Ønsker velkommen til Zion Feviks sommerstevne fra i morgen tirsdag 1.juli

Møter hver kveld klokken 19 og fredag og lørdag både klokken 15 og 19 i Vikhallen midt mellom Grimstad og Fevik

zion-sommerstevneZion menigheten på Fevik ønsker i år igjen velkommen til sommerstevne. På talerlisten i år finner vi navn som Åke Green, Terje Tveiten, tidligere KS redaktør Oddvar Johansen og Ludvik M Karlsen. Foruten at ungdommene i Zion Fevik vil bidra med sang fredag og lørdag deltar Hanne og Vidar Brautasett med sang fra tirsdag til torsdag. Zion menigheten på Fevik er en “gammeldags” pinsemenighet med føtter solid plantet i den tradisjonelle pinsebevegelsen som vektlegger forkynnelsen og sang slik den norske pinsevekkelsen opprinnelig praktiserte. Møtene finner sted i Vikhallen og besøkende kan plassere campingvogner og bobiler tett ved stevneområdet. Foruten forkynnelse av Guds ord kan man også under årets stevne få kjøpt mat og drikke i stevnehallen etter møtene.

vikhallenÅrets sommerstevne vil ventelig samle besøkende fra hele Sør-Norge og Sverige og mest folk blir det naturligvis under møtene fra torsdag til lørdag. På talerlisten i år finner vi foruten den velkjente Åke Green fra Sverige, tidligere Korsets Seier redaktør Oddvar Johansen, forstander Terje Tveiten og Ludvik M Karlsen som er en kjær sanger sett av mange på blant annet Ønskesangen til Lise Karlsen på TV Visjon Norge. (Bildet viser Vikhallen) som ligger noen få hundre meter fra E-18 midtveis mellom Grimstad og Fevik.

Program for stevnet

TIRSDAG KL 19.00 TERJE TVEITEN
ONSDAG KL 19.00 LUDVIK M KARLSEN
TORSDAG KL 19.00 ODDVAR JOHANSEN
VIDAR OG HANNE BRAUTASETT SYNGER OG VITNER

FREDAG KL 15.00 ODDVAR JOHANSEN
FREDAG KL 19.00 ÅKE GREEN

LØRDAG KL 15.00 ÅKE GREEN
LØRDAG KL 19.00 TERJE TVEITEN
UNGDOMMENE I ZION SYNGER OG VITNER.

Talerlisten 

Åke Green er en svensk pinseforstander med et tydelig budskap. Hans preken over temaet homofili utløste sterke reaksjoner etter at den ble gjengitt i en svensk avis 2003. I tingretten ble Green dømt til en måneds fengsel, mens hans sak ble anket videre og endte med full frifinnelse i svensk høyestrett. Videoen nedenfor er fra Zion menighetens sommerstevne i 2013. (Saken fortsetter under videoen)

https://www.youtube.com/watch?v=LtMzYlbpDnc


Oddvar Johansen 
er tidligere redaktør for pinsebevegelsens organ Korset Seier og er mangeårig misjonær som hadde sitt virke i flere asiatiske land. Vi har ikke lykkes med å finne en tale av Johansen på You Tube, men en video av en studiosamtale med Jan Hanvold på TV Visjon Norge fant vi.

https://www.youtube.com/watch?v=amt47OiD7MA

 

Terje Tveiten er til daglig pastor for pinsekirken Betania Notodden og har besøkt Zion menigheten en rekke ganger. Også i 2013 var Tveiten blant talerne på Zion menighetens sommerstevne og videoen nedenfor er fra sommerstevnet i fjor.

https://www.youtube.com/watch?v=yslcf_Smco4

Ludvik M Karlsen er evangelist og sanger i Herrens vingård. Han er kjent for å være en typisk evangelist med et direkte budskap både til troende og ikketroende. I tillegg er han kjent for å synge tradisjonelle vekkelses og andre kristne sanger.

https://www.youtube.com/watch?v=86lsz1sn4Ak