Nytt vaksinedødsfall i Norge, mann fra Toten fikk tre doser vaksine og døde dagen etter den siste

Som vanlig skal saken “undersøkes nøye”. Det er fordi man ikke vet hva som forårsaker døden etter vaksineringen. Var det 1 vaksine, 2 vaksine, 3 vaksine? Var det en kombinasjon? Vaksine-eksperimentet krever sine ofre. Legg også merke til at enhetssjef ved Legemiddelverket, Steinar Madsen, forteller at det foregår en rekke feilvaksineringer. Ikke bare noen få altså, men en rekke. Hvorfor forteller ikke media om dette når det skjer? “En man i norska Toten vaccinerades tre gånger mot covid-19. Dagen efter den tredje dosen avled han. Nu ska dödsfallet utredas. Den tredje dosen var planerad, då mannen fått dos nummer två bara två veckor efter den första.

Kommunöverläkaren Jens Mørch säger att man diskuterade med Folkhelseinstituttet som menade att den andra dosen hade getts för tätt inpå för att ge fullt skydd och det var därför nödvändigt med en tredje.
Mørch säger att mannen, som var i 70-årsåldern, inte hade några underliggande sjukdomar som skulle göra att han inte tålde vaccinet. – Självklart kommer det att utredas noggrant. Steinar Madsen, enhetschef vid Legemiddelverket, säger till VG att man känner till fallet, men att man inte har tillräckligt med information för att kunna säga om det finns ett samband. Men han känner inte till att tre doser skulle innebära en högre risk.
– Vi känner till en rad feldoseringar och felvaccineringar. Till exempel har det hänt att patienter fått sexdubbel dos utan att det medfört några allvarliga biverkningar. Til nå har minst 170 nordmenn dødd etter å ha fått de kontroversielle vaksinene. “Ennå driver folk og skryter av at de har tatt vaksinen?!!! Om de ikke dør rett etter vaksinasjonen så er sjansen stor for at de vil det etter å ha blitt syk igjen av f. eks. influensa. Systemet går bananas, og går løs på seg selv, og en dør,” skriver Randi Anita Eriksson som har kommentert nyheten på Facebook

Facebook Comments

2 tanker om “Nytt vaksinedødsfall i Norge, mann fra Toten fikk tre doser vaksine og døde dagen etter den siste

 1. Denne vaksinen er livsfarlig. Drepende. I tillegg er den inngangsporten til dyrets merke. Dette stoffet de sprøyter inn i folk, gjør noe med deg mentalt og gjør deg lydig for dyrets merke.
  Ta ikke vaksinen!! Den er er en gift fra helvete!

  2
  1
  • At noen får blodpropp, skjelvinger, skifter personlighet, og dør er jo bare et tegn på at «vaksinen» virker, ikke sant?

   Mvh RJ

   4
   1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *