Ny russisk drone falt på rumensk territorium: Moskva «leker» med artikkel 5 og NATOs generalsekretær skjelver av frykt: E

For andre gang på kort tid har en russisk drone falt på NATO-territorium. Det russiske forsvaret har gjentatte ganger angrepet mål i Ukraina som ligger tett opp mot den rumenske grense og ved to tilfeller har russiske droner krenket territoriet til NATO landet Romania. Mye kan tyde på at Moskva nå tester en av NATOs røde linjer, slik Vesten lenge har testet de røde linjene til Moskva når det gjelder hjelp og støtte til Ukraina. I følge de siste nyheter fra fronten i Ukraina skal Russland under sitt angrep mot havnen i Izmail også ha rammet rumensk territorium og innbyggere i rumenske grenselandsbyer vurder å bli evakuert av frykt for at russiske droner kan ramme og forårsake skade i Romania.

“Innbyggere i rumenske grenselandsbyer rapporterte at russiske droner som traff mål ved havnen i Izmail har flydd over hjemmene deres i over en måned, og noen av dem “faller veldig nært”. Romania er nå bekymret for at dronene “ikke faller ved et uhell”, men det er en organisert russisk plan. Moskva “strekker” artikkel 5. Tilhengere av dette synet mener at Plauru-bosetningen ikke bør evakueres og innbyggerne flyttes, da dette ville sende feil meldinger til Moskva. Med noen få ord gikk de “røde” linjene til NATO en tur,” skriver greske WarNews.

På sosiale medier har disse russiske krenkelsene av rumensk territorium fått en viss oppmerksomhet. Mens noen frykter det er det mange i Ukraina som håper at slike angrep mot NATO områder vil tvinge NATO inn i full konfrontasjon med Russland. Men time will tell…

9 tanker om “Ny russisk drone falt på rumensk territorium: Moskva «leker» med artikkel 5 og NATOs generalsekretær skjelver av frykt: E

 1. De som i første rekke ønsker en ødeleggende krig er USA med Wall Street, Deep State og det militærindustrielle komplekset som p.t. håver inn penger. I denne gjengens øyne er det for mange mennesker på jorden. Eneste måten å få store deler av disse ekspedert til “de evige jaktmarker” er ABC-krig. (Atom/Biologisk/Chemisk)

  Hvem som eventuielt EGENTLIG sender droner hit eller dit er derfor umulig å slå fast. Sannhet har for lengst forsvunnet fra jordens politiske overflate. Globalistenes innerste sirkler trenger nå en verdenskrig om de ikke skal tape det store spillet. Det er nå bare storkrig som kan bevare “Demokratene”/Biden i White House.

  USA kan ikke tape krigen mot Russland. Da synker Petro-Dollaren som en stein. Og det haster fordi store deler av resten av verden (BRICS) er i ferd med å samle sek finansielt mot Vesten. Hele den vestlige valutaen knaker nå i sammenføyningene og krakk ala 1929 nærmer seg med stormskritt.

  Det har derfor vært høyst nødvendig å avlede oppmerksomheten rundt det pekuniære fallet med egenskapte “kriser” som klimakrise/ kraftkrise/ “grønt skifte”/ masseinnvandring etc. etc. Dette slik at ikke folkene skal skjønne at de sitter på siste reis og løper til bankene for å ta ut verdiene sine. Da vil Vesten falle som en stein.

  Heldigvis for globalistene er folkene så fordummet at de ikke skjønner hva som skjer i stor nok grad til at de stemmer ondskapen bort. Det er derfor bare Jehovah ved Kristus som til slutt må knuse og ødelegge den grådige eliten og deres følgesvenner før det ikke er noe tilbake å redde. For deg personlig er håpet kun å bli venn med Skaperen & co. Ellers vil du gå med i det kommende dragsuget.

  11
  13
  • Bare vas, håper han forstår sitt eget vas, det gjør nemlig ingen andre

   7
   7
  • Som vanlig bare utropsord fra de midlere sinn og begavelser. I virkelighetens verden er til nå fem banker i USA i realiteten kollapset. Og både Deutsche Bank og Credit Suisse måtte reddes av sine respektive myndigheter i Tyskland og selveste Sveits.

   Det tyter argumentløst, oppgulp ut av entitetene “hans henrik” og “Mowinckel” som mangler enhver kunnskap om realitetenes pekuniære verden. Slik de forførte globalsosialistene desverre lever med..

   8
   9
 2. På høy tid at Cokainkongen stopper med ofringen av store deler av Ukrainas innbyggere, men hva kan man forvente av en Cokainavhengig tredjerangs LBQT skuespiller.

  2
  7
  • Se, der, ja. Bra tjukk i huet, du! Umulig å ta seriøst det du skriver her.

   6
   6
  • Det ukrainske folket er deverre bare et slaktoffer for mye sterkere krefter i det vestlige bakteppet. For sistnevnte globalfantaster er det rett og slett nå eller aldri.

   Så Støre, Solberg, Rotschild, Rockefeller, Gates, Soros, Schwab og hele Davos- og Bilderberger-røkla begynner det å haste før tilstrekkelig mange lukter lunta. Det er reinspikka fascisme som stikker trollhodene opp.

   9
   10
  • JV, hvorfor ta deg bryet med å oppsummere røkla? Grunnen til at jeg la merke til Søkelys for 7 år siden var kanskje nettopp fordi jeg forstod at Kjell også visste om røkla (?) De rundt meg gjorde ikke. Og gjør det fremdeles ikke😢

   7 år er lenge.

   Du vet endel JV. Men har enda ikke ydmyket deg slik at du kunne forstått noe som er mye viktigere enn dette. Du kan ikke stå foran din skaper en dag og si du ikke visste. Du vil straks minnes Hannah’s mange advarsler og ord.

   Mitt mening om Gud og syn på ting teller ikke for deg JV. Men jeg tjener en STOR Gud. For Ham er alt mulig. Nedslaktingen av både ukrainere og russere kan stoppe, Eller fortsette. Du har ingen viten om hva som kommer til å skje. HELT andre ting enn hva du tror kommer til å skje. Gud har kontroll.

   De her som blir latt tilbake etter bortrykkelsen som vil få det aller verst er de som faktisk gang på gang ble fortalt om Jesus. Og som ikke tok imot gaven Han har gjort tilgjengelig for oss alle. Ved at Han ga sitt liv for oss…

   5
   9

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *