Og denne mannen skal angivelig sitte med fingeren på knappen og ta de tøffe avgjørelsene i krig og krise?

Det er så vi knapt tror det er sant. Dette er lederen for “den frie verden” som skal ta raske og viktige avgjørelser dersom det skulle oppstå kriser og krig. Hjelpe oss.

8 tanker om “Og denne mannen skal angivelig sitte med fingeren på knappen og ta de tøffe avgjørelsene i krig og krise?

 1. Men det er da vel ingen som tror denne Biden er mannen som bestemmer noe som helst i USA? 300 meter fra det hvite hus sitter den egentlge presidenten, muslimen Hussain Obama, i et avlyttingssikkert rom og har full kontroll i sin tredje presidentperiode. Her må nok Søkelys komme med en oppklaring.

  10
  2
 2. Jeg er helt enig med Kjell Andersen her.

  Hvordan kan man la en kristen kirkegjenger som går i kirken hver søndag få styre et land som amerika ? Som Kjell har sagt i lang tid, kan en ikke stole på kristne da disse hverken lever i hor, lyver eller bedrar andre.
  Kjell har helt rett i at vi kan kun stole på horebukker, løgnere og svindlere når det gjelder å styre et land.
  Kristne skal ikke og kan ikke være statsoverhoder og styre et land. Her er jeg helt enig med Kjell og de fleste andre her som f.eks Rune Lye, Ture og andre.

  3
  7
  • Det er her ikke snakk om mannen er kristen eller ikke , det er snakk om han er senil eller ikke , du blander fullstendig , nok derfor du er blitt ny hedning .

  • Til tidligere kristen. La meg først slå fast at jeg ikke tror at du noen gang har vært en ekte kristen men kanskje har kallet deg kristen uten å være det. De ekte kristne er utvalgt av Gud fra før verdens grunnvoll ble lagt og dersom du presenerer deg som en tidligere kristen, har du aldri vært av oss.
   1 Joh 2,19 De er gått ut fra oss, men de var ikke av oss: for hadde de vært av oss, så var de blitt hos oss; men det skulde bli åpenbart at ikke alle er av oss, skrev Johannes om
   Hebr 10,26-29 For synder vi med vilje efter å ha lært sannheten å kjenne, da er det ikke mere tilbake noget offer for synder, men bare en forferdelig gru for dom og en nidkjærhetens brand som skal fortære de gjenstridige. Har nogen brutt Mose lov, da dør han uten barmhjertighet på to eller tre vidners ord;hvor meget verre straff tror I da den skal aktes verd som har trådt Guds Sønn under føtter og ringeaktet paktens blod, som han blev helliget ved, og har hånet nådens Ånd?
   Dersom du noen gang i ditt liv har vært frelst så har du nå uansett vendt om fra lys til mørke og det finnes således ikke lenger noe offer for dine synder. Om du har vært kristen har du nå ringaktet paktens blod og trådt Guds slnn under føtter.
   Jeg har møtt mange mennesker i mitt liv som har sagt at de var kristne -men som tok anstøt og beviste med sine handlinger og ord at de aldri har tilhørt Herren, for dem som har smakt den himmelske gave, vender seg aldri bort fra fellesskapet med Faderen og Sønnen og Den Hellige Ånd.
   Og hvorfor ta på vei fordi vi slår fast at USA har en president som er for senil til å kunne lede noe som helst.
   Tar du anstøt av slikt, så la fare la gå,

 3. Det er Obama som har sin 3 president periode og således han som styrer USA og verden.

  • Det kan godt være at du har rett i at Obama har hånden på rattet.
   Joe Biden virker så aldersdement at han ikke bør passe på ei pølsebod ei gang. Når man ser og hører Biden forstår man at han blir mer og mer senil for hver eneste uke som går.
   Jeg tror enhver som ser videoklippet fra Sky news australia ser at Biden er dement.

   3
   1
 4. Ja, en oppklaring fra Søkelys ville nok være nyttig og troverdig😅
  Det er nok få andre som har oppdaget at det er Obama som styrer.

Det er stengt for kommentarer.