Ny lørdagsrekord for smittede i Norge 2964 testet positivt lørdag

Nærmere 3000 personer har fått påvist Corona.smitte lørdag, og dermed har vi en dagsrekord for lørdager. Forrige lørdag var det 1075 færre smittede og det på tross av slangeoljen er blitt delt ut til stadig flere redde mennesker. Hvor mange av de ny smittede har tatt to eller tre doser vaksine vites ikke. Alt vi nøyer oss med å fastslå er at vaksineprogrammet ikke har kunne levere det resultat vi var forespeilet av myndighetene som har endret narrativ en rekke ganger. Blant annet skulle vaksinering av en viss andel av befolkningen føre til at normalen skulle vende tilbake. Men slik har det ikke blitt. Mydighetenes eneste løsning på smitteproblematikken er ytterligere doser av vaksinene til befolkningen. Antistoffene i blodet som er skapt av de tidligere vaksinene blir fintet ut av den nye utgaven,

Og mmunologiprofessor Anne Spurkland som har klippekort til redaksjonen i VG for å fremme sin propagandam sier videre dette: Den nye omikron-varianten ser ut til lettere å smitte mennesker som har hatt covid-19 enn variantene vi har vært borti før. Immunologiprofessor Anne Spurkland tror en boosterdose kan hjelpe for å forhindre sykdom. Ikke uventet er løsningen helse-Norge har på Omicron er en “boosterdose” som skal “booste” dine tidligere boostere eller vaksinen.

36 tanker om “Ny lørdagsrekord for smittede i Norge 2964 testet positivt lørdag

 1. En overskrift i nettutgaven av Dagen: “Kan tredje dose vandre ned til høyre hånd og bli dyrets merke? Slik svarer vaksineeksperten.”
  Å lese artikkelen krever betalt abonnement, og det har jeg ikke. (Det akter jeg heller ikke skaffe meg. Redaktøren mener å vaksinere seg er en kristenplikt)
  Noen kommentarer til denne saken?

  • Dagen er som andre medier pålag med denne verdens makter og myndigheter.
   Jeg har selv ikke lest artikkelen, men uten og ha lest den , kan eg med sikkerhet si at bare ved å lese overskriften, så vet jeg artikkelen er lagt for å stemple og svarte oss som er vaksine motstandere .

   Det dagen burde ha skrevet om , det er utviklingen vi ser der mer og mer tvang blir innført og hvordan dette er mye koblet opp mot det å kunne kjøpe og selge, dvs at for å jobbe, gå på butikken osv blir det mer og mer påkrevd vaksine sertifikat rundt om i verden .
   Dagen burde ha skrevet med bekymring om denne utviklingen og det burde ut fra ett bibelsk ståsted reflektert over om det neste kan bli at en krever ett fysisk påført helse sertifikat i form av en strek kode , QR code eller en micro chip, det er også under utvikling eller alt utviklet ett vaksine plaster , som mest sannsynlig vil etterlate seg ett merke, det vil også være naturlig at det vil være påkrevd hvor på kroppen en kan ha dette helse sertifikatet som eks at en kan kun ha det på høgre hånd eller på pannen, dette fordi det skal passe til til infrastrukturen som blir satt opp for å registrere sertefikat og Ford eks helse personell skal vite hvor det finner merket , for å kunne hente ut helse opplysninger om en person dersom personen er bevisstløs.
   Dagen burde kunne se att ett sånn system står for døren , både fordi det er veldig praktisk rent samfunns økonomisk og en vil ha mer eller mindre 100% kontroll på folk og dette vil gjøre det enkelt å holde kontroll på smitten .

   Dagen burde ha skrevet at dette er ett meget sannsynlig senario og verken konspiratorisk eller feber fantasier, all ifrastrukur ligger til rette for dette , husk at enhver ny smart telefon i dag kan skanne en QR kode dvs at om en skal kjøpe og selge privat , gå på loppemarked eller hva det måtte være , så er alt systemet klart faktisk er det eneste som mangler, er å ta merket , ja det er så galt allerede at om du vil og har fått ett helse sertifikat/vaksine sertifikat kan du ta denne QR koden og tatovere den inn i huden og den kan skannes.

   Dagen burde avsluttes med at , dette tydelig bærer preg av dyrets merke og at vi som kristne bør reise oss og stå imot denne utviklingen, men det gjør ikke Dagen og Dagen vil ikke slippe til noen som skriver dette , selv ikke om det setter det inn som en betalt annonse , dersom jeg tar feil her , og noen vil kjøre en annonse kampanje på det jeg skriver her i Dagen , så skal jeg betale annonse kampanjen, det er bare å ta kontakt med meg på 91126489 .
   Men dessverre Dagen er blitt en satans tjener.

   2
   6
  • Artikkelen i Dagen omhandler vaksinen som verden frelser og at de som tror at vaksineregimet er dyrets merke eller forløperen til dette er konspirasjonsteoretiker. Hovedbudskapet i artikkelen er at bibelens beskrivelse av dyrets merke latterliggjøres som konspi. selv om de ikke sier det rett ut.

   Selbekk har allerede solgt sjelen sin til fascismen. Han er for innføring av passerseddel og vaksinepass. Han vil nok stå fremst i køen å ta dyrets merke, noe mange kristne også vil gjøre. De orker ikke tanken på å sulte å ikke få mat, eller blir drept når den tid kommer. Det moderne mennesket er fordelsmennesker noe også de fleste kristne er.

   2
   2
  • Har ikke tilgang til saken, men tenkte bare å dele noen tanker rundt dette temaet.
   Det er forståelig hvorfor spørsmålet om dyrets merke dukker opp nå som vi ser at corona-sertifikatet er en trend i tiden, samtidig bør vi være litt “edruelige” i denne saken.
   Vi må huske på at dyrets merke ikke kommer til å bli noe du får i deg som plutseig viser seg å være dyrets merke – det handler i følge Guds Ord først og fremst om tilbedelse av dyret, -som deretter innfører dette merket. Dette skjer ikke før dyret kommer (antikrist), -han først, deretter hans “system” for de som skal få oppleve det.
   Guds Ord beskriver veldig tydelig hva som skal skje før dette systemet blir innført, slik at vi skal slippe å spekulere i dette. (Åpenbaringen 13:12-15)

   At vi nå ser en viss form for “prøvekjøring” av dette systemet igjennom vaksinen er et faktum, på linje med mye annet vi ser i dag. Om vi skal være dønn ærlige med oss selv, -hvor ofte bruker vi ikke kontantløs betaling? Eller hva med div. kundeklubber som stadig vekk dukker opp? Er du medlem, da har du store fordeler.
   Jeg husker noen år tilbake (Ca 10 år), da kom det noe som heter “kundekveld” hvor det lokale handlesenteret hadde en kveld utvidet åpningstider kun for medlemmene. Jeg vet ikke om de fortsatt har dette tilbudet, men var du ikke medlem, -da fikk du rett og slett ikke handle. Dyrets merke? Nei.
   Eller hva med alle bevis, sertifikat, kurs osv osv som vi ser mer og mer for at vi skal kunne være “godkjent” til å gjøre det ene eller det andre, der er veldig mye som peker mot det som skal komme.

   Derfor, midt oppi alle disse kravene, sertifikatene, kursene, kundeklubbene osv, må vi prøve å se alt i lyset av Guds Ord, og ikke minst se hverandre i lyset av Guds Ord uten å gjøre oss til dommere, -den jobben skal Herren ta seg av.

  • Nick , forstår du tiden vi lever i ?
   for om du er edruelig og forstår det , så hadde du ikke sagt fred , fred og ingen fare som du gjør nå.
   Nå er ikke tiden for å dulle folk i søvn , nå er tiden for å advare og be folk ha olje på lampene, for Jesus kommer snart å henter sine !

  • Hei Rune,

   Hva har jeg sagt som gjør at jeg ikke forstår tiden vi lever i? Hva jeg poengterer er at du kan ha like mye olje i lampen om du er vaksinert, bruker kontantløs betaling, har sertifikat, eller er medlem i den ene eller den andre kundeklubben.
   Når Guds Ord forteller meg og deg hva som skal skje før dyret og hans merke kommer, da må vi ikke tillegge Skriften noe som ikke står der, er du ikke enig? Husk, det er først og fremst snakk om tilbedelse av en skikkelse som kopierer Jesus Kristus igjennom store tegn og under. Folk faller for ham og tilber ham slik vi tilber Jesus. Merket kommer i andre rekke, studer selv og se.

   Vi har en oppgave å gjøre, og det er å forkynne evangeliet, samtidig må vi holde oss nær til Herren , -for da vil Han holde seg nær til oss. (Jakob 4:8)
   Jesus kommer snart igjen, tiden vi kan nå ut til flere mennesker renner ut. Derfor valgte noen av mine venner å vaksinere seg for å kunne reise ut å forkynne evangeiet og vinne flere sjeler.
   Vaksinert eller ikke, evangeliet er vår oppgave, det eneste som kan frelse.

  • Lye, på tide å GRUNNE på det som egentlig står i Ordet. Det er da voldsomt til reaksjon på deg….

   MIN Bibel og Guds Ord sier «Min fred gir jeg dere , IKKE den fred som verden gir…» Det er ikke mye fred Iver deg…

   Samme hva du sier; vi HAR INTET å frykte. Men hvis du mener du det så går du I MOT Guds ord. « Større er Ham som er i meg…»

   Det står ikke i Bibelen om Nick som sier fred og ingen fare. Det står DE! Hvem er de ? Det får du grunne på.

   Hvorfor vrir du og vrenger på Guds ord?

   Det ER ingen fare for oss. Gud har gitt oss sin fred. Sier du noe annet er det løgn.

   Frykt ikke står 365 ganger i Bibelen. HAR du lest det?

   Du skriver : « Nå er ikke tiden for å dulle folk i søvn ». Nei, bekymre deg ikke du for Nick, han er høyst våken, det er det jo lite tvil om 😊

   Når man tar imot merket så ER det INGEN tvil om merket, man sier JA til antikrist og TYDELIG NEI til Jesus. Har du ENNÅ ikke forstått det?

   Om jeg ikke hadde lest min Bibel så kunne jeg trodd vi var i trengselen. Hvordan KAN kristne tro den 7 årige trengsel er begynt… Det er vranglære og sprer seg nå i rekordfart i verden. Nye bøker om det spretter frem og folk blir forført. Kristne er vettskremte, dette er galt. Vi HAR intet å frykte.

   Og du og andre her er med på å spre frykt. Hva med bibelversene jeg nevnte… Det virker ikke på deg som om de gjelder.

   Gud er på tronen. Han har FULL kontroll.

   Men jeg tror ikke det er lenge til de 7 år. Og Lye, folk flest er ferdig med avgjørelsen om vaksinen.

   4
   2
  • Dere forstår det ikke, fordi dere ikke vil forstå det , dere er blendet av denne verden , nå er tiden for å advare om hva som ligger foran, de som har tatt vaksinen, har tatt vaksinen og må bære konsekvensen av det , dyrets merke er ikke vaksinen, men vaksinen og covid , sammen med helse personell utgjør den første av de 4 rytterne og han har ridd ut med seier for å seire , felles for alle av de 4 rytterne er at det bringer med seg nød, død og fordervelse på hver sin måtte , sannsynligvis vil de som har tatt vaksinen etterhvert starte å dø i høyt tempo.

   Den som har Jesus er trygg , vi skal advare folk om hvilken tid vi lever og vi skal peke på Jesus som den eneste frelser og redning.

   1
   2
  • Lye, det er ingen fare for meg og flere her. Gud har kontroll. Vi vil aldri stå ovenfor noe valg av merke. Vi er ikke her lenger da.

   Men de som ikke er frelst vil oppleve det, og det kan det advares mot. (Først evangeliet. Det var EN som døde for oss.) Og de må gjerne lese siste bok i Bibelen også.

   Merket skjer etter bortrykkelsen og etter at antikrist har stått frem. Og chip’en blir det nok ikke. Det er kommet lenger enn det for lenge siden. Mange kristne er opptatt av både chip og chips (Maaruds’ eller Sørlandschips?) Skal du vite siste nytt om dette Lye, så leter du feil steder.

   Det er heller ikke så viktig å vite HVA det blir, uansett, det blir SOM Bibelen SIER et merke på høyre hånd /panne. (viktig å ikke glemme hvordan og hvorfor)

   Det er de som ikke har tatt imot Jesus det er fare for. Jeg er ikke i den gruppen Lye. Har aldri -jeg gjentar ALDRI noengang måtte forklare flere ganger til noen at jeg er et Guds barn. Det er en alvorlig og merkelig greie du påstår om flere her inne, det må jeg få lov til å si. Må legge til at jeg er høyst vaken i tiden vi lever i nå Lye, det har jeg vært i mange år.

   2
   2
  • Hei Nick.
   Utrolig bra skrevet begge dine innlegg og edruelig skrevet.
   Jeg blir mer og mer overbevist om at det er en som sitter og ler av all splid og strid disse debattene og holdningene skaper. Så ser jeg at vranglærene fremelskes fordi de er vaksine motstandere. Det er en skremmende utvikling. Jeg er ikke tilhenger av vaksinen, men for å sette det på spissen er det bedre å ta vaksinen med dens sine følger å bli berget for evigheten i Himmelen enn å være vaksinemotstander å slå seg sammen med vranglærene, bli forført og en evighet borte ifra Himmelen. Vi skal nok ikke være i tvil når dyrets merke kommer og den lovløse trer frem så sant vi holder oss nær til Herren og hans ord.. Gud sitter på tronen og har full kontroll over endetidens begivenhet og vi som tar vår tilflukt til han er trygge om vi lever eller dør. Jesu ord i sin endetids tale er i hovedsak . Se til, pass på og våk. Hvor mye våker vi i dag?

   1
   2
  • Rolf du kaller ondt for godt og godt for ondt .
   Vaksinen og covid er en stor løyn.

   Nick vet du egentlig hva det vil si å tilbe ?
   Hva er det de aller fleste tilber i dag, jo de tilber covid narativet, de omfavner alt det msm og myndigheter sier , alle motstandere blir kneblet, tror du det er for ingenting at jeg tilbyr og sponse snnonsering i Dagen , jeg vet at du hadde ikke engang fått lov å annonsere for Søkelys der .
   Ja tilberedelsen som du snakker om den kommer også , akkurat som tyskerne måtte stå i rett på stormøter med strak utstrakt høyre hånd å rope Heil Hitler, men før den tiden hadde folk blitt grundig hjærne vasket til å gå i takt , akkurat som deg Nick, Rolf, Hanna. Hanevold, Vebjørn Selbekk, Birgir og mange. mange, mange flere.
   Dere sier fred fred og ingen fare …hvor naive går det an og bli ? dere fremstår som tilnærmet blinde for tiden vi lever i .

   2
   2
  • Hei Rune.
   Bibelen forteller grundig hva som er godt og ondt. Det forholder jeg meg til. Hva som er synd er rimelig godt beskrevet og ganske forståelig lesning. De forskjellige endetidssynene kan vi se litt ulikt på, men vær så snill og ikke tillegg meg holdninger og meninger jeg ikke har. Jag advarer de jeg møter på min vei mot vaksinen og jeg tror vi går en fryktelig tid i møte så du kjenner svært lite til hva jeg står for. Men jeg kjenner han som også er endetidens Herre og til han setter jeg min lit. Jeg er vel en av de siste du vil møte som sier fred og ingen fare. Men like sikkert som vi er blitt et kontantløs samfunn ser det også nå ut til at covidhysteriet også er en forberedelse for en som skal styre denne verden.. Våk og be. Det avgjørende er vårt forhold til Gud og mennesker og at vi lever i oppgjorte forhold. Og så bør det gå an å omtale hverandre på en grei måte selv om vi ser ulik.

   2
   1
  • Ble flau av å lese Dagens vinkling. Dagen er 100 prosent i lomma på kristendommens fiender. Husker tilbake til tiden hvor Dagen stod på barrikadene for Bibelen, kristne verdisaker og etiske spørsmål.
   Dagen er blitt en spotter. I Dagens redaksjon ville menn som Børre Knudsen blitt latterliggjort på det groveste,
   Arthur Berg ville vridd seg i grava.
   Artikkelen om vaksinemotstand og dyrets merke var banal og forteller om stor uforstand, men vi kan ikke vente annet av folk som har tatt demonjuice.
   Har man først tatt dritten er løpet kjørt.
   Splittelsen i Guds menighet er et faktum.
   Splittelsen går mellom dem som tilber Babylon og den menneskelige frelse i form av vaksiner og dem som er på utsiden av leiren og stoler på Guds løfter.
   Mange er blitt veid og funnet for lette.

   1
   2
  • Z
   Jeg tror køen foran skankene der dyrets merke vil bli delt ut vil bli svært lange. Først i køen vil vi finne representantene for frafallskristendom, biskoper, prester, lutheranere, metodister, Deretter vil vi finne Hanvold og annet åndelig graps. Trospredikanter som ikke tror sine egne ord og etter dem vil vi finne kristne som forventer å bli bortrykket før trengselstiden kommer.
   Guds folk skal gjennom en stor ildprøve for å skille ut slagget.
   Det var vanskelig å være en Jesu etterfølger i den første menighet og tusenvis av kristne ble brent på bålet, korsfestet, halshugget, kastet til løvene osv.
   Tro ikke at de siste dagers hellige skal få en lettere vei.
   Nå er det ikke slik at vaksinen nødvendigvis er den store og utilgivelige synd. Vaksinen er en del av dyrets merke i den forstand at vaksinen er en test på din lydighet overfor Babylon og Dyrets system. Det virkelige dyrets merke er underveis, men har du tatt vaksinen er du i fare for å forherde deg.
   Løp til Jesus, be Han rense deg i sitt dyrbare blod og blir du skadd av vaksinen, så kan Herren helbrede. Om Han ikke helbreder deg vil du kunne dø av vaksineskadene du pådrar deg.
   Ikke bli en del av dyrets system.
   Si nei. Mann deg opp til å stå for noe!. Stå i mot den agendaen, for vi vet hva som er i slutten av agendaen. Agenda2030, den store reset, Dyrets system og de som ikke underkaster seg systemet vil risikerer død, fengsel og lidelse.

   1
   2
  • Rolf , først sier du at du er enig med Nick, som kort sagt sier at det som skjer i dagens samfunn ikke er så farlig , der han nærmest sammenligner det med ett medlem skap en eller annen plass osv
   Det Nick ikke ser og forstår det er at folk nå blir hjærne vasket til å tilbe dyret og ta dyrets merke når det engang kommer , men i plassen for at Nick ser dette, så bagatellisere og avdramatiserer han det helle , det blir som han sier fred , fred og ingen fare. , disse 2 innleggene roser du Rolf opp i skyene, også kommer du etterpå og hevder det motsatte, hvorfor halter du til begge sider Rolf ? og hvorfor anklager du meg , som advarer dere ?

  • Hei Rune.
   Jeg tror du misforstår Nick. Jeg leser hans innlegg på en helt annen måte en du gjør. Enten misforstår jeg eller du. Det får jo evt Nick oppklare, men slik jeg leser Nick er det ingen uoverensstemmelse med det jeg skriver. Nick formidler slett ikke fred og ingen fare. Jeg anklager deg vel ikke, men mener vi kan skrive til hverandre uten å tillegge hverandre meninger vi ikke har. Og omtale hverandre hyggelig slik Hannah er inne på. Der har hun gode poeng, selv om hun og jeg ser litt ulikt på endetiden.

  • Hei Rolf,

   Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Jeg deler ditt syn og ser det samme som du hvor vranglærere blir mer og mer akseptert og fremelsket pga vaksinemotstand.
   Dette er slikt jeg også har sett tidligere av falske lærere; de blir akseptert og får innpass pga rett syn på Israel. Det vi må huske på er at selv en død klokke viser rett 2 ganger i døgnet, derfor må vi være svært forsiktig med å godta en lærer på grunnlag av vaksinesyn eller Israel.
   Det er også tyspisk at slike lærere må “spille” på dette kortet da dette kan fange oppmerksomheten vår, det er jo også et sidespor å bli så opptatt av vaksinen at vi glemmer evangeliet.

   Til Rune:
   Jeg er ikke interessert i å bagatellisere vaksinen, men jeg er ikke bedre enn andre fordi jeg ikke er vaksinert.
   Jeg bruker kontantløs betaling, og har derfor absolutt ingen ting å skryte av. Jeg bentytter meg av googles tjenester, smarttelefon og mye av det som kommer til å bli en del av dyrets merke en gang i fremtiden.
   Jeg er til og med på facebook som sannsynligvis samler det meste av informasjon om meg, mye mer enn hva jeg er klar over. Og dette godtar jeg, evt “tilber” om det hva det kalles.

   Hvilket fortrinn har da jeg som ikke er vaksinert? Ingen.
   Guds Ord forteller meg hva som er hva, og på grunnlag av det er det jeg uttaler meg. Jeg vil ikke uroe min vaksinerte bror eller søster om at de kan ha fått i seg dyrets merke og skape unødvedig bekymring, Guds Ord er heldigvis tydelig på dette.

   Hva som faktisk er av evig verdi Rune, er å kunne forkynne evangeliet for våre medmennesker, i morgen kan det være for sent. Om jeg hadde advart mot vaksinen uten å nevne evangeliet, så ville det ikke vært en god følelse om denne personen skulle gå fortapt.

  • Nick bageteisere vaksinen, han sier indirekte at det er greit og ta den , for han har mange venner som har tatt den , for at de skulle kunne reise ut og misjonere og da er det jo ikke så farlig, jo det er farlig , fordi disse misjonærerne da blir ett redskap for satan , ved at de har tatt vaksinen og att dette er ok.
   Så Rolf på den enne siden sier du og Nick at vaksinen er ok , mens på den andre siden sier dere at dette ikke er ok .

   Vaksinen er ett satans redskap for å få innført dyrets merke og det er ikke ok og sprøyte en satans gift inn under huden, selv ikke om en må det for og kunne reise å drive misjon , for da driver en egentlig misjon for denne verdens makter og myndigheter og evangeliet blir bare tomme ord .

   1
   3
  • Hannah,
   Har du virkelig disse merkelige og ubibelske dogmene.
   Merket er i ferd med å komme og det går fort.
   Dagens vaksine-tvang er en form for åndelig trening og klargjøring for Dyrets merke. Det mangler ennå noen elementer.
   Men disse vil komme før menigheten bortrykkes.
   Noe annet er ren ønsketenkning.
   Vi er alt gått inn i den store trengsel, og alt vi dra seg til rundt oss,
   Antikrist vil komme som en lysets engel. En mann som vil fremstå som en Guds sønn og ta se til rette.
   Store skarer av kristne vil bli lurt av Antikrist til å ta merket.
   Men har du alt tatt vaksinen er du alt i første fase for å ta i mot dyrets hjerte. Før det kommer et fysisk merke -enten i form av en vaksine som inneholder en chip eller det blir et annet fysisk bevis for å ha tatt merket, er det først i hjertet mennesker tar i mot dyrets merke.
   Disse tøvede “left behind filmene” gir ikke et riktig bilde av hva som skal skje.

   1
   1
  • Hei Nick.
   Igjen må jeg bare si meg enig det du skriver. Fin den med klokka, den var ny for meg men er jo så sant. Har også lagt merke til som du sier at Israel, abort og misjon blir temaer som brukes selv om flere av disse forkynnere lever i åpenbar strid med Guds ord eller forfekter en lære som er i strid med Guds ord. Kampen i disse tider handler ikke om vaksine, men om ditt og mitt forhold til Guds ord.

   Hei Rune.
   Kontantløs betaling er også et satans redskap som en forberedelse til dyrets merke. Regner med du bruker bankkort, og da er du også underlagt satans redskap ved å følge din tankegang. Så får jeg spørre deg: Havner du på sykehuset og trenger en operasjon og da trenger blod. Har du registrert deg slik jehovas vitner gjør og nekter blodoverføring og heller velger døden en blod? For om ikke vil du jo bli infisert av dyrets merke gjennom blodoverføring da svært mange av blodgivere er vaksinert. Lovløsheten skal ta overhånd i de siste dager, men fortell meg da hva er lovløshet?

  • Takk Rolf for fin kommentar. Vil så gjerne men får det ikke alltid til… Men EN dag😊

   Sliter litt med samvittigheten, har ikke alltid skrevet i beste tone til Lye…

   Rune, unnskyld så mye for de gangene jeg ikke har holdt en fin tone når jeg har skrevet om deg el til deg. Selv om jeg ikke er enig med deg i mye så forstår jeg hvorfor du gjør som du gjør. Fordi noe av det som driver deg er riktig og noe er galt, du tror og mener alt er riktig og gjør det utifra det. Jeg tror at Gud setter pris på din iver, men er også overbevist om at Han vil du skal være villig til å lytte litt mer på andre. Det er mennesker her inne som vil deg godt. Vær takknemlig for dem😊
   Alt godt Rune.

  • Klarer Hannah å stå og fullføre det hun sier her nå.Eller er det bare et blaff og dermed bløff.

   1
   1
  • Nei jeg kommer kanskje til å falle og du vil kose deg.

   Men mine ekte brødre og søstre heier på meg😊 Og ber for meg, så jeg skal bli bedre.

   Håper og ønsker for deg at det går bra med deg og din samvittighet😊

  • Hei Hannah 😊
   Vi holder oss til Mika 7.8:
   Gled dere ikke over meg, mine fiender! Når jeg er falt, står jeg opp igjen. Om jeg sitter i mørket, er Herren lys for meg.
   👍😊

  • Til Rolf , vi lever i verden men er ikke av verden,ett bank kort er ikke noe du får innunder huden , blod overføring er ikke det samme som en ekspremitel vaksine, det ikke vet langtids bivirkninger på .
   Når det gjelder blod overføring, så kan jeg ta det , men ikke fra blod som er forurenset med vaksinen, akkurat som jeg ikke vil tatt imot blod overføring fra hiv infisert blod.

   En klokke som står er rett 2 ganger i døgnet, men din klokke Rolf og Nick sin klokke går feil og kan aldri bli rett , med mindre den blir stilt rett.
   En klokke som står , kan bli gitt nye batteri og bli stilt rett , mulig det har skjedd med disse vranglærer, som dere snakker om.

   Jeg er enig i at kort system og alt dette er en del av dyrets system, men det ligger utenfor kroppen vår og derfor blir det en hel feil sammenlikning .

   Til Hannah , takk for undskyldning,, når det gjelder Jesus gjenkomst og våres uløsning tror jeg det vil skje rett før eller like etter 3 verdens krig har startet dvs når rytteren på den røde hest blir sluppet løs .
   Jesus så at dagen og timen kjenner ingen , men vi skal vite at timen er nær utfra hva som skjer i verden, dette sammenlignet han med å tyde værtegn.

   Hva vi må gå igjennom av trengsle før oppfyllelsen vet jeg ikke , men jeg ber om at Jesus må komme snart, fordi alt nå har ting startet å trykke, vi ser jo at folk blir nektet å jobbe om de i tar vaksinen osv og dette brer mer og mer om seg og det er skremmende.

   Jeg tror vi er som Israels folk som står ved kanten av røde havet og Egypter hæren kommer i full fart stormende mot oss , men Gud vil redde oss.

  • Takk Rolf. Veldi fint!
   «… og lykt for min sti»😊
   Snart er min kronglete sti ved veis ende, da blir det gater av gull😊

   Rune. Eller som det var i Noah’s dager…
   på vei inn i arken snart i 7 dager (7 år).

  • Hei Rune.
   Det er ikke så farlig med min klokke og om den går feil vei. Jeg har en frelser som har kontroll over klokken også og da er jeg trygg selv om min tuster og kanskje går bakover 😊
   Så er det jo av interesse om blodbanken har blod fra uvaksinerte i en bank og egen bank for vaksinertes blod.
   Ellers svarte du vel ikke på Jesu beskrivelse av at endetiden blir lovløs og hva det innebærer?

  • Hannah
   Du tar valget hver eneste dag.
   Enten er dyret og dyrets system i ditt hjerte, ellers er Guds rike og det himmelske system i hjertet.
   Jesu menighet vil i løpet av de kommende 6-7 år som er den store trengsel stå overfor valget.
   De fleste vil beundre dyret og vil ikke ane at de tar dyrets merke.
   De vil gjøre det som er enkelt.
   Den lille skare av Guds folk vil stå i mot og betale en høy pris og vil måtte kjempe til blodet mot dyrets system og den falske profet.
   Hadde Guds menighet vært bortrykket før dette skjedde, kunne Johannes ha spart seg for bryet med å skrive en bok i Bibelen som gjør at ettertiden spotter ham som en som var høy på sopp eller dop. Han hadde sluppet å bli omtalt som helgal tulling.
   Bibelen er en bok til Guds menighet. Mat for sjelen. Bibelen er aldri ment for de ugudelige. Les Romerbrevet

 2. Vaksinen er en katastrofe og flopper fullstendig. Denne omicron mutanten er en forkjølelse. Men myndigheter oppfører seg som om det er “svartedauden.”

  1
  2
  • Prest eller ikke prest.
   Vaksinert eller ikke-vaksinert.
   Konfirmanter blir smittet.
   Og 120 på julebord på Aker Brygge blir smittet.

   Klarer FHI og vaksinene å hjelpe, eller går det rett vest snart…

   Gud har kontroll. Jeg kjenner meg velsignet og trygg.

   Kjenner ingen som er syke. Men vet jo at de er der ute. Noen lider mye, det er vondt. Men de fleste blir friske.

   Kanskje de som er meget syke roper på Gud i sin nød….

  • Det er like sannsynlig at fullvaksinerte konfirmanter smittet hverandre.
   Det er søkt å gi skylden på presten.
   Men dette er bare endel av fase fem.
   Skape mistro til testene for å bli kvitt muligheten til å ta en PCR test ukentlig for å beholde jobben.
   Mange har jo fått valget, enten Covid vaksine eller en ukentlig test som må være negativ for å kunne arbeide.
   I fase fem skal denne siste mulighet fjernes slik at vaksinen er den ENESTE veien til et liv der du kan nytte av samfunnets goder.
   Alt er planlagt ned til siste detalj.

   Det er slik det vil være under den store trengsel frem mot Jesu komme i 2028

 3. Hanvold har nå fått med seg noen av mine kjære.

  Atter en gang tenker jeg på en god gammeldags slåsskamp. Det er det eneste som hjelper på visse. Og når han ligger der under meg og klynker om hjelp til Inger eller Gud så må han bare ligge der…. for jeg har mye på hjertet. Han tror han er konge blant de kristne og det HAN sier gjelder. Han har trådd over streken mang en gang, men nå er det nok. Håper andre overtar. Men ikke hvis det er Guds vilje at han skal være der. Men det er vanskelig å forstå hvis det er…

  De har stått imot vaksinen tappert. Det har ikke vært lett for dem. Jeg mener at om man tar vaksine eller ikke er like ok. Alle Guds barn som har tatt den er selvfølgelig fortsatt Guds barn. Selv om de tar 8 doser. Men jeg ser ingen grunn til å ta noe 3.dose. (Ikke 2. heller for dem som har tatt den første)

  Noe jeg reagerer på her inne (utenom Kjell og noen få andre) er at de fleste som har et annet syn enn meg på bortrykkelsen sjelden eller aldri virker hyggelige. De har heller ikke fryd og glede i seg, oppmuntring eller viser stor glede for Jesu’ snarlige komme nå. Det ligner ikke det som står i Guds ord. Det handler ofte kun om krig, sult, tortur, lidelse i trengsel, hamstring osv.

  De har sjelden bygget meg opp. Har prøvd å vise utifra Bibelen at de trenger ikke frykte.
  Jeg bryr meg om hver eneste en av dem. Føler nok ikke at det er gjensidig. Det synes jeg er merkelig når man er kristen. Slik kan det ikke være. (Men må dessverre si at det er mye sinne, surhet og depressivitet blant kristne.)

  Jeg når ikke inn. Vranglæren er overalt nå.

  Prater IKKE til dere nå, men de ikke-kristne: De kristne blir rykket bort fra jorden i de 7 trengselsårene. Da må du dø for Jesus hvis du for alltid skal være med Ham og dine kjære. Kom til Jesus idag, i morgen kan det være for sent. Jeg vet du er der og leser nå, og jeg håper jeg ser deg i himmelen. Ingen ting her inne på siden betyr mer for meg enn det.

  Vi ser nå alle tegnene til at de 7 grusomme årene står for døren for dem som blir latt tilbake.

  • Hanvold bryr seg kun om Hanvold og penger. Han er redd for å miste inntekter som uvaksinert. Samtidig ville han få på seg hele MSM (Main Stream medier)med negativ omtale som kunne ført til problemer for virksomheten hans. Norske kristenledere og menigheter nærmer seg nå et veiskille. Ved innføring av passerseddel og vaksinepass gjenstår det å se om de vil underlegge seg dette viss myndigheter krever dette for kirker og menigheter. Jeg mener de heller skal kutte ut møter og gå under jorden eller ha digitale møter. Det tar seg liksom ikke ut at f.eks en evangelisk pinsemenighet inviter kun vaksinerte mennesker, mens uvaksinerte blir kastet ut i mørket. En segregert apartheid menighet hører ingen sted hjemme.

   1
   1
 4. Kristne grupper har veldig ofte sporet av i en eller annen rettning. Da blir de ensidig fokusert på ett eller annet som ligger på utsiden av Evangeliet om Jesus. Noen blir opptatt av mat eller kanskje sekstenhundretalls livsstil. Andre blir opptatt av skjelving eller å falle og rulle seg på gulvet. Atter andre kan gå i kloster eller hengi seg fullstendig til endetidsteorier. Rekken av eksempler er uendelig lang. Og her på denne bloggen handler alt om Covid 19 og en bussjåfør.

  Hva vil de som tilfeldigvis leser litt på denne bloggen tenke?

  Vil de få et riktig inntrykk av hva det vil si å følge Jesus? Vil de forstå behovet for omvendelse eller ta opp sitt kors og følge ham? Eller å vinne andre for troen på Jesus? Vil de forstå hva vranglære egentlig er? Åpenbart ikke!

  Vranglære er alt som leder til synd, bedrag, kjødelighet og negativ publisitet for kristen tro.

Det er stengt for kommentarer.