Nye data fra amerikanske Medicare viser at covid-vaksinasjoner øker risikoen for å dø

Covid-vaksinene er farlige!” US Centers for Disease Control and Prevention (CDC) har alltid hatt tilgang til Medicare-journaler, men har aldri gjort dem offentlig tilgjengelige. Hvis dataene støttet den offisielle fortellingen om at covid-injeksjoner er «trygge», ville CDC ha offentliggjort tallene. I stedet skjulte CDC dataene fra offentlig innsyn fordi Medicare-tallene viser det motsatte, at covid-«vaksiner» ikke er trygge.

Artikkelen er skrevet av Av Rhoda Wilson, The Exposé og gjengitt fra Steigan.no

Medicare er et nasjonalt helseforsikringsprogram i USA. Det begynte i 1965 under Social Security Administration (SSA), og administreres nå av Centers for Medicare and Medicaid Services (CMS). Det gir først og fremst helseforsikring for amerikanere i alderen 65 år og eldre, men også for yngre mennesker med funksjonshemminger.

Den 25 februar fikk Steve Kirsch en oversikt med over 114.000 registreringer av dødsfall etter vaksinasjon fra Medicare-databasen. Han verifiserte dataene ved å matche dem med materiale han allerede hadde. De nylig innhentede Medicare-dataene viser: Vaksinene gjør det mer sannsynlig at eldre dør for tidlig. Risikoen for død er fortsatt høy i en tid etter injeksjon. Kort sagt, CDC løy til det amerikanske folket om sikkerheten ved covid-injeksjoner.

I en artikkel som beskriver hans analyse av de nylig mottatte Medicare-dataene, skrev Kirsch: «I denne artikkelen vil du se hvorfor CDC aldri vil frigi disse tallene og hvorfor hovedstrømpressen aldri kommer til å be om å se dem: fordi det ville avsløre at de løy for folk, og drepte over 500.000 amerikanere ved å anbefale dem å ta en farlig «vaksine».
Både Dr. Clare Craig og professor Norman Fenton har sett på Medicare-dataene, og i motsetning til data publisert av UK’s Office for National Statistics, klarte de ikke å finne noen åpenbare feil.

«Med mindre jeg gjorde en alvorlig feil, er det ingen stein som er stor nok til at de kan gjemme seg under den med dette. Resultatene kan ikke forklares hvis vaksinene er trygge. Og tallene er enorme. Du trenger ikke en fagfellevurdert studie på denne,» skrev Kirsch.

Oppføringene viser bare vaksinasjons-statusen til personer som har dødd, i stedet for hele datasettet som enhver virkelig ærlig regjering ville offentliggjort. Dataene må vurderes i forhold til sesongvariasjoner eller dødsfall knyttet til årstider. For eksempel øker dødsfallene i løpet av vintersesongen og så avtar de igjen.

Kirsch brukte Medicare-tallene til å beregne antall dager frem til folk døde etter at den første dosen ble gitt. Ved å se på data fra før covid-vaksineringen startet for eldre, fant Kirsch en sterk sesongvariasjon av dødsfall. De er høye om vinteren og lave om sommeren. Forskjellen mellom topp og bunn er rundt 20 %.

Covid-vaksineprogrammet ble igangsatt 14. desember 2020, og nådde toppen i den tredje uken i januar 2021 for personer i aldersgruppen 65-84 år. Ved å fokusere på dagene frem til folk døde for perioden, som begynte da den første injeksjonen be gitt i 1. kvartal 2021; «hvis injeksjonen er ufarlig, bør vi se antallet dødsfall synke i minst 9 uker etter injeksjonen, og deretter forblir kurven flat de neste 15 ukene før den snur oppover» forklarte Kirsch. Men tallene viser at kurven går opp i stedet for ned.

Ved å bruke diagrammer for å demonstrere, viser Kirsch hvordan det samme problemet skjer med den andre og tredje injeksjonen. «Dataene for vaksine 3 antyder at hvis de levde til injeksjon nummer 3, vil den fortsatt øke risikoen for å dø, bare ikke så mye som de tidligere injeksjonene» sa Kirsch. Den forhøyede risikoen for å dø ses også etter å ha fått den fjerde dosen. Da Kirsch tok med i beregningene at færre enn halvparten av personene som fikk en ny injeksjon fikk boostere (68 % vs. 33 %), var det en 50 % økning i dødsraten i løpet av de første 200 dagene etter injeksjonen (600 per dag) kontra 400 per dag etter 1 år. «Den gode nyheten her er at det viser at hvis du stopper å ta vaksinene, ser det ut til at risikoen reduseres etter et år,» sa Kirsch.

Du kan lese hele artikkelen til Steve Kirsch her: ‘Medicare data shows the COVID vaccines increase your risk of dying’

2 tanker om “Nye data fra amerikanske Medicare viser at covid-vaksinasjoner øker risikoen for å dø

 1. Igjen en artikkel i god Søkelys-stil: “de” er ute etter å skjule sannheten for deg.
  Det som i de fleste fora kalles konspirasjonstenking.

  Nå skal ikke jeg påstå at vaksinasjoner ikke øker dødsrisikoen, men jeg har ikke selv sett noen seriøse studier som viser at det er tilfellet.

  Artikkelen her fremstilles som en analyse av tall fra CDC og Medicare. Det er det ikke. Artikkelen er ensidig vinklet for å underbygge at “noen er ute etter å skjule noe”.

  “Last night, I got a USB drive in my mailbox with the Medicare data that links deaths and vaccination dates. Finally! This is the data that nobody wants to talk or even ask about.”

  Opphavet til dataene han bruker, og sier er fra CDC, er noe rar: fra en anonym kilde har han fått en minnepinne med data på. Han dramatiserer deretter med at “dette er de dataene ingen vil snakke om!”

  Det er ikke mulig å bevise at noe er riktig eller uriktig når ingen aner hvor dataene kommer fra. De kan være ekte, de kan være manipulerte eller de kan være falske.

  “I was able to authenticate the data by matching it with records I already had. And the analysis that I did on the data I received matches up with other analyses I have received previously.”
  Han sier videre at han har verifisert dataene mot data han allerede har “fra et annet sted”. Når ingen kilder er verifiserbare blir premisset for et bevis håpløst.

  Poenget mitt er ikke å motsi at vaksiner kan føre til økt dødelighet. Personlig tviler jeg på at det er grunnen, og jeg kunne helt sikkert funnet artikler som viser at vaksinene ikke gjør det.
  Poenget mitt er at artikkelen liksom skal bevise noe basert på data uten kjent opphav er mottatt fra en anonym kilde, blitt verifisert mot data mottatt fra andre anonyme kilder. Det innbyr ikke til troverdighet, snarere motsatt.
  Jeg kritiserer altså ikke at man kritiserer myndigheter eller er negativ til vaksiner. Jeg kritiserer prinsippet med å bruke useriøse kilder og data.

  Og denne typen artikler er det jeg kritiserer Søkelys for å formidle. Ensidig vinklete artikler, som ikke inneholder verifiserbare data, og som hele tiden peker mot at “de” er ute etter å skjule noe eller “de” er ute etter å ta deg.

  (jeg har med vilje ikke kommentert noe om faktasjekkerne han hevder å ha brukt)
  Litt på siden, men denne videoen er nyttig: https://www.youtube.com/watch?v=pp-nPZETLTo
  Her forklares litt rundt VAERS, og den kraftige økningen i rapporterte dødsfall (https://youtu.be/pp-nPZETLTo?t=2302), eller når legen sier at han noen ganger gir medisiner som kan ha dødelig utfall for pasienten (https://youtu.be/pp-nPZETLTo?t=3318)
  Og bare så du er advart: deltakerne i videoen er ikke negative til vaksiner.

  8
  1

Det er stengt for kommentarer.