Konspirasjonsteorien over Donald Trumps Russland sammensvergelse kollapser -Obama administrasjonen skal ha spionert på Trump i forkant av valget i 2016

Obama administrasjonen skal ha spionert på Donald Trump i forkant av valget i 2016

Etter at konspirasjonsteorien omkring Donald Trumps påståtte sammensvergelse med Russland (The russia collusion) nå har kollapset, begynner sannheten om hvem som begikk ulovligheter å ta form. Under en høring i kongressen kom det frem at Obama administrasjonen i forkant av valget i 2016 drev spionasje mot Donald Trump. Flere ting tyder på at kriminaliteten ikke er begått av Trump leiren, men av de krefter som støttet Hillary Clinton og som nær sagt enhver pris ville hindre Donald Trump i å bli president. Disse vil bli holdt til ansvar.

Sjekk ut Fox News kommentator Sean Hannity og Tucker Carlsons siste oppdateringer om venstresidens konspirasjonsteorier som nå kollapser

Og her summerer president Donald Trump opp de siste dagenes avsløring om at det ikke har vært noen Russlands-sammensvergelse som media og venstrevridde har snakket om i nesten 2 år. Disse kreftene er nå beseiret og Donald Trump kan se frem til å vinne valget i 2020

6 tanker om “Konspirasjonsteorien over Donald Trumps Russland sammensvergelse kollapser -Obama administrasjonen skal ha spionert på Trump i forkant av valget i 2016

 1. Når denne saken er over, tipper jeg at både Hillary Clinton og Obama eller noen av hans nærmeste rådgivere vil bli tiltalt og dømt for forsøk på kupp mot den lovlig valgte presidenten. Synd at slike nyheter som sendes på Fox ikke formidles av norske medier. Her får vi utelukkende ferdigtygde og politisk korrekt informasjon som er tilpasset ARK, TV2 og VGs agenda.

  10
  • Er enig Anders
   Synd ikke vi kan få et helhetslig nyhetsbilde i Norge.
   Jeg er drittlei ensidigheten fra NRK og TV2. Disse to stiller helt likt i sin ensidige dekning av dramaet rundt Trump.
   Jeg er rimelig trygg på at det blir fire nye år med Trump.

 2. Forfriskende å høre på Fox folkene. De tør si hva de mener og er ikke redde. Hele den tidligere administrasjonen kommer til å bli stilt til ansvar når korthuset til mainstream media kollapser

  5
  1
 3. Fox er høyreekstremt mens andre er venstreorientert. De klarer ikke finne en objektiv linje, og det er et problem. Takk og lov at vi ikke har slike tilstander her.
  Når det gjelder Russland-etterforskningen, så er det ikke slik at Trump er frikjent. Ca 50 stykker rundt ham er dømt eller siktet. Man har foreløpig ikke funnet bevis for at Trump har vært delaktig, men det pågår mange andre etterforskninger. Selvsagt visste han, men de har ikke bevist det. Før eller siden havner han i fengsel, der han hører hjemme.

  1
  2
  • Alle forstår at Russland hoaxen er over. Det blir ingen flere tiltaler. Det blir ingen riksrett, selv Trump hateren Vonda Brewer som har misbrukt sin angivelige “profeti-gave” har sett at det ikke gikk slik hun ønsket, og en rekke av hennes hatefulle spådommer om Donald Trump er slettet fra hennes kanal.
   Helt til det siste holdt hun også fast på århundrets konspirasjonsteori om Russland sammensvergelsen.
   Det som er mulig er at flere i den tidligere administrasjonen ender i fengsel for ulovlig spionasje og for å ha forsøkt å fjerne en lovlig valgt president. Tilsist: Det må være vondt å være Donald Trump hater. Det er liksom slik at virkeligheten knuser de forestillinger fake news media har prentet inn hver eneste dag i nesten to år.
   Daglig er folk blitt bombardert med skråsikre påstander om at Donald Trump var en russisk agent, og når vi ser tingene litt grundigere, så blir nok spørsmålet heller om ikke Hillary Clinton har hatt litt for tette bånd til Russland gjennom noe salg av uran.
   Og tidligere president Obama lovet jo den russiske statsministeren våren 2012 -at han var mer fleksibel etter valget.
   Jeg tror mildt sagt det er feil personer du mener hører hjemme i fengsel. Tidligere Obama rådgiver Greg Craig er nå tiltalt i en sak som kan avsløre mye om den tidligere administrasjonen hvor både Obama og Hillary var i toppen. Jeg avventer at mye overraskende kan skje i tiden fremover. Ting som ikke norsk presse forteller om.

   6
   1

Det er stengt for kommentarer.