Nye regler for de uvaksinerte i australsk territorium: Nektes å gå på jobb eller treningsstudio

Nye ekstreme Covid-19 regler innføres i den nordlige delen av Australia. Det er de såkalte uvaksinerte som skal straffes for ikke å ha tatt den potensielt dødelige Covid vaksinen. Under en pressekonferanse uttalte delstatsminister Michael Gunner i Northern Territory at de såkalte uvaksinerte ikke får lov til å forlate hjemmet sitt. De får kun fritak hvis de trenger medisinsk hjelp eller må handle noe «nødvendig». De uvaksinerte nektes blant annet å gå på jobb eller et treningssenter.

– De fullvaksinerte kan fortsette som før. For personer som ikke er vaksinert, vil nedstengning gjelde for alle over 16 år, sa Gunner. Uvaksinerte vil få forbud mot å reise lengre enn 30 km fra hjemmet sitt med mindre de reiser til sykehus eller drar ut for å ta vaksinen.

– I motsetning til tidligere nedstengningsregler, vil ikke uvaksinerte mennesker kunne forlate hjemmet for å gå på jobb eller for å trene, sa Gunner videre i pressekonferansen.

Fullvaksinerte smitter

Reglene blir innført til tross for at det kun er 23 personer på sykehus med COVID-19 og bare to er på intensivavdelingen i Northern Territory. De som har tatt de kontroversielle vaksinedosene vil ikke være underlagt restriksjoner, dette selv om såkalt fullvaksinerte både selv blir smittet og kan spre viruset. Dette er ikke lenger snakk om et helsespørsmål, men alt dreier seg om kontroll og at individet skal underlegge seg tyranniet som nå har tatt over Australia og en rekke andre land.

9 tanker om “Nye regler for de uvaksinerte i australsk territorium: Nektes å gå på jobb eller treningsstudio

 1. Østerrike, Canada, Australia etc.etc. Og nå snakkes det om koronapass i Norge fra fredag. Her KAN det ligge noe helt annet under der “noen” trenger “den gode fiende”.

  Jeg kjenner ikke hverken dagen eller timen, men jeg blir heller ikke overrasket om noe helt annet og større er coming up. Vi får se og følge med. På et tidspunkt er begeret fullt for Jehovah og Kristus også.

 2. Hva gjør de som ikke vil vaksinere seg og ikke kan gå på jobb og få inntekt? Ingen inntekt betyr ingen midler til mat, huslån, klær og annet nødvendig. Da kan man bare legge seg til rette i skogen (for huset er jo blitt tvangssolgt) for å dø. Dø av sult eller vaksine; hva er best/verst?

  • Det er i Guds øyne vesensforskjellig frivillig å tilføre kroppen genmanipulerende giftsprøyter oog ufrivillig å fryse ihjel fordi totalitære krefter stjeler huset ditt og kaster deg ut i kulden slik at du fryser i hjel.

   For øvrig er Bibelen klar:

   “Det skal bli så ille som det aldri før har vært og aldri mer skal bli”.

   “Hadde ikke de dager blitt forkortet hadde ikke noe kjød overlevd”.

   Dette viser at noen mennesker skal overleve Harmageddon og danne grunnlaget for en ny menneskehet. Ala Noah, men denne gangen er stridsspørsmålet avgjort. Gjennom det påfølgende tusenårige riket kommer oppstandelsen av både rettferdige og urettferdige, og ved slutten av de tusen år kommer den aller siste prøve.

 3. Det ser ut som om dei uvaksinerte vil mista både levebrødet og frihet.
  Kven hadde trudd dette for 2 år sidan?
  Tvang ser ut til å verta innført i land etter land.
  “Tysklands helseminister tror vaksinepåbud er veien å gå om man skal ha håp om å bringe koronapandemien under kontroll. Foto: AP / NTB”
  Franske Macron seier at dei som ikkje er vaksinert er ikkje rettmessige innbyggarar.
  Støre er enno forsiktig, men etter kvart som nabolanda vert intolerante kjem han sikkert etter.
  Høie forsikra oss om at dette ikkje kom til å skje.
  https://www.document.no/2021/07/21/helsedepartementet-gjentar-forsikringene-om-at-det-ikke-vil-bli-vaksinetvang-i-norge/

 4. I Sveits må det være få eller ingen restriksjoner, da det var 13000 tilskuere tilstede ved storslalomrennet i Adelboden i dag. Mens den tysk-østerriske hoppuka foregikk for tomme tribuner.

 5. Jeg advarede kristne og ikke- kristne helt vildt siden december 2020! Kun få lyttede. Her deler jeg den nok mest fantastiske video om Jesus, som jeg nogensinde har set! IT IS EPIC! Kort, men enormt POWERFUL https://youtu.be/TI6K1Y7fvW0. Be ye comforted! Den store trængsel kommer som en storm, og vi må bare holde ud. Be og be.

  • Det var ingen som advarte meg om den testen i okt 2020. Fordi djevelen visste jeg ikke kom til å ta den dritten, brukte han en annen måte å få det i meg på, nemlig ved en forførelse som er blitt som reine helvete for meg, og jeg orker snart ikke mer. En ting har jeg forstått når det gjelder djevelen, han bruker hvem han vil. Det kan endog være farlig å gå på møte. I dette tilfelle gikk jeg i en ferdiglaget snare. Å si jeg er sint, er et for mildt utrykk å bruke.

 6. Du får dra i trengsel uten meg.
  Jeg drar med Jesus

  Er videoen så «fantastisk» og «enormt POWERFULL» kanskje mest fordi det er en høy stemme og masse musikk (?)

  Jepp
  Tenker jeg.

Det er stengt for kommentarer.