Nyhetsglipp: Vaksineprodusentene er etter fire måneder i ferd med å gå tomme for folk som vil bli “euthanized”

Massevaksinasjon er den eneste vei til frelsen eller et normalt liv, er budskapet fra media og myndigheter. Men nesten fire måneder inn i vaksineforsøket, er vaksineprodusentene i ferd med å gå tomme for folk som vil bli euthanized (avlivet),” sier rapporten i innslaget. Noen sekunder etterpå retter han utsagnet til å bli “imunisert”. Flere av de som har tatt den vaksinen kan rapportere om seriøse bivirkninger og andre er rett og slett ikke mer. Blodpropp, hjertestans, slag er blant de bivirkninger folk opplever av vaksinen.

En rekke individer, vaksineeksperter og leger har lenge advart mot Covid-19 vaksinen og mener at den er direkte farlig å ta. Flere har spådd massedød som en følge av vaksinen når kroppen på et senere tidspunkt utsettes for et virus. Andre igjen avviser dette, men folk bør være klar over at våre myndigheter og media nå oppfordrer oss til å bli prøvekaniner for en kynisk industri som har løyet, bedradd og måtte punge ut milliarder på millarder av dollar i erstatning for å ha unnlatt å forteller at medikamenter de fremstiller kan være både skadelige og avhengighetsskapende. Blant annet har selskapet bak Oxycontin blitt dømt til å betale erstatning for villedende markedsføring og falske påstander om det narkotiske legemiddelet. Både legemiddelindustrien og de nasjonale myndighetene tar en kalkulert risiko med å gjøre befolkningen til prøvekaniner for et hurtigutviklet legemiddel som har vist seg å være dødelig for en rekke mennesker verden over. Dette bare på kort sikt, og på lengre sikt vet vi ikke hva dette medikamentet gjør med folk. Enkelte vaksine-eksperter, deriblant Geert Vanden Bossche og  Dr Vernon Coleman advarer sterkt mot denne vaksinen som noen hevder er et ledd i euthanasia programmet for å redusere befolkningstallet i verden.

Facebook Comments

1 tanke om “Nyhetsglipp: Vaksineprodusentene er etter fire måneder i ferd med å gå tomme for folk som vil bli “euthanized”

  1. Matt 12:34
    Ormeyngel! Hvordan kan dere si noe godt, dere som er onde? Det hjertet er fullt av, det taler jo munnen.

    Mvh RJ

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *