Omfattende palestinsk rakettangrep fra Gaza mot det sørlige Israel, 7 såret og israelske fly besvarer angrepene med å angripe Hamas mål.

Foto fra Times Of Israel som i kveld rapporterer om omfattende palestinske rakettangrep mot det sørlige Israel.

Onsdag kveld iverksatte Hamas og andre palestinske terrorister et omfattende rakettangrep mot det sørlige Israel. Dusinvis av raketter har i løpet av de siste timene blitt avfyrt mot det sørlige Israel, og minst seks mennesker skal være skadd. Det israelske forsvaret har som respons gjennomført angrep mot 12 forskjellige Hamas mål på Gazastripen, melder Times Of Israel. De omfattende palestinske rakettangrepene kom etter at terrorister onsdag ettermiddag avfyrte minst to raketter mot Sderot hvor to israelere ble skadd. Befolkningen i Sør oppfordres til å oppholde seg nær tilfluktsrom.

Flere dusin raketter og granater ble onsdag kveld og natt til torsdag avfyrt fra Gaza stripen mot det sørlige Israel. Minst 7 israelere skal være skadd i de omfattende angrepene som blir besvart av israelske flyangrep mot flere forskjellige mål inne på Gazastripen, sier en talsmann for det israelske forsvaret. Kveldens omfattende palestinske angrep burde ikke komme som noen stor overraskelse da Hamas ikke ønsker fred med Israel. “Bølger etter  bølge av rakettangrep utløste sirener gjennom kvelden både i  Hof Ashkelon, Sha’ar Hanegev, Sdot Negev og Eshkol området i nærheten av grensene mot Gaza og sendte tusenvis av israelere inn i tilfluktsrom i en rekke byer i sør. Mange hadde lagt seg for natten og ble vekket av ulende sirener som varsler at raketter kan treffe. Kveldens angrep viser at situasjonen er svært betent og stadig flere tar nå til orde for at den israelske regjeringen må ta i bruk hardere lut for å stanse den palestinske terroren. I følge Peter Lerner, en talsmann for det israelske forsvaret skal minst 70 granater eller raketter ha blitt avfyrt mot Israel onsdag kveld. Minst 11 av disse skal ha blitt avskåret av det israelske anti-rakettsystemet Iron Dome, men likevel ble 17 israeler skadd, og stadig flere israelere krever nå en langt tøffere militær respons enn det som bli levert av IDF.

I denne videoen forteller pastor Paul Begley om den dramatiske situasjonen som nå skjer både i det hellige land og rundt forbi i verden.

Facebook Comments

2 tanker om “Omfattende palestinsk rakettangrep fra Gaza mot det sørlige Israel, 7 såret og israelske fly besvarer angrepene med å angripe Hamas mål.

  1. Det som nå skjer i Israel er alvorlig. Statsministeren har i kveld forflyttet seg til hovedkvarteret til det Israelske forsvaret – sammen med Forsvarsministeren og de øverste offiserene i landet.

  2. Matteus 24:6 Dere skal høre om kriger, og det skal gå rykter om krig. Se da til at dere ikke lar dere skremme! For dette må skje, men ennå er ikke enden kommet.

    Lukas 12:39 Men det skal dere vite: Dersom husherren visste i hvilken time tyven kom, ville han ikke la ham bryte seg inn i huset.40 Vær forberedt, dere også! For Menneskesønnen kommer i den time dere IKKE venter det.»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.