Pågrepet etter å ha sultet påstått demonbesatt barn til døde -for så å prøve å vekke ham opp fra døde

arrestert-feilslått-oppvekkingPastor-kone siktet for å ha unnlatt å melde fra om dødsfall

En kvinne i Texas er blitt arrestert og siktet i en makaber sak som inneholder en pastor som hevdet at barnet var demonbesatt, kvinnen som sultet et barn i 25 dager og en oppstandelses-seremoni som ble gjennomført for å vekke to åringen opp fra de døde.  Aracely Meza som er sekretær for Congregacional Pueblo de Dios i byen Balch Springs er pågrepet og siktet for å ha unnlatt å innrapportere dødsfallet til den to år gamle Benjamin  og i stedet tatt den avdøde gutten med til en oppstandelses-seremoni som slo feil. Kvinnen som var sekretær og gift med pinsemenighetens pastor tilhører en gren av pinsebevegelsen som totalt avviser tradisjonell legevitenskap.

Pinseretningen “Congregational Holiness Church” som den pågrepne kvinnen var aktiv i er en pinseretning som brøt med den tradisjonelle pinsebevegelsen allerede på 1920 tallet på grunn av uenighet om guddommelig helbredelse og moderne legevitenskap. Retningen er totalt avvisende til moderne medisin og satser utelukkende på helbredelse ved tro

I følge vitner skal både pastoren i kirken og hans kone ha trodd at gutten var besatt av demoner, og i forkant av dødsfallet som fant sted  den 21 eller 22 mars skal barnet ha blitt nektet føde i 25 dager, skal vitner ha hevdet. Da barnet var død tok kvinnen guttekroppen med til menigheten som gjennomførte en oppstandelses-seremoni for å vekke opp barnet fra de døde. Imidlertid feilet oppstandelsen, og barnet ble pakket i et teppe og ført tilbake til Mexico, heter det i arrestordren. Den mislykkede oppstandelsen skal  ha blitt filmet. Den 26 mars fikk politiet tips om hva som var skjedd og kvinnen ble pågrepet for å ha unnlatt å melde fra om dødsfallet. I følge en politikilde kan siktelsen bli utvidet. I følge et annet vitne skal guttens navn ha vært Benjamin.

https://youtu.be/DQgcFp87NW8