Obama var storsinnet nok til å inkluderte kristne i termen “Guds barn” i sin tale til paven

obama-homofiliBarack Hussein Obama’s tale til paven under en velkomst markering foran det hvite hus vekker oppsikt og det er spesielt en setning som får kristne til å reagere: “Du påminner oss at at folk er virkelig fri når de kan praktisere sin tro fritt. Her i USA verner vi religiøs frihet og rundt forbi i verden i akkurat dette øyeblikket, blir Guds barn, inkludert kristne angrepet og også drept for sin tro. Hør hva pastor Paul Begley har å si om Obamas tale. Det var jo virkelig storsinnet av Hussein Obama å også inkludere kristne i sin definisjon av hvem som er Guds barn. Obama som i følge noen er “kristen” burde vite at Bibelen sier at de eneste som er blitt gitt retten til å kalle seg Guds barn, er de som har tatt i mot Jesus Kristus. Verken muslimer, buddhister, sikher eller hinduer er inkludert i termen Guds barn, men utelukkende dem som har tatt i mot Kristus

https://www.youtube.com/watch?v=X-vY3KJF0TQ

…………………………………………………………………………………………………………………………..

Fra Bibel og Tro blogg: ER PRESIDENT BARACK OBAMA ANTIKRIST OG PAVE FRANS DEN FALSKE PROFET?

Den 23 september 2015 er det Yom Kippur, som er den helligste dagen i jødisk tro og den samme dagen kommer pave Francis til Det hvite hus for å møte Barack Obama. Tidspunktet for denne hendelsen er svært uvanlig. Pave Francis er den to hundre og sekstisjette pave, og han skal møte president Obama på den to hundre og sekstisjette dagen i dette året. Dette har fått enkelte til å lure på om “noe blir født” på denne dagen siden 266 dager er den typiske menneskelige drektighetstid fra unnfangelse til fødsel.

https://bibelogtro.wordpress.com/2015/04/06/fire-blodmaner-profeti-astronomiske-tegn-i-2014-15/

Solen skal forvandles til mørke og månen til blod før Herrens dag kommer, den store og strålende. Men hver den som påkaller Herrens navn skal bli frelst. Apg 2:20-21

Jeg har vært og er veldig i tvil om denne posten med video er riktig av meg å legge ut. Det vil sikkert være noen som synes at jeg nå blir for spekulativ og har mistet bakkekontakten. Det er helt ok! Jeg har absolutt ikke konkludert, men jeg observerer hva som skjer. Jeg tror oppriktig at i min levetid vil jeg få oppleve at Antikrist og den falske profet entrer arenaen og at Jesus vil hente de som har søkt sin tilflukt hos ham, hjem til seg før de verste trengslene begynner. Jeg tror også at akkurat nå bør vi kristne være på vakt, ikke sove, men holde øynene åpne og observere slik at vi ikke blir tatt på sengen når endetidens persongalleri kommer på banen.

Mange hevder at Barack Obama er Antikrist og at pave Francis er den falske profet. Det er faktisk veldig mye som tyder på det. Kanskje er de bare et framtidsbilde på det som skjer. En ting som jeg mener fullt og helt er at de begge er i Satans tjeneste. Det kan vi se på fruktene av deres arbeid og uttalelser.

Les her om mysteriet Barack Obama:

I denne artikkelen blir det hevdet fra en som kjenner til Barack Obama at han hadde mange homoseksuelle forhold. Enkelte røster hevder også at hans kone er en transe. Uansett, det finnes mye mystikk rundt Obama.

http://www.toreblogg.info/361912462

Les her om Den Katolske Kirkes mørke hemmeligheter:

https://bibelogtro.wordpress.com/2015/06/29/den-katolske-kirkes-morke-hemmeligheter/

Dette jeg deler er ikke ment som skremselspropaganda i det hele tatt, men Bibelen oppfordrer oss til å være våkne og be. Det hele mener jeg heller er direkte trostyrkende, og vi som har tatt vår tilflukt hos Jesus Kristus har ingenting å frykte. Det er ikke Antikrist vi kristne venter på, men på vår Herre Jesus Kristus som skal hente de kristne hjem før de aller verste trengslene begynner. Men, før alt dette skal skje sier Bibelen at det vil komme et stort frafall blant de kristne. Dette er jeg overbevist om at vi opplever nå. Djevelens listige angrep på Guds skaperordning, det guddommelige ekteskapet mellom mann og kvinne vil utløse et stort frafall fra sann kristendom. Mange kristne vil akseptere og velsigne ekteskap mellom likekjønnede, noe som Bibelen forteller oss klart og tydelig er synd som fører til døden. Det vil bli mer og mer vanskelig å stå på Bibelens lære i dette spørsmålet og kristne som står opp for Sannheten vil oppleve å bli hetset og latterliggjort, ja til og med forfulgt. Se bare på den massive mediekampanjen vi opplever her i Norge.

https://ornmyhre.wordpress.com/2009/03/12/kan-man-leve-ut-sin-homofile-seksualitet-og-samtidig-v%C3%A6re-en-kristen/

Den lovløse

(2. Tessaloniker 2:1-12) Når det gjelder vår Herre Jesu Kristi komme og det at vi skal samles hos ham, ber vi dere, søsken: La dere ikke så lett bringe ut av fatning, og bli ikke skremt, verken av åndsbudskap, av påstander eller av brev som sies å være fra oss, om at Herrens dag alt er kommet. La ingen villede dere på noen måte! For først må frafallet komme og den lovløse vise seg, han som er fortapelsens sønn. Han står imot og opphøyer seg over alt som kalles gud og helligdom. Ja, han tar sete i Guds tempel og utroper seg selv til gud. Husker dere ikke at jeg sa dette da jeg var hos dere? Dere vet hva som nå holder igjen, slik at han først åpenbarer seg når hans tid er inne. Lovløsheten virker allerede med sin kraft, men i hemmelighet. For han som ennå holder igjen, må først bli ryddet av veien. Da skal den lovløse åpenbare seg, han som Herren Jesus skal utrydde med pusten fra sin munn og tilintetgjøre den dagen han kommer i herlighet. Når den lovløse kommer, har han sin kraft fra Satan og virker med stor makt og med under og falske tegn. Med all slags urett forfører han dem som går fortapt, fordi de ikke ville elske sannheten så de kunne bli frelst. Derfor sender Gud over dem en villfarelse som gjør at de tror løgnen. Slik skal de få sin dom, alle de som ikke trodde sannheten, men hadde sin glede i uretten.

Er President Barack Obama Antikrist og Pave Frans den falske profet?

Se denne sjokkerende videoen:

https://youtu.be/qr5lQq0VSM0

Én tanke om “Obama var storsinnet nok til å inkluderte kristne i termen “Guds barn” i sin tale til paven

  1. Har tenkt litt på det samme, om Obama er antikrist og paven er den falske profet. Vi får vel bare følge med og se hva som skjer videre. Jeg tror at de som har sine åndelige øyne åpne vil forstå dersom dette skulle vise seg å være sant.

Det er stengt for kommentarer.