Ny smitterekord igjen onsdag: 8385 nye smittetilfeller

8385 nye smittetilfeller oppdaget i Norge onsdag. Også tirsdag ble det satt ny smitterekord i Norge med 7921 smittetilfeller. På tross av omfattende tiltak med skjenkestopp og begrensninger i antallet besøkende man kan i private sammenkomster og maksantall i offentlige sammenkomster som gudstjenester og tilsvarende, fortsetter smitten å øke i Norge. I følge VGs tall har vi nå et stigende smittetrend i Norge. I en rekke byer og kommuner er det registrert ny smitterekord, og i Kristiansand ble det onsdag registrert 235 smittetilfeller. Den femte januar i fjor ble det registert 935 nye smittede i Norge.

Mange av de nye smittetilfellene tilskrives Omicron som vaksinene ikke virker på.  Over store deler av landet øker smitten betraktelig og 1349 mennesker har dødd av eller med Covid siden pandemien begynte. I løpet av perioden 5 januar 2020 til 5 januar 2021 døde 452 nordmenn av eller med Corona, mens i perioden 5 januar 2021 til 5 januar 2022 har 897 mennesker dødd med eller av Covid., Med andre ord har vaksinene ikke redusert antallet Covid relaterte dødsfall og de har steget i takt med at stadig flere blir fullvaksinert. Det store spørsmål mange stiller seg er om det er de fullvaksinerte som er årsaken til av smitten brer seg, Samtidig som vi ser skyhøye smittetall nå over hele landet meldes det nå om en ny trussel i form av Flurona som er et resultat av at Coronaviruset har mutert med tradisjonne influensavirus. Flere land har rapportert om Flurona -så det vil vel kanskje bli den som settes inn i april slik at påskefeiringen ble redusert og at 17 mai også i år blir avlyst. Det er først i perioden med muslimenes ID feiring og Gay Pride at vi må regne med at restriksjoner blir fjernet.

14 tanker om “Ny smitterekord igjen onsdag: 8385 nye smittetilfeller

 1. Kjell, hvorfor lar du denne Hans Henrik sine kommentarer om Henning få stå? Han hadde mest sannsynlig fått de slettet både på Resett og document. Håne en mann som har vært døden nær for å ikke ha tatt en sprøyte. Det ligger jo fullvaksinerte mennesker på sykehusene med covid også, hva sier denne om de. Er de noen store idioter de også. Sånne kommentarer som han kommer med, er med å forsterke hatet mot den propagandaen som allerede er mot et lite antall som ikke har tatt noen sprøyte. Som sagt, jeg kjenner flere som har hatt det, de har vært syke, men ikke opptatt noen sykehusplasser og belastet helsevesenet, som denne Henrik klandrer de uvaksinerte for. Det er mange grunner til at folk kommer på sykehus, men nå er det legitimt å skylde på de uvaksinerte. Raymond Johansen sa noe som var veldig riktig og som jeg ble veldig overrasket kom fra han. I fjor var det hyttefolket, så var det innvandrerne og nå er det de uvaksinerte, det er ikke riktig!!!

  • Det foregår en organisert nettkrig fra globalvenstresiden som skal bidra til å ødelegge den siste motstand mot en FN-organisert verdensregjering.

   I realiteten er det en mye mer sofistikert utgave av Adolf Hitlers klossete og brutale forsøk på verdensherredømme. Hans undergravere hadde ikke internett, og sendte derfor ut flokker av SA-ramp som ved hjelp av ekstrem brutalitet skremte folket til taus lydighet.

   Globalsosialistenes største hinder er hvit mann og kristendommen. Derfor frekventerer deres utsendte, primitive bråkmakere slike sider som Søkelys og Resett m.fl. Document har skjønt denne tegningen og modererer dem i hovedsak vekk.

   6
   1
  • Betina. Du kommenterte dette:
   “03/01/2022, kl. 19:09 sa
   Randi
   :
   Er uenig med Rune og andre som sier at de som har tatt vaksinen kan vende om å komme til Jesus. Sannheten er at
   de som har tatt vaksinen er døde for Gud. De er bortkastet tid.”
   men du satte IKKE spørsmål om hvorfor DETTE ikke ble slettet?
   Jeg synes de kommentarene skal få stå til deres eget spot og spe.

  • Av respekt for Henning sin sårbare tilstand, og komme med sånne uttalelser når han ligger på sykehus med blodpropp i begge lungene og griner, er det ikke greit i det hele tatt. Jeg føler med han, der han nok har og er veldig fortvilet, og jeg forsvarer ikke sånne kommentarer mot mennesker som har vært døden nær, ikke tale om!

  • Og ja, Birgir, selv om det ikke er Randi sin kommentar som i utgangspunktet har skremt vettet av meg, så vekker det frykt. Jeg håper vi alle som tror på Jesus kan være snill med hverandre og hjelpe hverandre så vi oppmuntrer og har omsorg for andre. Vi kan fint uttrykke våre meninger uten å håne hverandre, selv om man er uenig om ulike ting.

  • Det var det Kjell, og i respekt for Henning som nok har nok å forholde seg til, så var det helt på sin plass.

 2. Kjære vene – våre kropper er ALLTID fylt med flere kilo virus, bakterier og mikrober. Mesteparten har en jobb å gjøre med fordøyelse, forsvar av deres revir og utallige andre oppgaver. Slik holdes hele systemet i balanse – med innbyrdes kriger og ubalanser som fra tid til annen manifisterer seg for oss som ekstraordinær snørr, hoste, nysing, feber, tretthet, hodepine, dårlig søvn – ja generell utmattethet.

  Kommer det “innvandrere” utenifra på jakt etter nye beitemarker vil de etablerte mikrobene kanskje ha grei skuring om de “bare” må ta seg av noen få tusen gjenkjennbare, slik det foregår i en kontinuerlig kamp vi knapt merker.

  Kommer det derimot millioner oppstår det kamper som registreres som forkjølelses- eller influensasymptomer. Da slår gjerne kroppen på sitt viktigste forsvar – feber. Mikrober generelt tåler ikke stort mer varme enn rundt 37 grader Celsius. Selv de fleste av mikrobene dør ved 40 plussgrader. Det opplever selvsagt også vi som svært ubehagelig.

  Problemet er imidlertid at eldre og svake risikerer å stryke med ved å utgjøre arena for disse voldsomme kampene for å gjenopprette “normalfloraen”. Men slik har det vært siden syndefallet. Vi er ufullkomne, svekkes av alderdom og bukker til sist under kjødelig.

  Pøser vi på med genmodifiserende “vaksiner” risikerer vi å svekke normalfloraens egen evne til å ta seg av inntrengere. Det ser vi når de mega-“vaksinerte” må ha uendelig med nye påfyll fordi de i realiteten gjøres svakere og svakere.

  Tradisjonell vaksine er halvdøde mikrober som gir kroppen en velkommen anledning til lettvint å slå ned “angrepet”, for derved for all fremtid å kunne gjenkjenne angriperen og kjapt drepe disse. Tilstanden kalles da varig immunitet. BCG- vaksiner er slikt som barn før fikk i skolealder. Hvem av dere er innkalt til stadig nye vaksinedoser mot f.eks. poliomelytt?

  Det som nå foregår har derfor ikke noe med begrepet vaksine å gjøre. Og produsentene vil verken si hva dette inneholder før om 60 år, eller holdes strafferettslig ansvarlig om resultatet skulle bli katastrofalt.

  Sanne kristne er heller ikke kannibaler og menneskeetere som kan spise eller tilføre sin kropp andre menneskers innvoller – verken blodbestanddeler eller andre celler.

  7
  1
 3. https://www.youtube.com/watch?v=U0WQqF89IF8&t=9s
  “Dr Robert Malone, the inventor of the mRNA vaccine has expressed serious concerns: “The truth is, I can’t say that there won’t be problems. The studies weren’t done well. To say to the public “no corners were cut”, isn’t really true.”

  Robert Malone var med å utvikla mRNA vaksinen. Han seier at vaksinen ikkje er kvalitetsikra skikkeleg og at konsekvensane kan bli alvorlege. Det same seier Vladimir Zelen. Konsekvensane kan fyrst visa seg skikkeleg om nokre år.
  Det kan føra til massedød.

  Diverre vert dei uvaksinerte utsett for enno meir press.
  Om det blir så gale som artikkelen i Søkelys seier gjenstår å sjå.

  https://www.sokelys.com/6-nov-2021-mike-yeadon-tidligere-pfizer-forsker-sendte-dette-ut-pa-torsdag-vi-naermer-oss-trinn-5/

  Fase 5: Etablere kaos og unntakstilstand. (November 2021-mars 2022)

  – Utnytte mangelen på varer og mat.
  – Forårsake lammelse av realøkonomien og nedleggelse av fabrikker og butikker.
  – La arbeidsledigheten eksplodere.
  – Påfør en tredje dose med vaksiner (boostere).
  – Fullføre (take up) drapet på de levende gamle mennene.
  – Pålegge obligatorisk vaksinering for alle.
  – Forsterke myten om varianter, effekten av vaksinen og immuniteten til flokken.
  – Demoniser anti-vaksinere og hold dem ansvarlige for de døde.
  – Arrester opposisjonsledere.
  – Pålegge digital identitet på alle (QR-kode): Fødselsattest, identitetsdokument, pass, førerkort, helseforsikringskort …
  – Etablere unntakstilstand for å beseire opposisjonen

  1
  2
  • ..og den artikkelen om fase 1 til 6 er hentet fra et suspekt, australsk nettsted som er kjent for å spre falske nyheter.

   Det hevdes at uttalelsene kommer fra Michael Yeadon, men det er kun dette “fake-news-nettstedet” som har disse uttalelsene.
   At Torstein Langesæter omfavner slike nettsteder og uttalelser sier ikke rett lite om mannen.

   …og la det være sagt: det er helt i orden at Langesæter advarer mot noe han mener er farlig. Det er også helt ok å si at han tror på sammenhenger som kanskje ikke er dokumenterbare, men det er trist når man må bruke løgn, usannheter, halvsannheter for å få fram sitt budskap.

 4. Birgir Hermansen, er du seriøs? Mener du i fullt alvor at de som vaksinerer seg mot ulike sykdommer og ikke tar imot behandling ikke er kristne?

  Slike åndsvake figurerer som deg og Kjell Andersen, beviser at vi må ha atskillig mer fokus på ytringsansvar enn ytringsfrihet.

  Dersom du som uvaksinert smitter folk som dør, burde du vært tiltalt for forsettelig drap!

  1
  1
  • Det kan du ikke mene Oddvar.

   Jeg er enig med deg i at det ikke er vaksinen som bestemmer om man er en frelst kristen eller ikke.
   Jeg er også enig i at vi bør ha mer fokus på ytringsansvar. Det betyr faktisk noe hva vi sier til og om folk.

   Men jeg er uenig med deg at dersom en uvaksinert smitter folk som siden dør av covid skal behandles som drapsmenn. Fordi om du og jeg er vaksinert både to og tre ganger kan vi fremdeles bringe smitte til noen som ikke tåler det. Skal vi da tiltales for uaktsomt drap?

   Vi får heller be for både uvaksinerte og vaksinerte om at ingen blir syke, og at dersom de blir syke, at Gud holder sin beskyttende hånd over dem. Både for kristne og ikke-kristne.

   1
   1
  • Veldig fin kommentar av deg «gransker», respekt for din respekt for likeverd uavhenging av om man har tatt denne sprøyten eller ikke.

Det er stengt for kommentarer.