Omfattende droneangrep mot russisk by nær grensene til Estland og Latvia -hevder dronene kom fra Latvia eller Estland

Den russiske byen Pskov angrepet. Foto Twitter

“Den russiske byen Pskov, nær territoriet til NATO-medlemmene Estland og Latvia, er angivelig under angrep av en sverm av droner tidlig onsdag. Det var ingen offisiell bekreftelse, men videoer som viser en eksplosjon og luftvern som lyser opp nattehimmelen går rundt på sosiale medier.” Det er Russia Today som melder dette. En video fra det heftige angrepet er delt på Twitter. Det var flyplassen i Pskov som var målet for det ukrainske angrepet. Flere fly skal ha blitt skadet som en følge av angrepet.

I følge det russiske Pravda ble de tjuetalls dronene skutt opp fra Latvia eller Estland. Dette er ikke bekreftet av russiske myndigheter, men dersom det viser seg at latvisk eller estisk territorium ble brukt for et angrep på Russland, er det en meget farlig opptrapping. I russiske kommentarfelt er det som vanlig krav om at Putin må ty til sterkere lut selv om det skulle bety en direkte konflikt med NATO.

4 tanker om “Omfattende droneangrep mot russisk by nær grensene til Estland og Latvia -hevder dronene kom fra Latvia eller Estland

 1. Dårskap og nazisme går hånd i hånd. Dersom det skulle vise seg at Latvia eller Estland var de landområdene dronene ble sendt fra kan vi få konfrontasjon mellom NATO land og Russland, Det virker som om kvaksinen og boosterne har fjernet den siste rest av vett i NATO. De krigsgale holdningene vi møter blant nazi-sympatisørene her inne ser ut til å føre europa på randen av ødeleggende krig. Tenk at russofobe som Birgir faktisk ønsker krig velkommen.

  1
  7
  • …det eneste som manglet i denne tiraden var vel å få med noe om Pride. Evt også noe om WHO og deep-state.

   8
   1
  • De fleste som støtter krigen mot Russland er fullvaksinert og boostet. De har mistet all fornuft. De fleste som støtter Zelensky og nazistene i Ukraina er også for Pride og WHO og globalistenes agenda.
   På min egen facebook har jeg blokkert alle pro-nazistiske nato troll. Orker ikke bruke tid på disse mindre begavede og hjernedøde fullvaksinerte klovnene.

   3
   3
  • Haakon:
   Nå er vel ca 75% av Norges befolkning koronavaksinert en eller flere ganger, så det kan nok stemme at flesteparten av de som støtter Ukraina er vaksinert.

   Og får jeg heller akseptere at du mener at 3/4 av norges befolkning er “mindre begavede og hjernedøde”.

   Nå er jeg usikker på om det er riktig å støtte Ukraina i den formen vi gjør, men jeg forstår at de er villige til å forsvare landet sitt når de blir invadert. Det betyr ikke at jeg er nazist, for Pride eller støtter alt Nato gjør.

   6
   1

Det er stengt for kommentarer.