Israel: Omfattende menneskejakt etter terrorist som knivdrap 38 år gammel seksbarns mot utenfor hennes hjem

terror.2016.israelSaken er oppdatert Hebron, Israel. Det pågår søndag og natt til mandag en omfattende politijakt på en terrorist som knivdrap en jødisk kvinne rett utenfor hennes hjem i Otniel, sør for Hebron søndag ettermiddag, En ukjent og antatt palestinsk terrorist som ennå ikke er pågrepet angrep den 38 år gamle Dafna Meir og påførte henne en rekke knivstikk før han rømte mot de palestinske områder i nærheten. Et stort antall israelsk politi og sikkerhetsfolk har nå satt i gang en omfattende jakt på terroristen. Beboere i nabolaget er instruert til å holde seg innendørs og holde vinduer og dører lukket, etter det som syntes å være ennå et palestinsk terrorangrep. (skjermfoto fra Jerusalem Post)

Tidligere søndag ble en palestinsk terrorist skutt og drept idet han forsøkte å angripe en israelsk-flaggisraelsk soldat med kniv. Det er foreløpig sparsommelig med informasjon om det siste angrepet søndag som viser at den palestinske terrorbølgen som ble innledet i fjor høst ser ut til å fortsette også i 2016. I følge Jerusalem Post skal den drepte kvinnen være 38 år og ha bodd i en bosetting. Den avdøde kvinnen er identifisert som  Dafna Meir. Kvinnen etterlater seg seks barn hvorav det ene var vitne til drapet. Helsepersonell som ankom åstedet møtte et blodig syn når de ankom kvinnens hjem. I følge helsepersonell var hun påført flere knivstikk i øvre del av kroppen og det ble satt i gang gjenoppliving. “Etter nærmere en time med forsøk på å gjenopplive kvinnen erklærte helsepersonell henne død. Store israelske sikkerhetsstyrker gjennomsøker nå området i jakten på terroristen.  Ennå en gang er jødisk blod utgytt som et resultat av palestinsk hat mot den jødiske staten, og ennå en gang vil vestlig presse med få unntak taust neglisjere den palestinske terroren og vente til de eventuelt kan fortelle at “israelske sikkerhetsstyrker skjøt og drepte,,” Vi oppfordrer våre lesere til å be for de etterlatte og for den jødiske nasjonen.

11 tanker om “Israel: Omfattende menneskejakt etter terrorist som knivdrap 38 år gammel seksbarns mot utenfor hennes hjem

 1. Forferdelig.! Hvordan kan Israel forhandle med palestinske myndigheter som oppfordrer til vold! Håpløst at politikere ikke tar med faktoren islam i bildet når de snakker om at samtaler skal løse situasjonen.

 2. Før var det NT folket som massakrerte jødene nå har muslimene tatt over.

  Historien gjentar seg gang på gang. Jødene er de mest trakasserte folket i verden.
  Bare her i Norge hadde staten tenke å nekte praksisen av omskjæring. De får riktig nok lov til det enn så lenge. Kosher er totalt bannlyst i både Norge Danmark Sverige og flere andre land..Selv om det er et på budt fra G-d
  Kosher slakt vil de ikke hverken se eller høre om. Men helt ok å slå ihjel en selunge og elgjakt osv osv
  Så lenge det ikke er jødisk så er alt i skjønneste orden.

  • Eg veit jo det at man skal følge lover å regler i det lande man bor i. men uansett så har jødene alltid blitt diskriminert og blir det fremdeles. Å nekte dem G-ds påbud er det samme som å be dem forlate lande noe de antageligvis ønsker. Det er ulevelig alle plasser.

  • Rabbi Jonathan Cahn sier at den onde raser som aldri før for å hindre Jesus i å komme tilbake til det jødiske folk. Det handler om å fordrive jødene fra landet sitt, og det står også i GT at hele verden skal vende seg mot dem. Vi ser hvordan antisemittismen har reist sitt stygge hode også her i Norge. Hele deres historie har dreid seg om dette, ifølge Cahn,og det fortsetter fremdeles. Uten landet kan Jesus ikke komme tilbake. Derfor vil Israel aldri få fred med de arabiske land. Deres planer vil ikke lykkes og en dag vil Jesus stå med føttene på Oljebjerget, og en ny tid begynner.

  • Her er vi dels enige Jeremy, jødenes smerte er også vår smerte, en smerte jeg selv kjenner på når jøder blir drept i groteske terroraksjoner og Søkelys har skrevet mange historier om terror mot jøder. Deler av kirken har ingen god forhistorie i behandlingen av jøder. Og for dette både kan og bør kirken kritiseres. I dag er evangeliske kristne blant de beste venner Israel og jødene har, mens ting nå tyder på at deler av den kristne kirke -igjen ser ut til å henge seg på det populistiske toget som boikotter Israel. Evangeliske kristne står ennå sammen med Israel og ber for dette hardt prøvede folket som har en helt sentral plass som et profetisk tegn til verden.

  • I følge kristne er det Jesus. Men i følge bibelen er det ikke det.

   Ezekiel 37: Hvor er Jesus henne her??

   37:24
   Og David, min tjener skal være konge over dem; og de alle skal ha én hyrde; De skal også følge mine bud og holder mine lover og holde dem.

   37:25
   Og de skal bo i det landet som jeg har gitt til min tjener Jakob, hvor dine fedre har dvelt; og de skal bo i det, de og deres barn, og deres barnebarn til evig tid; og min tjener David skal være deres prinsen for alltid.

   37:26
   Og jeg vil gjøre en fredspakt med dem; det skal være en evig pakt med dem; og jeg vil plassere dem, og multiplisere dem, og vil sette min helligdom midt iblant dem til evig tid.

   37:27
   Mitt telt også skal være med dem; og jeg vil være deres Gud, og de skal være mitt folk.

   37:28
   Og folkene skal kjenne at jeg, Herren, som helliger Israel, når min helligdom skal være midt iblant dem til evig tid.

  • Søkelys..Evangeliske kristne er jødenes beste venner..Ja det er nok riktig det, med de er også farlige og de har en agenda. Det kan du få lese her og se hva de sier.
   Jeg vet også at det er etablerte ca 800 kristne organisasjoner i nordamerika som har som mål å omvende jøder til kristendom. Og det brukes flere titalls millioner dollar.
   Og omvende en jøde til en annen tro er verre en fysisk død og det er et brutalt mord på en jødisk sjel og det kutter hans kontakt med G-d og frelsen.

   http://www.aish.com/jw/s/When-Christians-Repent.html

   http://www.aish.com/jw/s/When-Christians-Repent.html

  • Selvfølgelig har vi en agenda, vi ber om at Israel skal se Jesus Kristus som Messias, men for min del elsker jeg og ber for dette folket uavhengig av om de kommer til tro på Jesus. Vår Gud har en plan med Israel og NT lærer at frelsen kommer fra jødene -gjennom Jesus Messias…og det er vi takknemlige for!

  • Maria>>>>Rabbi Jonathan Cahn sier at den onde raser som aldri før for å hindre Jesus i å komme tilbake til det jødiske folk??

   Dere er virkelig noee skruer. Jesus som sies å være sant menneske sann G-d Prince Konge Frelser Profet Messiah Yppersteprest Offerlam. Dere påstår også at Jesus er både G-d selv og David Joshua Shiloa og you name it. Dere ser han i alt absolutt alt..

   i tillegg har han supernatural powers og noen skal liksom forhindre han i å komme?

   Hvem kan stoppe G-d?

   At ikke dere blir flaue over slike uttalelser er ubegripelig

  • Søkelys? Selvfølgelig har vi en agenda? Er ikke ens tro personlig?

   Hvilken rett har du til å presse din tro over på andre?

   Du sier også at frelsen kommer fra jødene? Hør nå her..Har du aldri lest i bibelen?

   Psalm 62>>>Hva står her..62:2 Frelsen kommer fra G-d og ingen andre. Er G-d jøde?

   Dette er helt ubegripelig at noen kan bli kristen. Makan til noen korrupsjon.

   Ikkje for å være frekk men er denne sekten for mindre intelligente

   62:1
   To the chief Musician, to Jeduthun, A Psalm of David.

   62:2
   My soul waits in silence only for G-d; from him comes my salvation.

   62:3
   He alone is my rock and my salvation; he is my fortress; I shall not be greatly moved.

   62:4
   How long will you seek to overwhelm a man? You will be, all of you, demolished like a leaning wall, or a tottering fence.

  • Isaiah 42:8

   ”I am YHVH, thats is My Name; and My glory I will not give to another.”
   [Do not give glory to another name] Det er bare G-d og intet annet navn.

   Når NT forteller det motsatt da er det løgn og ugyldig. G-d endrer ikke på noe og hans ord er evige og uforanderlig.

   “Er det noen Gud foruten meg, eller er det noen annen Rock? Jeg vet ingen.” Jesaja 44: 8 Ikke en gang Jesus.

   “Herren, han er Gud i himmelen og på jorden her nede, og det er ingen annen.” 5 Mosebok 4:39 ikke noe annet navn

   “For hvem er Gud, men Herren, og hvem er en klippe [rock], bortsett fra vår Gud” Salme 18:31

   Slutt å la dere lure. NT er korrupt og definitivt ikke G-ds ord overhodet. Dere ser det bare ikke

Det er stengt for kommentarer.