Obamagate: Advokaten til Michael Flynn: – President Obama var med på et komplott mot klienten min

Hussein Obama anklages for å ha vært med på et komplott mot Michael Flynn

Sidney Powell anklager toppfunksjonærer for å ha orkestrert et komplott mot klienten hennes, og insisterer på at tidligere president Barack Obama selv var med på det. Powell viser til at FBI-agentene som etterforsket Flynn verken opplyste om at han var under etterforskning, eller advarte ham om at det ville være en føderal forbrytelse å lyve under samtalen som de hadde med ham. Disse agentene planla mellom hverandre hvordan de ikke skulle tipse ham om at han var under etterforskning. De holdt ham avslappet og ubevoktet med vilje, som en del av deres forsøk på lure ham, sa Powell til Fox News’ «Sunday Morning Futures» søndag,” skriver nettavisen Resett.

De korrupte og såkalte demokratene gir seg aldri, og driter i om de bringer USA inn i en ny borgerkrig. Valget skal vinnes med alle midler, nå også med Corona-døde om de må. Noen går faktisk over lik, for å ramme president Trump

I følge oppslaget i Resett skal tidligere president Barack Hussein Obama ha vist om og være innvolvert i demokratenes og FBIs komplott for å få felle Michael Flynn for på den måten og ramme president Trump. På spørsmål om hvorvidt noen vil tiltalt for disse forholdene, svarte advokat Powell ganske enkelt at det vil være opp til justisminister Bill Barr og advokat John Durham, som etterforsker opprinnelsen til den påståtte sammensvergelsen mellom Russland og Trump-kampanjen. Som kjent skapte fremtredende demokrater i samarbeid med en rekke fake-news medier en konspirasjonsteori som gikk ut på at Donald Trump og hans team næret tette forbindelser med Vladimir Putin og Russland. Etter en langvarig media-kampanje for å sverte president Trump slo Mueller rapporten fast at Donald Trump ikke hadde gjort noe galt og at påstanden om en sammensvergelse mellom Trump leiren og Russland var en løgn og konspirasjonsteori. For verdens Donald Trump hatere ble Mueller rapporten en gigantisk nedtur og i ettertid ser mange ut til å slite hardt med Trump derangement syndrom, som gir seg utslag i irrasjonell tenkning og frustrerte skjellsord fordi noen tror at Gud i sin suverne vilje har utvalgt Donald Trump til å være USAs president.

Advokaten til Michael Flynn: – President Obama var med på et komplott mot klienten min

Facebook Comments

1 tanke om “Obamagate: Advokaten til Michael Flynn: – President Obama var med på et komplott mot klienten min

 1. Det blir spennende å følge de neste ukene.
  I norske media skrives det ingenting om at det har pågått et statskupp i USA.
  Og at neste skritt, opprullingen, er i anmasj.
  Ser fram til den dagen de må bite i det sure eplet og tvinges til å skrive om det.
  Selvsagt, når den tid kommer, og Obama med sine medsammensvorne kjeltringer må svare for sine ugjerninger, vil selfølgelig norske media sin dekning bli så ensettet at det blir nók en parodi.
  I det hele har den statsstøttede norske presse blitt en absurd affære.
  Og NRK, er ikke det hakk bedre. Men NRK har jo faktisk innrømmet at de serverer det norske folk en skjev dekning av Trump. Det skal visst være slik, i de kretsene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *