Økumenisk bestsellende bønnebok fremmer rasisme og oppfordrer til hat mot hvite mennesker

En religiøst bestsellende bønnebok utgitt av den progressive religiøse økumenikeren Sarah Bessey og 21 andre bidragsytere vekker debatt blant spesielt hvite evangeliske kristne. Bønn og andakstboken inneholder nemlig en bønn hvor den fargede teologen “Dr. Chanequa Walker-Barnes, en såkalt BLM aktivst og forkjemper for sosial likhet har skrevet en bønn til den økumensiske guden hvor hun ber hennes gud hjelpe henne og hate hvite mennesker.

“Dette er ikke bibelsk, men heller rasistisk fordi bønnen oppfordrer til hat mot en bestemt hudfarge, sier Colin Miller i sin gjennomgang av den religiøse bønneboken. For å si det slik: Progressive kristne og apostate kjettere finner sammen i en form for enhet hvor de dyrker den guddom de har skapt i sitt eget hode og tanke. Bibelfremmed og slett ikke evangelisk kristent.  Dette er et resultat av en “woke kirke” sier Miller i sin video, og han har rett.

https://www.youtube.com/watch?v=gsXul5nWSAU

 

2 tanker om “Økumenisk bestsellende bønnebok fremmer rasisme og oppfordrer til hat mot hvite mennesker

 1. De folkene der er falsk kristne akkurat som i Jehovas vitner og i den norske mainstream kristendommen, det er guds bespottelse å gjøre om på Guds ord, og disse globalistene og Jehovas vitner er stjerne eksempel på falsk lære.

  2
  5
 2. Absolutt ALT av samfunnsinstitusjoner, klubber og foreninger er kuppet av globalister og woke-kultur. Du kan ikke unngå å møte dem selv i den lokale frimerkeklubben. Løpet er kjørt for Vesten.

  Men frykt ikke! Det er akkurat slik det skulle bli i følge Jehovahs ord i Bibelen rett før enden. Vil du derfor overleve Harmageddon og motta evig liv som gave i all evighet på en ny og renset jord er tiden inne for å handle NÅ!

  Ikke bry deg om de Jesus kalte “hundene”. De vil slåss mot Gud til siste slutt. Berg ditt eget liv nå. Lykke til!

  5
  2

Det er stengt for kommentarer.