Økning i tallet på kvinner som dør under svangerskapet etter Covid-vaksinen og Corona

Det har vært en markert økning i tallet på kvinner som dør under svangerskapet, skriver Steigan.no . Moderne fødselshjelp i USA har hatt en stor innvirkning på å redusere dødeligheten under svangerskap i flere tiår. Nå ser vi en reversering av denne gode trenden. Fra begynnelsen av pandemien har det vært rapporter med blandede resultater, for dødelighet blant svangre kvinner med covid-smitte og etter covid-vaksinasjon. Dessverre har mange kvinner fått begge deler i 2021 og fremover. Les hele artikkelen i Steigan.no

7 tanker om “Økning i tallet på kvinner som dør under svangerskapet etter Covid-vaksinen og Corona

 1. Når er det nok for folk? Hvor mange må oppleve dette etter å ha blitt anbefalt en såkalt «trygg vaksine». Når er det nok!

  2
  3
 2. Ikke nok med at forferdelig mange er full i angst etter dette skitet, og i tillegg er ødelagt fysisk og mentalt av dette de kaller vaksine, de får jaggu heller nesten ikke hjelp eller innrømmelser fra verken de fleste leger eller vårt helsevesen som skal ivareta de som har tatt en for laget. «Man skal ikke tåle så inderlig vel, den urett som ikke rammer deg selv»!

  2
  3
 3. Betina, dette er verdenen vi lever i.
  Denne verdens Gud er satan. Vi er i en verden hvor løgn, bedrag, perversitet og ondskap bare vil øke.

  Det er akkurat slik det skulle bli. Det kommer ikke til å reverseres. Men Gud har kontroll. Vi kan ikke vente oss mye erkjennelse av løgn ute i verden fremover. Urettferdighet rår. Men Gud vil ta seg av ALLE en dag. Hvert et kne skal en dag bøyes.

  Fyller du deg med fryktens lesestoff, så høster du frykt og angst.

  Tidligere en dag ble jeg minnet om at «dere har ikke fordi dere ber ikke». Vi kan komme til Ham med ALT som tynger.

  Fil.4:6: Vær ikke bekymret for noe! Men legg ALT dere har på hjertet, fram for Gud. Be og kall på ham MED TAKK. 7 Og Guds fred, som overgår all forstand, skal bevare deres hjerter og tanker i Kristus Jesus.

  SOM OVERGÅR ALL FORSTAND😴
  DET kan vi oppleve midt i trengsler, sorg, smerte, redsel og fortvilelse når vi går til Hans Ord og i bønn til Ham; FRED som overgår ALL forstand.

  Sverdet vårt er Gud Ord.
  Den ondes brennende piler kommer, og vi slukker dem med skjoldet vårt👍 Troen.
  HAR Han sagt vi kan TA PÅ OSS rustningen og BLI STÅENDE, så blir vi stående👍Gud kan ikke lyve.

  Han vil ikke svikte deg og forlate deg.

  Jes 41:

  10 Frykt ikke, for jeg er med deg,
  vær ikke redd, for jeg er din Gud!
  Jeg gjør deg sterk og hjelper deg
  og holder deg oppe
  med min rettferds høyre hånd.

  • Veldig fine ord Hannah. «Han vil ikke svikte deg og forlate deg», og fra Jes. Det er helt riktig det som siteres fra Efesrne 6, om Åndens sverd som er Guds ord. Frykt er det som preger tiden vi lever i, av flere grunner. Det er noe med den frimodigheten da, det står mye om den, og at den gir stor lønn. Det er ikke rart djevelen er ute etter å ta den fra en, for det står «kast derfor ikke bort frimodigheten, for den gir stor lønn».

  • Fant først ikke det om frimodighet i Bibelen så googlet. Takker så mye, det var til meg😊👍

   Jeg ser i grunnen for meg en frimodig Betina jeg…🤔 Du kan mye i Bibelen og kan snakke for deg. Jesus svarte med Guds Ord. Det kan vi òg. «At jeg tror på Bibelen og den forteller meg så og så…»

   Folk må jo bare hånflire av det,,, VI hånflirer ikke av dem fordi de tror noe annet. (Så hvor er toleransen og kjærligheten nå, kan du spørre)
   Det de EGENTLIG skulle ønske de hadde er tryggheten du utstråler.

   Ikke glem at satan er en klatt når du står der. Du er Guds datter og han er ute etter deg akkurat fordi du ER det. Du er OVER ham.

   Stå på du! Vær ikke redd. Gud holder sin hånd over oss. Uansett. Om vi er friske, på sykehus, i glade og gode dager, i harde kamper, i trengsler eller går gjennom tøffe ting. Akkurat da oppdager vi det kanskje mer enn noen gang…

   Verden blir ikke bedre. Men Gud er den samme. Svikter aldri. En dag er vi hjemme. Hvem og hva kan vel gjøre oss noe?✝️

   Fant dette også;

   https://www.sakornet.no/guds-lofter/vaer-frimodig-og-sterk

Det er stengt for kommentarer.