Ny smitterekord i Norge tirsdag -15367 Corona-smittede registrert på en dag

15367 nye smittetilfeller er nok en gang ny rekord under pandemien. De skyhøye smittetallene indikerer nå at myndighetene har gitt opp å begrense smitten, og samtidig er det et tydelig bevis på at vaksinene ikke virker. I en rekke fylker og kommuner er det satt nye smitterekord. I Agder fylke ble det for første gang noensinne registrert over 1000 smittetilfeller på en dag. 1020 nye smittede er rekorden for Agder så langt. I Arendal ble det registrert 209 tilfeller som er rekord. I Grimstad ble det satt ny rekord med 97 smittede. Også i Kristiansand ble det ny smitterekord med 373 nye smittede. I Lillesand ble det også smitterekord med 63 nye tilfeller.

I Oslo ble det registrert over 2000 nye smittede, men i denne politisk styrte pandemien betyr ikke smittetallene spesielt mye lengre.  Skarer av de som nå er smittet er fullvaksinerte som er i flertall i landet, og de som ennå tror at vaksinene beskytter den fra smitte og sykdom er sørgelig lurt. Det er nå tydelig at myndighetene utelukkende vil satse på vaksiner og atter vaksinen uten at det vil bety noe når smitten rammer og stadig flere blir rammet av Covid-19. Tallene på antall smittetilfeller i Norge er nå nå  15367 mens de i fjor på samme dag og dato var det 383 nye smittetilfeller og det er nå 3900 prosent høyere enn når vaksinen ble rullet ut, så vurdert opp mot smittetallene nå kontra da, har vaksinene vært en gigantisk suksess for å eskalere smitten og gjøre at flere blir rammet. Og nå vil regjeringen lette mer på sine tiltak, som igjen vil føre til nye smitterekorder.

9 tanker om “Ny smitterekord i Norge tirsdag -15367 Corona-smittede registrert på en dag

 1. Det er fake hele greia. Disse falske testene styrer hele den falske pandemien. Jeg hører om folk som tester positiv og ikke er syk overhode. Null nada nix. Helt frisk uten snev av symptomer. De må sitte hjemme i isolasjon ei uke. Narrative må snart sprekke. De ødelegger folk og samfunn. Vaksinene er bare møl. Konsekvensen av dem er ødelagte mennesker, død og fordervelse. I forhold til virkning kunne man like gjerne sprøytet inn saltvann. Så elendig er dem. Kutt ut alle tester og karantener, åpne opp samfunn og du sitter igjen med et par hundre innlagte. I Norge er det til enhver tid innlagt flere tusen av ulike grunner.

  1
  3
  • Til Z:
   “Jeg hører om folk som tester positiv og ikke er syk overhode. ”
   Det har jeg også hørt.
   Jeg har en kjenning/nabo som driver et relativt stort firma. Han er av typen “alltid på jobb – uansett”.
   Både han, kona og de to tenåringene testet positivt for korona. Ungdommene ble ikke syke, men fikk litt influensasymptomer, kona hadde ingen symptomer overhodet – frisk som en fisk -, mens mannen i huset var fullstendig utslått i nesten en uke. I følge ham selv sliter han fremdeles, flere uker etterpå, med at kroppen er tung og helt uten energi. Men han er “frisk” og går på jobb.
   Poenget er bare at påstanden din stemmer. Noen blir syke, andre blir det ikke. Men det skaper faktisk problemer for samfunn- og næringsliv selv om folk ikke havner på sykehus. Dersom nok folk ligger utslått hjemme så vil bedriftene de jobber i slite. Da kan det være at renovatøren ikke kommer, eller at butikken må stenge, elever sendes hjem, hjemmetjenesten må redusere aktivitet etc….
   Din kommentar om vaksiner og virkninger tror jeg at jeg lar være å kommentere.

   3
   2
  • Z
   : åpne opp samfunn og du sitter igjen med et par hundre innlagte.

   Javel, det gjorde de i Italia også, noen tusen døde men pytt pytt, de hadde vel dødd før eller siden……………..

 2. Det som er en fordel av å være vaksinert er selvsagt at sjansen for å bli alvorlig syk og havne på sykehus er betydelig mindre!

  5
  2
  • Mulig man kanskje i beste fall bli midlertidig, og mindre syk av C19 etter mRNA.

   Men når og hvordan skal vi få en slutt på sirkelen når friske folk «velger» å ta såkalt vaksine, som ikke gir deg immunitet, men bygger opp immuntoleranse : https://en.wikipedia.org/wiki/Immune_tolerance
   Immuntoleranse som jo er det motsatte av immunitet?

   Hva skjer når den friske delen av befolkningen ikke bygger opp antistoffer gjennom naturlig infeksjon? Hvordan skal vi da som samfunn komme ut av dette? Hvordan skal vi sette en stopper for galskapen som ruinerer mangt og meget på så mange områder i samfunnet og i den enkeltes liv?

   Blir løsningen da at alle må tvinges til å kjøpe klippekort på årlige mRNA-injeksjoner? Hvem tjener på dette tro?..

   Vil din vaksine fungere bedre om jeg tar den også?

   Vaksiner skal tradisjonelt og per definisjon ikke gi «litt sykdom, eller mindre sykdom» , men gjøre deg immun.
   https://sml.snl.no/vaksine

   Her velger man en eksperimentell snarvei, som bare forlenger problemet, øker smitten og forlenger de såkalte tiltakene, som egentlig er inngrep i folks liv og grunnlovsfestede rettigheter.

   Hvordan kan folk være så trygge på at «vaksinene» ikke har alvorlige langtidsbivirkninger, når det viser seg at effekten av disse såkalte vaksinene samtidig gir en langt mer kortvarig beskyttelse enn hva de har blitt forespeilet?

   Hadde «vaksine»-strategien funket ville ikke smitten gått opp slik den gjør nå. Økt smitte trenger som kjent ikke være farlig, men immunitet kan vi se langt etter.

   4
   1
  • I linken du henviser til, kan du også lese om den brasilianske modellen som var dobbelt vaksinert og allikevel døde. Folk dør uavhengig av om de har tatt den sprøyten eller ikke. Denne sprøyten skulle gjøre at folk ikke ble syk, altså 80/90 % dekningsgrad var lovnaden den gang. Nå er det flere smittede i Norge enn før man vaksinerte noen, folk blir smittet samme hva. Dette viruset eller hva man skal kalle det, skal man ha respekt for på lik linje med alle andre sykdommer man ikke ønsker å få, men å henvise kun til uvaksinerte som dør, uten å ta med alle vaksinerte som dør av covid, og av sprøyten, gjør at vekten tipper helt feil vei.

  • Du har helt rett Betina,

   Det blir feil å bare fokusere på uvaksinerte. Alle, vaksinerte og uvaksinerte, kan dø av komplikasjoner etter covid eller covidvaksine.

   Når det gjelder de 80-90% du nevner så er det helt riktig at det i starten ble hevdet at vaksinene var alt fra 60-95% effektive mot virus. Men da er det også viktig å huske at vi snakket om Wuhan- eller alpha-viruset. Disse første variantene av viruset er i all hovedsak nedkjempet. Etterpå har vi fått delta og omikron mustasjonene.
   Men når noe “bare” er 80% effektivt så betyr det, som du antyder, at også vaksinerte kan bli syke og dø. Vaksinene er ikke et 100% skjold.
   Og etter at Delta og Omikron kom viser det seg at vaksinene vi har i dag sannsynligvis ikke er spesielt effektive mot smitte. Heldigvis ser det ut til at de likevel beskytter godt mot alvorlig sykdom. Men det betyr ikke at vaksinerte har noen garanti for å unngå alvorlig covid-sykdom.

   Så jeg er helt enig med deg, man skal ikke fokusere bare på uvaksinerte som dør. Men heller ikke bare på at vaksinerte dør (slik man har en tendens til å gjøre på Søkelys).
   Både vaksinerte og uvaksinerte dør av covid eller covidrelaterte komplikasjoner. Noen dør også av vaksinebivirkninger. Dessverre er der likevel større andel uvaksinerte som, når man først blir smittet, får alvorlig sykdom. Det er vanskelig å argumentere seg bort fra det.

   Heldigvis vil de fleste, vaksinerte og uvaksinerte, som blir smittet kun få en relativ lett influensasykdom. Å bli smittet betyr ikke at man kommer til å havne på intensivavdeling. Heller ikke om man er uvaksinert.

   1
   1
 3. FHI og andre seier at me berre kan sleppa viruset fri. Det kan ikkje stoppast. Det er logisk. Nakstad kunne heller ikkje unngå viruset. LIkevel driv dei på med reguleringar . Ein lurer på korleis dei tenkjer? For meg ser det ut som dei elskar å ha siste ord og gjera seg viktige i samfunnet. Det er reine parodien me er vitne til.

Det er stengt for kommentarer.