal bli forfulgt.”
   Forfølgelse er også hån og spott

   4
   3
 5. Gestapo! Nazistenes Geheime Staatspolitzei?!

  Det har vært forbud mot kristendom i store deler av verden de siste hundre år. Dels pga islam, kommunisme og sosiale kulturer men antagelig også fordi hykleri, laodikeatendenser og vranglære har tatt overhånd i kristne miljøer. Slik vi kan lese om i brevene til menighetene i Joh åp. Dette advares det om i Bibelen.

  Det å sette likhetstegn mellom “radikal tro” og retten til å vise forakt for alle de millionene som erfarte hva Gestapo virkelig var, fremstår også som et endetidstegn for meg. Litt som bruken av jødestjerner i tyskland for å fremstille seg som offer fordi man ikke vaksinerer seg eller palestinaarabere og venstreradikale som påstår Israel begår hollocaust mot arabere.

  Det eneste man oppnår er å øke sympatien og forståelsen for de man opponerer mot.

  Gestapo var nazistenes hemmelige politi som uten lov og dom hadde fullmakt til å torturerte folk til døde eller sende dem til dødsleire. Selve symbolet på ondskap. Sammen med Adolf Eichmann var de med på å sende millioner av uskylidge til dødseire for å bli utsultet, misshandlet, gasset og brent. De var sentrale i arbeidet med f.eks å myrde syv millioner sivile russere, mer enn seks millioner jøder og mange mange andre. Deres ledere, som f.eks Himmler og Heydrich, var blandt de ondeste av alle nazister. De fant bla opp “sardinmetoden”. Folk skulle legge seg på lange rekker av lik i massegravene for så selv å bli skutt, slik at de døde og halvdøde kunne sammenlignes med sardiner i en boks. På denne måten sparte de tid. Det var viktig, for de hadde planer om å myrde svært mange mennesker. De hadde kapasitetsproblemer. Småbarn ble kastet opp i lufta og skutt før de landet. Bestial ondskap ble ren underholdning. Mye verre ting kunne nevnes. I praksis er det denne kulturen sokelys og den omtalte skrikende og kjeftende pastoren sier de står ovenfor.

  Men jeg sier dere: Elsk deres fiender, velsign dem som forbanner dere, gjør vel mot dem som hater dere, og be for dem som forfølger dere, for at dere kan bli barn av deres Far i himmelen. Matt 5, 44.

  Noen som ser kontrasten mellom kjødelighet og åndelighet?

  Det triste er at så få leser Bibelen. Og om noen leser den så er det i hvert fall ikke mange som tar til seg det som står i den. Hadde de det hadde terskelen for å dømme vært mye høyere. For med det målet vi dømmer andre skal vi bli dømt selv. Jesus sa noe om det å kalle noen for “dumming” eller “dåre” i Bergpreknen. Hva da med “gestapo”?

  Er det noen som ser sammenhenger?

  3
  4
 6. All of those evil Authorities they are COVD19. Evil will control them for fighting against Christ and His Bride. Those false teachers will not be tortured because many are agents of satan..hold on Pastors. Whatever the enemy meant for evil our God will turn it around for good.. Christ had said. See that no one decieves you. Hold on to the Truth of Christ. We will Triumph. We we will prevail Christ will not Abandon us. We must endure to the end. So fight the good fight of Faith..CANADA GOD’S WRATH WILL BE POURED ON YOU. WORSE THAN COVD19. WILL BE UPON YOU. GOD IS NOT MOCKED. YOU CANT FIGHT AGAINST HIS CHURCH!

  3
  1
 7. Skremmende bilder å se. Ondskapens åndehær bruker de han kan til å undertrykke og forfølge bruden. Tenk, Canada og også Norge er kommet dit hen at lovens håndhevere brukes for å undertrykke dem som holder fast på grunnlovsfestede rettigheter. Alle disse Corona reglene må veies opp mot grunnloven, men nå trumfer coronaregler som ikke er prøvd rettslig mot menneskerettigheter alt.
  Det verste er at enkelte “kristne” applauderer myndighetene.
  Dette året har vært uhyre avslørende og det ser ut som om Gud bruker Coronaen til å skille ugresset fra hveten. Det er blitt uhyre lett å se hvem som er tro mot Guds ord og hvem som ikke er det,
  Det er blitt lett å se hvem som er endel av bruden og hvem som har navn av å leve, men i realiteten er døde.
  Det er derfor de uttrykker forakt mot alle som faktisk setter Guds ord høyere enn keiserens befalinger.
  Jeg har lenge sett hvor iskald og død den kristne kirke er i Norge. Jeg har lenge undres på hvorfor Herren ikke ser ut til å velsigne arbeidet med vekkelse.
  Dette året har avslørt hvorfor det ikke er vekkelse i Norge.
  Det skyldes rett og slett at kirkeledere frykter myndigheter mer enn de frykter Gud.
  Gud ser bak menneskers fasade og fromme maske, og bruker kriser for å avdekke hvem de er og hva de er.
  Den sanne Guds kirke setter Jesu ord høyest og lyder Gud mer enn mennesker.
  I Norge er slike knapt å finne.

  4
  2
 8. Pastoren kaller politiet grusomme ord. Det er helt galt. Ellers er han modig, tar kampen og alt det der…

  Jeg ønsker at det beste må komme ut av dette. At Gud får sin vei.

  • Han mister vel litt sympati fra noen på grunn av måten han møter det og på uttrykkene mot politiet.
   Likevel er det større grunn til å reagere på at politiet faktisk arresterer noen fordi de holder gudstjenester.
   En ting må vi også ha klart for oss. Det er ofte slike typer, løse kanoner på dekk som reagerer.
   De aller fleste andre bøyer hodene sine ydmykt i skam og gjør som de får ordre om av deres herrer, selv om det betyr at de neglisjerer Herrenes Herre.
   Så en innrømmelse. Jeg hadde driti i buksa hadde dette skjedd meg. Jeg hadde også driti i buksa hadde jeg vært i Christensens sko.

 9. Pastoren, trådstarter og andre her i kommentarfeltet som er mot at pastoren ble arrestert og mener det er gestapo eller forfølgelse mot de kristne, de setter seg på et åndelig nivå selv ikke Paulus fikk fordi Faderen sa at vi skal underordne oss myndighetene, ikke trosse dem. Myndighetene er innsatt av Faderen. Siden trengselstiden er nevnt her iht Endetid så eksisterer den ikke nå. Eneste trengselstid folk her i kommentarfeltet sikter til er den de påfører seg selv.

Det er stengt for kommentarer.