Og denne mannen skal sitte med fingrene på knappen -kan utløse tredje verdenskrig med en glipp

Senile Joe Biden gjør det igjen og vekker oppsikt. Et klipp som viser hvordan den demente presidentkandidaten glemmer fornavnet på president Trump får nå folk til å måpe. “Biden kan umulig bli den styrende president som er så dement og rotete som husker ikke navnet til Trump en gang ,burde nok heller ha vært på et dementhjem som er hans rette plass nå,” skriver en av dem som har sett klippet. Det er vel knapt noen som er med sine fulle fem som tror at denne mannen er egnet til å sitte med fingeren på knappen -eller er i stand til å håndtere en alvorlig krise. Dette er vel første gang noensinne at en senil og gjennomkorrupt kandidat forsøker å utfordre en sittende president.

Her er klippet som får stadig flere amerikanere til å skjønne at Demokratenes sterkeste kort fortiden er en lettere dement pensjonist som strengt tatt burde tenke på seg selv og sin egen helse

Blant leserne av Resett har klippet vakt både latter og flir. “Fyren er jo så senil, at det er tvilsomt om han vet hva han selv heter? Å overlate atom-knappen til noe sånt, må da være den reneste risikosport ?!” “Hehe. Så den videosnutten og Biden virker jo fullstendig dement. Han burde vært utelukket fra deltagelse grunnet høy alder og medfølgende problemer.”

Facebook Comments

6 tanker om “Og denne mannen skal sitte med fingrene på knappen -kan utløse tredje verdenskrig med en glipp

 1. 27/10/2020, kl. 23:15 sa Den håpefulle:

  “Sammenligningen med Julius Streicher & Co. blir en avsporing.”

  Det er likhetstrekkene som er illevarslende. I praksis brukes hatefulle personkarakteristikker og påstander som ikke kan dokumenteres for å unngå diskusjoner om politiske saker.

  27/10/2020, kl. 23:15 sa Den håpefulle:

  “Presidenten er nå oppe i 25 000 løgner og støtte til konspirasjonsteorier. Tilhengerne må gjerne blåse i dette for egen del, men trist at presidenten har splittet landet og nedbygget tilliten til viktige samfunnsinstitusjoner.”

  Clintons bestilling av Steelrapporten og justisdepartementets bruken av denne sier allt om hvordan tilliten til samfunnsinstitusjonene er ødelagt. Man kan nevne justismordet på Flynn og mye annet også. Dette er slettes ikke ulikt det som skjedde i nazityskland. Offisielle prosesser med kriminell karakter.

  Men på et punkt er likheten mellom demokratene og nazistene 100 prosent lik. På samme måte som nazistene gav jødene skylda for at de selv angrep dem gir demokratene Trump skylda for deres egne forsøk på å ødelegge ham. Som f. eks ved å anklage ham for å skape splittelse fordi han fører en annen politikk enn dem selv.

  Alle som har studert politikk vil se likheten mellom psykopaters adferd og visse politiske prosesser. Kort sagt gir de offret skylda for det de selv gjør. Og de har en demonisk evne til å påvirke mennesker som lar seg styre av følelser. Ofte de fleste. Det er mye lettere å påvirke folks følelser enn å påvirke dem gjennom løgn. Men når folk først har latt seg påvirke følelsesmessig så sluker de alle slags løgner som kan underbygge følelsene. Som f. eks at Trump har løyet 25 000 ganger uten at de ønsker å nevne en eneste av dem.

  Dette handler ikke bare om tilfeldige innspill på et nettsted som sokelys. Det handler om noe som er i ferd med å ta av i hele den vestlige verden. Og historien viser veldig klart at når politiske prosesser får en revolusjonær karakter så mister alle kontrollen. Det har blitt skrevet biografier om folk som Goebbels og Heidrich. Deres historier gir god innsikt i hvordan ondskapen skaper sin egen ukontrollerbare dynamikk.

 2. Noen skrev:

  “Den som ikke ser Trumps nedbrytende strategier for egen vinnings skyld, er rett og slett blinde eller later som de er dummere enn de er.”

  Og:

  “Trump er og blir en hellig ku. Søkelys’ panegyriske lovsanger er beste bevis på det: “Gud er stor, og Trump er hans sendebud.”

  Disse kommentarene kunne vært tatt rett ut av nazibladet “Der Sturmer”. Akkurat den samme retorikken. Nazistenes revolusjon ble som en tornado som sugde til seg alle slags pøbler. Dette gjorde revolusjonen selvforsterkende gjennom stadig økende hennsynsløshet. Resultatet så vi.

  Det største problemet i USA er ikke presidentkandidatene men det faktum at rettstaten ikke lenger fungerer og at Journalistene har blitt politiske aktivister.
  Og som i nazityskland backes revolusjonen opp av gatepøblene.

  Mange tror at de tyske nasjonalsosialistene var “høyrefolk”. Det var de ikke. Rent ideologisk var nazistene uklare. Drivkraften i politikken var at den legitimerte ondskap. Og de onde kunne gi ondskapen fritt utløp. Nazilederne regnet seg som eiere av det tredje rike og begrepet korrupsjon ble urelevant. Akkurat som demokratene i USA, som f. eks clintons “pay for play”.

  I tyskland trodde nazistene blindt på den ateistiske darwinismen. At de på sikt skulle utrydde store deler av verdens befolkning var ikke andeledes enn at katter utrydder mus. Medmenneskelighet var bare skadelige ideer fra religiøs tro. Men det tok helt av og til slutt måtte de betale prisen. For sent oppdaget de at de hadde blitt fanget i sin egen revolusjon av ondskap. Når de døde som fluer og byene deres ble fullstendig utslettet var det plutselig ikke så staselig og spennende å være ondskapsfull lenger.

  De som ikke kjenner historien er dømt til å gjennta den sier et ordtak. Jeg frykter at det er dette vi ser i USA idag. Og hvis det er som jeg frykter så vil det kunne spre seg til hele den vestlige verden. I tilfelle vil de som lever om noen år få se resultaten.

  2
  1
  • Sammenligningen med Julius Streicher & Co. blir en avsporing. Presidenten er nå oppe i 25 000 løgner og støtte til konspirasjonsteorier. Tilhengerne må gjerne blåse i dette for egen del, men trist at presidenten har splittet landet og nedbygget tilliten til viktige samfunnsinstitusjoner. Det tar tid å dyrke fram et nytt tre når det er hugget ned. Sier som den politiske rabagasten W. Churchill: «Demokrati er den verste styringsformen som finnes, bortsett fra alle de andre som er blitt prøvd opp gjennom tidene.»

   Apropos ateisme: Hvis Gud finnes, Gud er allmektig og god, skulle han vel hjelpe alle, uansett fri vilje, islamisme, homoekteskap eller nykarismatikk? Eller har Jahve satt i gang et spil der han tillater all lidelse ig ufornuft? Slik verden knirker videre, ser det sannelig ut til at guddommen gir blaffen. Eller at han faktisk ikke finnes 😉

   1
   2
 3. Alle som følger litt med vet at Biden ikke kan bli president. Men demokratene har ingen andre som kan sanke flere stemmer fra stemmekvegene enn han. De har investert så mye propaganda for å promotere Biden at de ikke kan trekke han ut nå.

  Det demokratene ønsker seg er flertall. Ikke noe annet. Hvis de får det kan de redde seg fra de konsekvensene alle avsløringene vil tvinge frem hvis rettstaten blir gjeninnført. Biden vil antagelig bli sittende i kjelleren sin mens de andre demokratene kan gjøre akkurat som de vil.

  Det virkelig farlige er at hele statsadministrasjonen fremstår som en gjennomkorrupt Obama-Hussein-kultur. Sannsynligvis vil demokratene kunne gjøre bokstavelig talt hva som helst uten at noen protesterer. Og mediene vil sikkert bare fortsette med sin uforbeholdne lovprisning og forherligelse av den korrupte globale sosialismens fanebærere uansett hva de gjør.

  Det eneste som er interessant er om de venstreekstreme finner på noe som hindrer er riktig valgresultat eller muligheten for at Trump kan styre i fire nye år.

  Jeg tror det er en liten mulighet for at de kan gjøre som mange diktatorer. De bare eklærer seg som vinnere gjennom valgfusk, omfattende kampanjejournalistikk og sensur. Og så overtar de bare makten. Men dette vil skade USA’s omdømme enormt internasjonalt.

  Et mer sannsynlig senario er det vi kanskje har sett begynnelsen på. Det samme man så i Tyskland før 2. vk. Det gamle politiske systemet mistet kontakten med virkeligheten. De forstod ikke at de statlige konstitusjonelle institusjonene bare kunne oppløses over natten. Grunnen var at demokratiet var en illusjon. Noen få politikere satt for seg selv og trodde de kunne bestemme alt. Hva vanlige folk mente hadde ikke lenger noen betydning. Så brant riksdagen og untakslovene ble innført. På et øyeblikk hadde Hitler fått diktatorisk makt. Og alt så riktig og demokratisk ut utenifra. “Noen måtte jo gjenninføre lov og orden”.

  Så langt jeg kan se hadde ingen enkeltmennesker kontroll på denne utviklingen. Spesiellt ikke Hitler. Det eneste noen kunne hatt en viss kontroll på var de utløsende faktorene. Men den gang som idag. De som kan gjøre noe har helt andre interesser. For dem vil det å sikre demokratiet være synonymt med å begrense sitt eget maktbegjær.

  5
  1
  • Ingen påstår at Biden er den idelle kandidat. Kun Trump-tilhengerne opphøyer sin gudehelt slik nordkoreanerne tvinges til. Når Trump ikke legger fingrene på knappen til kvinner eller antaster Twitter, tror jeg ikke fingringen hans er bedre enn Bidens. Det må kun være i ønskedrømmene til de faktaresistente og fornuftsimmune profetene og deres saueflokker.

   Trump er og blir en hellig ku. Søkelys’ panegyriske lovsanger er beste bevis på det: “Gud er stor, og Trump er hans sendebud.”

   ?????

   1
   3
  • Ingen tvil om at Trump er den store antidemokratiske diktatorspiren som nekter å godta nederlag, som vil utvide sin egen presidentperiode I likhet med Putins lovendringer, som oppfordrer til væpnet velgerhets, vil innsette sin egen familie i de viktigste posisjoner, vil knuse kritiske massemedier og fengsle politiske motstandere.

   Eller kan han skylde på autocorrect-feil når han twitrer sine selvforherligende maktambisjoner?

   Den som ikke ser Trumps nedbrytende strategier for egen vinnings skyld, er rett og slett blinde eller later som de er dummere enn de er.

   PS. NSDAPs politiske støtte på over 40 prosent skyldtes ikke minst Hitlers systematiske demonisering, fengsling og likvidasjon av politiske motstandere. Partier var forbudt og personer borte. Velgerne hadde ikke stort annet valg.

   1
   2

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *