På tide og parkere KrF utenfor stortinget -partiet støtter den nye LGBTQ loven

“Dere er jordens salt; men når saltet mister sin kraft, hvad skal det så saltes med? Det duer ikke lenger til noget, uten til å kastes ut og tredes ned av menneskene” Matt 5,13  “KRF HYLLER DEN NYE LHGBT-LOVEN – som også forbyr frivillig konverteringsterapi – og kristne foreldre som ikke støtter sine barns seksuelle kjønnsideer kan komme i fengsel. KrF ligger langt under sperregrensen med 2,7% på siste målingene. Jeg håper virkelig at Humanistisk FolkeParty/Antikristelig Kompromissparti ramler ut av Stortinget i september, skriver Ole Steen i et innlegg på Facebook.

“KRF HYLLER DEN NYE LHGBT-LOVEN – som også forbyr frivillig konverteringsterapi – og kristne foreldre som ikke støtter sine barns seksuelle kjønnsideer kan komme i fengsel. KrF ligger langt under sperregrensen med 2,7% på siste målingene. Jeg håper virkelig at Humanistisk FolkeParty/Antikristelig Kompromissparti ramler ut av Stortinget i september. Kristne har absolutt ingen grunn til å stemme på dem. KrF innførte hatparagrafen, flaggloven og den nye lhgbt-loven som bl.a. vil forby såkalt homoterapi som i virkeligheten fratar mennesker råderett over eget liv, og sette kristne foreldre i fengsel for å undervise sine barn om det bibelske synet på kjønn, ekteskap og familie. Tre lover som svekker likhet for loven, fellesskapet i samfunnet og trosfriheten,” skriver kristenprofilen Ole Steen. Tiden er inne for Guds folk til å skrote KrF og skal man stemme ved årets valg er faktisk PDK det eneste alternative valg for kristne. Samtlige av de andre partiene som opererer på Stortinget er alle endel av vår nye tids Pride kult og den ene religiøse profilen etter den andre i KrF har nå bøyd kne for Baal eller Pride som nan nå kalles. Som Guds barn og Jesu etterfølgere må vi gjøre vårt for at KrF blir plassert langt under sperregrensen og utenfor stortinget. Dette partiet er saltet som har mistet sin kraft og er således utelukkende dugende til å trampes ned av menneskene. Dette partiet gir seg ut for å være “kristne” men fører en ukristelig politikk.

Ludvig Nessa: Når det perverse skal normaliseres

Gjennom denne loven kommer Erna, Raja og Kjell Ingolf Robstads partier faktisk være med på å forfølge kristne foreldre og mennesker som ønsker å bidra til det kristne synet på kjønn og seksualtet. KrF har gjennom mange år gradvis forlatt kristendommen og Bibelen, men legger nå kursen inn mot det dypeste mørke. “Til alle tider har djevelen først og fremst forført lederne i landet både i det åndelige og verdslige regiment,” skriver Trygve Einar Gjerde om den pervesjon Erna Solberg og hennes lakeier i Venstre og KrF bedriver. Prest Ludvig Nessa slår fast at Erna og hennes regjering nå jobber med alle hender for å få det perverse normalisert -og det moralske forderv pastor David Wilkerson advarte om fødes nå frem overalt i den vestlige verden. Ti år etter Wilkersons død -er det fremdeles noen som lytter til hans budskap og forstår hvordan avkristningen har tatt kontroll over kirke og samfunn. “Uhyggeligt. Om det kommer nogen som ønsker hjælp, så er det kriminelt at hjælpe. Dette er så uhyggeligt. Samtidig med at det er ukristeligt, og angriber religions frihed 😪,” skriver Karen Elkjær Abrahamsen. “Dette er et tegn på at vårt samfunn er i de siste stadiene av forfall,” skriver Sybil Solvang. “Hvor langt på natt er vi kommet?🙏🏻,”spør Knut-Emil Hellesø, og svaret er at natten nå senker seg over den vestlige verden. Nå er det ingen kristenplikt å stemme ved valg og samvittighetene er frie både til å stemme eller la være. Men skal du stemme, bidra til å få KrF ut av Stortinget -fordi disse er saltet som ikke lenger duger til noe som helst.

Facebook Comments

11 tanker om “På tide og parkere KrF utenfor stortinget -partiet støtter den nye LGBTQ loven

 1. Gud Faderen himmelens og jordens skaper og derfor den rettsmessige eier av oss mennesker, han har gitt oss de rette instruksjoner og leveregler!!
  Han har befalt oss å ikke følge avgudene, men å underordne oss ham.Pride , er Satans pervertering av kjærlighet, lyst.Hælvetes svar på kjærlighet!Pride bevegelsen er ifra Djevelen , en forførelse som opposjonerer imot God,Adonais leveregler og forskrifter.
  Dette pride greiene er Sodoma i reprise!
  Og har vi latt oss advare hva som skjedde med Sodoma,Gomorrs??
  De opptente Gud Faderens vrede slik att han igjen sendte en dom!
  Det samme skjer Norge nå ,spesiellt Oslo, Norges syndigste by, ja kanskje Europas syndigste.
  Omvend deg, pride promoterer omvend dere og erkjenn dere antisemitiske biskoper!
  Dommen er slettes ikke langt unna!!

  • I år stemmer jeg PDK for første gang. Har alltid stemt på KrF, men nok er nok. Fra nå av blir det PDK for meg. Håper ikke at PDK gjør samme feil som KrF og forlate Herren sin Gud.
   Jeg snakker med mange som har stemt KrF som ikke vil mer.
   KrF har sviktet sitt grunnfjell og klarer derfor ikke klamre seg over sperregrensen. KrF har ikke oppnådd noe som helst i regjering, bortsett fra å svekke seg selv.
   Måten å svekke KrF og Venstre på er å strømme til PDK eller Demokratene.

   5
   1
  • Har også tenkt PDK, men for å være ærlig, så tror jeg ikke det er mulig å endre utviklingen, og at et parti skal kunne endre et verdenssystem som Norge er en del av. Det er ingen vei tilbake til det samfunnet som en gang var. De fleste kristne har ikke brukt den beleilige tid som det så fint heter, meg selv inkludert, til å virkelig søke Gud i de gode tidene. Nå er alvoret kommet over hele verden, og det er sikkert begynt å demre for mange troende som en gang var brennende, at tiden er i ferd med å renne ut. Bønn om styrke og visdom til å stå fast i troen, bønn for de man har kjær at Gud skal bevare de, ligger på mitt hjerte.

   10
   1
 2. Vi skal verken be for eller velsigne KrF. De forfører folket ned i synd og helvete med sin falskhet.
  KrF innførte hatparagrafen, flaggloven og vil nå forby såkalt homoterapi som i vikeligheten fratar mennesker råderett over eget liv. Tre lover som svekker likhet for loven, fellesskapet i samfunnet og trosfriheten.

  PDK vil fjerne hatparagrafen, reversere flagggloven og stanse denne totalitære loven fordi i et multikulturelt og fragmentert samfunn er likhet for loven eneste mulighet til å hindre segregering og fragmentering, det norske flagg må være enerådende på offentlige flaggstenger for å bygge fellesskap og sosialt samhold og uten trosfrihet og selvråderett over eget liv blir Norge de facto en totalitær stat.

  Stem PDK

  6
  1
  • Helt riktig. Krf er et synkende skip, egentlig er de også Satans agenda. De utgir seg for å være på kristnes side, men har vist på alle måter at de går djevelens ærend. De som har litt lengre hukommelse husker nok hvordan KrF statsråd Jon Lilletun sørget for at gammeltroende prester ble avsatt. Jon Lilletun var ikke noe annet enn en representant for mørkets rike og Herren tok han ut 60 år gammel.
   I løpet av hans år i Bondevik regjeringen gjorde Lilletun som mange trodde var en god kristen mann, mye skade på det som var den konservative del av statskirken. Lilletun døde i 2006 og er et vitnesbyrd om at Herren tar ut dem som motarbeider Hans rike og gjør det under dekke av å være kristen.

   Det var litt historie: Akkurat nå er PDK det eneste valget for kristne mennesker. Alle de andre virrer rundt i mørkets avkroker og fremmer styggedom.

   6
   1
 3. Å STEMME GJØR DEG TIL VERDENS VENN!

  En sann kristen deltar IKKE i denne verdens djevelske politiske system ved å stemme. “Den som vil være verdens venn blir Guds fiende”, sier Skriften.

  Bibelen er klar på at “denne verden skal gå fra ondt til værre inntil det blir så ille som det aldri før har vært og aldri mer skal bli” – frem til Jehovah Guds dag i Harmageddon!

  “Den beleilige tid (for å finne frelse) er altså NÅ! For “den dagen vil jeg ikke lenger høre bønner” (fra nye), sier Han. Heller ikke jeg kan lenger hjelpe dere når dette starter ved at Dyret (nasjonene) går til frontalangrep mot religion (skjøgen/babylon den store) via FN (Dyrets bilde).

  Politikerne er alle som en under denne verdens gud, Satan Djevelens kontroll. En stemme til disse er en stemme til Satan og en krigserklæring mot Jehovah Gud Fader og Hans sønn Kristus. Du vil da også lide samme skjebne som disse – evig død for Guds hånd.

  11
  5
 4. Betina: Du har nok rett. Dommen står for døren i nær framtid. I september er det over og ut, og dessverre, de neste blir ikke bedre.

 5. KRIGSKORRESPONDENT…

  …er hva Kjell Andersen bør omtales som. Det er full krig i USA, Vesten og i – ja nettopp – NORGE. I krig benyttes ALLE midler, og løgn, bedrag og svik er bare en del av stridsmenyen.

  Spesielt er det at brorparten av de stridende IKKE VET hvem de egentlig slåss for. For bak det store flertall av krigere finner vi nemlig en mektig hærfører som endogtil ikke er synlig for menneskelige, bokstavlige øyne.

  Han er imidlertid identifiserbar i en bok som finnes i milliardvis over hele jorden. De aller fleste av Søkelys’ lesere vet godt hvem dette er, og føler seg sikre på at de har valgt en bedre side enn denne generalens ståsted. Men denne utspekulerte karen kler seg ut som en lysbærer og klarer faktisk å narre de aller, aller fleste over på sin side.

  I sin gigantiske utakknemlighet har han ikke bare valgt å vende seg mot ham som ga han ALT – selve livet. Nei i pur ondskap vil han drepe alt og alle, og nå har han vendt seg mot DEG!

  Men har DU den minste sjans mot en slik lurendreier da? Nei, ikke om du lar deg trekke med i dragsuget til hans jordiske arme – politikerne og de religiøse spindoktorene. Da ender du i klørne på hans drabanter og må bli med på hans krigseventyr to the bitter end.

  Nei DU har bare en eneste mulighet til å stå tilbake sammen med den fremtidige vinneren på denne verdenshistoriens største krigsskueplass som korrespondent Andersen rapporterer i fra. Det er:

  A) å kjenne din fiendes strategi , taktikk og mål,
  B) noe du finner alt om i verdens mest utbredte bok,
  C) og “granske den daglig” “for å kunne bli stående”.

  Det nytter ikke å være nøytral tilskuer og slippe unna. “Den som ikke er for meg er mot meg” proklamerer den kommende seierherren. Og fordi han ikke røper det nøyaktige tidspunktet for det siste og avgjørende slaget tipser han oss om at “NÅ er den beleilige tid” for å velge rett side.

  Lykke til med DITT valg!

  8
  2
 6. Nå håper jeg kristne våkner opp, og vender dette partiet ryggen. Skal aldri stemme kfr, og håper de havner lagt under sperregrensa, år etter år, så de aldri blir gjenvalgt.

  de burde ikke kalle seg kristelige lenger, når de ikke er det. De burde ha skifta navn, eller blitt oppløst for mange år siden.

  1
  1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *