Østerrisk politi går fra butikk til butikk for å lete opp uvaksinerte: Ludvig Nessa kaller det “Helt nazi!”

Politiet eller Gestapo i Østerrike går nå fra butikk til butikk for å finne uvaksinerte. Det å være uvaksinert er i ferd med å bli en forbrytelse i det nye fascistiske Europa som har vokst frem. “Helt Nazi” kommenterer prest Ludvig Nessa om det tyranni og apartheid som har utviklet seg i hjertet av Europa under Corona-hysteriet. Blant de som følger Ludvig Nessa`s skriverier på Facebook er det delte meninger og skillet går mellom den som har latt seg genmanipulre og dem som ikke har tatt noen vaksine. Det som skjer i Europa under dekke av smittevern og smittebeskyttelse er ikke noe annet enn en form tyranni der friske uvaksinerte blir straffet fordi de ikke vil ta en potensiell livsfarlig “vaksine”. Østerriket som var en del av den tyske allianse under andre verdenskrig har åpenbart ikke gitt slipp på sine historiske røtter

Prest Ludvig Nessa.
Foto Søkelys

“Helt Nazi” er prest Ludvig Nessa`s korte kommentar til det som nå utspiller seg i hjertet av Europa. Stadig flere tidligere frie og demokratiske land innfører nå apartheid som en del av sin politikk for å få bukt med smitten. Man deler folk opp i to grupper og setter således folk opp mot hverandre. “Splitt og hersk” er åpenbart filosofien bak innføringen av “The New World Order” i vestlige land. Noen av Nessa`s følgere ser ikke ut til å like Nessa`s sammenligning: En av dem: Svein Ringstad mener dette: “Det er to vesentlige forskjeller som gjør sammenligningen grovt usmakelig. De uvaksinerte har selv valgt det De er en fare for andre.”  -Med andre ord syntes Ringstad og ha bitt på propagandaen som repeterer den store løgnen om vaksinens fortreffelighet -selv om alle fakta syntes å peke på at det er de vaksinerte som smittes og smitter andre. Trond Helge -reagerer slik på Svein Ringstads filosofi: “De uvaksinerte er vel ikke en fare for andre?…. de som er vaksinert smitter og….mange av de uvakinerte er ikke syk engang…
Ikke minst hva med høye influensa tall…der smitter alle…i årevis.tusenvis dør hvert år…ingen stenger ned land og beskylder for at de ikke har tatt influensa vaksinen.veldig mange helsepersonell er heller ikke vaksinert …leger,sykepleiere b.l.a .
Nei bare tull og løgn å skylde på at de uvaksinerte er en fare for andre….bare tull,” skriver Trond Helge..Andre svarer med at Ringstad er “en notorisk kverulant” mens Ringstad slår tilbake med å kalle andre “notorisk idiot.” Jan Hugo Andersen skriver dette: “Så… Hvis de som er vaksinerte er redde for og bli smittet av de uvaksinerte…Da har jo ikke vaksinen noen effekt? De som er vax smitter jo også andre, mens Tom Freddy Lie følger opp med dette: “Svein Ringstad Du er en fare for alle, hold deg hjemme og klø deg, legg deg ned i fosterstilling og klem frykten din, “pussy” , mvh hilsen…”

Ikke greit -vår viktigste kamp siden andre verdenskrig

“Dette er faktisk ikke greit!
Det skrives i artikkel at bare noen få er tatt og fått bot og at dermed er dette godtatt av de fleste. Jeg tror at de fleste uvakksa ikke tør å gå på butikker i frykt for å få bot. Vanvittig hele greia😢,” skriver Ann Karin Bolte mens Bjarne Gerhard Danielsen mener at “Kampen mot Coronatiltak og tyrraniet som har fulgt med, blir vår viktigste kamp siden 2.verdenskrig..Tror militærkupp er eneste vei UT.. 🤭,”  “Det er noe morsomt med dere kristenkonservative. Dere følger ordene til Jesus selv om de er aldri så diffuse. Men å følge oppfordringene fra våre egne myndigheter er umulig. Det er både idiotisk og uansvarlig,” mener Svein Ringstad videre. Blind lydighet mot systemet og full aksept av urett og fascisme syntes å være en frukt av vaksinen. Ukritisk følger man blindt alt av dårskap, anbefalinger og pålegg som kommer fra helsemyndighetene -selv om de verken er fornuftige eller virker mot smitten. “Her tvinger man folk til enten ta vaksine ELLER bli smittet av covid for å få vaksinepass. Dette er skikkelig grov tvang og utilbørlig press. Som er helt ulovlig. Maske og sprit og eventuelt hurtigtester er et mye mildere tiltak. Det var det man burde ha gjort dersom man har store problemer med smitte, skriver Ariel Norman mens Torill Jennie Berg-olsen mener at “Dette er virkelig skremmende…” “Ja hva skal en si .neste blir lobotomering .tenk verden er blitt så syk .kjøre Gud kom å redd oss fra dette galskapen 🙏❤️🙏,”skriver Laila Ramona Wilhelmsen. “I Jesu navn må vi bryte dette!, skriver Margit Teigland. Svært mange er dypt urolige for hva som nå utspiller seg foran våre øyne men virker ute av stand til å gjenkjenne oppfyllelsen av de apokalyptiske profetiene vi finner i Guds Ord.

4 tanker om “Østerrisk politi går fra butikk til butikk for å lete opp uvaksinerte: Ludvig Nessa kaller det “Helt nazi!”

 1. Snart kommer internerings leirene .

  Den som har ører , hør dette !

  Den som skal i fangenskap, han må gå i fangenskap og den som skal dø for sverdet, han må dø for sverdet

  Her gjelder det at de hellige holder ut og har tro

  5
  4
  • Jeg tror folk må være fullstendig blinde, døve og tilbakestående rent mentalt -dersom de ikke ser hvor dette går.
   Hører på nyhetene at Østerriket vurderer å tvangsvaksinere folk.
   Alle skal avluses skjønner vi.
   Sauene har allerede gått frivillig til slaktebenken. De trodde de skulle avluses og forstår ikke at vaksinen vil drepe dem innen fem år.

   5
   3
  • Det er skremmende det som utspiller seg. Myndigheter syntes virkelig oppsatt på å innføre “dyrets maktsystem” og legger alt til rette for det som kommer. Noen tror at menigheten “holder igjen” men når vi ser realitetene i øynene, så er det åpenbart at menigheten ikke er blant de krefter som holder antikrists rike tilbake.
   Dette kommer og er noe menigheten må gå gjennom. Det vil bli en lutringstid hvor Guds folk skal bli lutret i ilden slik at vi blir som gull glødet i ilden.

   5
   5

Det er stengt for kommentarer.