Økende etterspørsel etter uvaksinert blod er et økende problem for sykehusene

Leger melder at et økende antall mennesker ber om blodoverføringer fra uvaksinerte givere. Et stort antall mennesker har tatt en bevisst beslutning om ikke å la seg vaksinere mot covid og vil også nekte ta de kommende mRNA-baserte vaksinene. Mange av dem tar også forbehold om kun å få blodoverføring fra vaksinerte personer, men med en vaksinasjonsgrad på 80 prosent kommer det aller meste av Norges blodforsyning fra corona-vaksinerte givere.

Dersom vi kommer i en ulykke og skulle få behov for blodoverføring er sjansen stor for at vi får forurenset eller urent blod inn i årene. De første spørsmålene om blod fra uvaksinerte begynte å komme allerede sommeren 2021, men sykehusene tilbyr ikke blod sortert på vaksinert/uvaksinert. Meldinger om skadevirkninger og død på grunn av den nye mRNA-teknologien har for mange pulverisert tilliten til myndighetene og vaksiner, og skapt etterspørsel etter pålitelig forsyning av uvaksinert, såkalt «trygt blod», melder Document.no. Et økende antall kristne er blitt mer og mer skeptisk til å ta i mot blodoverføring etter at massene har latt seg «vaksinere». De såkalte Corona-vaksinene har ført til økt dødelighet i befolkningen, økte helseplager og de mer langsiktige bivirkningene av denne type medikament kjenner vi ikke.

Etterspørselen etter uvaksinert blod et økende problem for sykehusene

Facebook Comments

5 tanker om “Økende etterspørsel etter uvaksinert blod er et økende problem for sykehusene

 1. Det var en episode der opp i Trondheim i 2021 der en mann trengte blodoverføring, han forlangte å få uvaksinert blod. Men sykehuset nektet han det, det er helt uaktuelt svarte St. Olavs hospital.

 2. Det hadde virkelig vært interessant å hvite HVILKE leger som melder om dette.
  Ellers er nok dette bare sprøyt og usannheter som blir servert!!!

  6
  7
  • Hvis du leser lenken som ligger på bunnen av artikkelen, så nevnes ett navn, på en sveitsisk naturlege. Det lenkes videre til organisasjonen hans der.

   I Norge har det vært stort sett konsensus om den politisk vedtatte sannheten blant legene. Det var en som var åpent mot hva som ble foretatt rundt covid-19, lege Peter Dvergsdal, du kan jo google han og se om han evt. mener noe om blod også. Kontroversen rundt han dreide seg mye om at han foreslo andre behandliner enn de eksperimentelle vaksinene, og lå på et punkt an til kanskje å miste legebevillingen. Vet ikke hva som skjedde med det, men jeg vil tro få andre leger tør gå mot strømmen om de vil fortsette i yrket sitt her i landet.

   7
   2
 3. Greit at dette kommer opp. Har selv tenkt på det i rundt 1 års tid – med tanke på at så mange har vaksinert seg – og med tanke på alt som er i de vaksinertes blod – så ønsker man ikke den typen blod. Sa til fruen – at da vil jeg heller dø – enn å ta blodoverføring. Men klart – våre sykehus har blitt de rene dødssentralene – samme med de fleste av våre leger – og myndighetene ønsker å legge de fleste av oss i en kiste – om de har muligheten til det. Våre helsetopper – vår myndighetselite – de viktigste – vet hva det er snakk om – de andre bare lever på løgnene i media.

  Rart at så få kristne har sett lyset når det gjelder vaksine – Dagen ville at vi skulle gjøre vår kristenplikt, ta vaksinen – Norge Idag har på en måte nektet å prate om baksiden av dette, og Visjon Norge, som har promotert vaksinene, har kjørt harde skyts mot de som ikke følger myndighetenes linje.

  Ser vi et skille – mellom Fårene og Geitene, Matt. 25. Det må jo skje en gang – en kristen som blir en geit, gjør det ved å ta ett valg. Du kanskje ikke blir frafallen pga noen doser vaksiner – men det skjer noe med ditt blod, og det skjer også en manipulasjon av ditt DNA – ifølge den kristne legen Dr. Tenpenny – som har studert vaksiner nå godt over 20 år.

  Om ditt DNA manipuleres for mye – så kan du bli noe annet enn ett menneske – og da finnes det ikke frelse for deg. Jesus døde bare for mennesker. Det var det som skjedde med Nephilim – en forening mellom falne engler og mennesker. Det var også hovedgrunnen til floden – og Nephilim var også den fremste saken at Kanaans innbyggere ble dømt. Selv David møtte en Nephilim – Goliat. Om du søker på Bibelen.no – på Rafa slekten – så finner du flere kjemper – og mennesker med for mange tær ol.

  https://www.korsfestet.com/446247160

  Og Dyrets merke – om du studerer grunnteksten – så vil du forstå at Åpenbaringen 13 – snakker om en sprøyte – jeg kan gjenta noe:

  Merket (eng. The mark). G5480 «Charagma» eller merke er lagd med «Charax» – som er rotordet for «Pale», dvs en påle, stake – eller «palisade» ett stakitt gjerde som er spisset på toppen (for å motstå fiender) som ett vern rundt for å beskytte.

  Ettersom Johannes fikk beskjed om å skrive ned det han så – så hadde han aldri sett en sprøyte – det eksisterte ikke – så han beskrev det så godt som han kunne – som en påle med en spiss på.

  https://www.korsfestet.com/447458974

  Vi er inn i endetiden – men veldig få av Guds folk vet hvor langt på natt vi er – og mange aner heller ikke at de har åpnet opp for djevelskap – ved å ta mRNA vaksiner.

  4
  1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *