Omsider har vestlige media begynt å nevne krisen som utvikler seg mellom Russland og Ukraina

Russland forbereder seg på krig med regimet i Ukraina

russland-krigBåde Nato og Russland står på hver sin side i den nå stadig mer og mer spente situasjonen som eksisterer mellom Russland og det pro-vestlige regimet i Ukraina. Flere nyhetsmedier i Vesten har nå fått opp øynene for det som man frykter kan bli en større militære konflikt som kan medføre at også Nato blir blandet inn. Både Russland og Nato har lenge forsterket sine militære posisjoner i Øst og mange tror vi nå teller ned til en ny krig som også kan komme til å involvere andre land i Øst-Europa. Putin har lenge advart vestlige journalister om at verden syntes uunngåelig å bli dradd mot noe og Steven Ben Nun som er i Tsjekkia og videre har kontakter på  begge sider av konflikten, frykter at dette kan utvikle seg til en større regional krig i Øst. I den siste oppdateringen postet for få timer siden, forteller Ben Nun at Russland nå graver seg ned for krig. Sjekk ut

10 tanker om “Omsider har vestlige media begynt å nevne krisen som utvikler seg mellom Russland og Ukraina

 1. De gode nyhetene får være at det ikke blir noen krig mellom Russland og Ukraina. Til det er Ukraina nå altfor nært knyttet til NATO og Vesten. Det er heller ikke i noens interesse (utenom medias) at det blir en væpnet konflikt.

  • Da har du lite innsikt i virkeligheten. Det er hevet over enhver tvil at det er i Putins interesse å destabilisere Ukraina. Det er noe han selv har sagt.

 2. Litt pussig at du legger ut en utredning om ekteskapet, uten å gi mulighet til å kommentere.
  Du skriver “søkelys sitt syn””. Hvor mange er dere i “redaksjonen”? Dette er du vel strengt tatt alene om?

  • Det er vel Kjell som er Søkelys. Så da er det vel greit å skrive hvilket syn Søkelys har, vil jeg tro.

 3. Birgir; han fremstiller det som om det er en redaksjons syn som legges frem. Som “VG mener”, “VL mener” . Da er det gjerne en hel redaksjons tversnitt som gjenspeiles, men her er det bare en persons subjektive bibelfortolkninger, som presenteres.

  • Du forstår ikke at det er Kjell som er redaksjonen?
   Ellers er jeg fullstendig uenig i det med den såkalte uskyldige part. Jeg finner ikke dekning for den tolkningen i Bibelen.

Det er stengt for kommentarer.