To nye Corona-relatert dødsfall i Norge -rekordhøye smittetall i Norge under andre Covid-19 bølge

Tallene på antall smittede fortsetter å skyte i været i Norge. Samtidig meldes det om at en pasient ved Nes sykehjem på Romerike døde som følge av koronarelatert sykdom. Det er uklart om beboeren døde med viruset i kroppen eller av viruset som nå sprer seg langt raskere i Norge enn under nedstengningen i mars. Også ved Oslo universitetssykehus skal en pasient ha dødd av Corona-relatert sykdom. Dermed har 284 nordmenn dødd med Coronaviruset i kroppen. Hele 705 har fått påvist smitte det siste døgnet, og i dag har regjeringen varslet en pressekonferanse hvor nye tiltak vil bli lansert. Det er ikke ventet at regjeringen vil gå til samme dramatiske skritt som i mars med å stenge ned landet, men heller innskrenke hvor mange besøkende det er lov å ha i løpet av en uke.

Mens nedstengningen i mars og april syntes å ha betydelig effekt for å redusere smitten kraftig, har tiltakene som er blitt satt inn i høst, hatt lite effekt på tallet på smittede. Derfor fortsetter smittetallene å øke. Imidlertid er det langt færre Covid-19 relaterte dødsfall, noe som kan tyde på at viruset ikke er spesielt dødelig i store segment av befolkningen.

6 tanker om “To nye Corona-relatert dødsfall i Norge -rekordhøye smittetall i Norge under andre Covid-19 bølge

 1. Jeg vil her advare alle dere breivikinger og andre som støtter Søkelys om å ta denne korona bløffen alvorlig.

  Vi her i Norge som jobber og som har normale åndelige og mentale funksjoner ser gjerne at dere blir endel av statistikken slik at trygdemisbruk, narkotika omsetning og misbruk, massemord av barn, sjikane av normale nordmenn og generell idioti blir sterkt redusert.

  Ikke bruk ansiktsmaske og ikke vask hendene. Da blir moder Norge glad.

  3
  4
  • Men ikke er du ærlig nok til å stå fram med fullt navn. Synes du DET vitner om normale åndelige og mentale funksjoner?

  • Det vanlige hatet ser jeg. Igjen kan vi bare konstatere at Jesabels ånd er på ferde her.
   Det må være grusomt å leve med et slikt hat.
   Vi skal be for deg. Kanskje Herren forbarmer seg over deg og lar deg finne frelse dersom du er forutbestemt til det.
   Er du ikke blant de Gud har utvalgt fra før verdens grunnvoll ble lagt, er du evig fordømt og dine ord besegler din skjebne.

  • Ikke la dere skremme av denne propagandaen.

   Ikke bruk maske og ikke vask deres hender med anti bakteriske såper. Gå fritt ute blandt folk og ikke oppsøk lege.

   Ikke la dere falle i kultur marxistenes felle.

 2. Hvis man forutsetter en statistisk sannsynlighet for dødsfall ut fra anntall innbyggere i Norge så skal det vel dø mer enn 185 personer i døgnet året rundt.

  Ca. halvparten av alle dødsfall som inntreffer under 70 år er direkte livsstilsrelaterte. Og i enda større grad gjelder nok dette for de som er eldre enn 70. Gjennomsnittlig levealder er vel ca 83 år. Ganske mange dør antagelig for tidlig fordi de over tid utsettes for langvarig negativ påvirkning fra andre også. Ensomhet kan vel også være en medvirkende faktor. Selvmord blandt eldre ligger veldig høyt i norge.

  Men den absolutt mest dødelige epidemien i norge er som sagt den selvvalgte livsstilen. For lite fysisk aktivitet, overvekt, alt for mye av visse typer sukker, salt og annen usunn mat. I tillegg dreper alkohol og tobakk veldig mange. Direkte og inndirekte. Det er lett å overse de direkte årsaksforholdene fordi skadevirkningene utvikler seg over tid.

  Det jeg lurer på er hvor mange “friske leveår” viruset tar. Hvis viruset hovedsakelig bare forkorter livet til mennesker som i utgangspunktet er syke i så er det vel ikke så ulikt andre influensaepedimier? Hvor stor er forskjellen?

  Det hadde vel vært mye viktigere å fokusere på andre påviselige dødsårsaker? Ikke minst fordi de selvvalgte levevanene koster helsetjenesten helt gigantiske beløp årig. Kanskje noe å tenke på for Erna Solberg og Støre med sitt alkoholkonsum?

Det er stengt for kommentarer.