NY FLAGGLOV VEDTATT

Tirsdag vedtok Stortinget det nye framlegget til flagglov som vart fremma av regjeringa. Her blir det no opna for å heise kva flagg det måtte vere på alle kommunale flaggstenger. Til tross for mange innsendte protestar så vedtoK eit stort fleirtal å endre lova. Fleire har vore kritiske no i forkant, men bare Frp røysta imot.
Det betyr at Krf og Sp røysta for + mange fleire parti, skriver Ole Steen på Facebook. Flere har kommentert den nye flaggloven som Høyre, KrF og Venstre har lagt fram og fått flertall for

“Bare trist,” skriver Steinar Simonsen, mens Einar Berg kommenterer det slik: “Globalist Ernas antikristelige bevegelse og deres drøm om verdensregjering skal fullføres skritt for skritt. Alt som lukter nasjonalt fjernes med applaus fra hele kristen Norge,” “Begynnelsen til farvel for Norge😡,” skriver Arne Hansen. “Steg for steg bereder de veien for antikrist….Og begriper null av det selv,” skriver Barclay Beth. “Då blir det regnbue lov og regler New World Order «fritt frem «🏴‍☠️”,slår Mona Ursula Schwarz fast. Avkristningen av Norge og innføringen av den nye verdensorden har skutt kraftig fart under denne ugudelige trepartiregjeringen som ser ut til å overgå de rød/grønne i å avkristne Norge. Til høsten får vi en rød/grønn Jonas Gahr Støre regjering, og da vet vi i hvert fall hva vi får. Fortsatt avkristning, men ikke under borgerlig dekke.

4 tanker om “NY FLAGGLOV VEDTATT

  • Skulle kanskje googlet og lært meg litt før jeg slenger ut et spørsmål… Prioritering… Allah er ikke allikevel… Forstår ikke dette fasteopplegget til muslimene. De spiser ikke frokost, lunsj eller middag, men så har jeg hørt at noen av dem spiser både frokost middag og kvelds til kvelds/nattmåltid slik at hjertet strever med å slå hele natten. HVORDAN i huleste orker de å be når de våkner med slik en rovdrift på fordøyelsessystemet?

   Kanskje har jeg misforstått. Men jeg har selv sett svært usunn spising etter solen gikk ned.

   Uansett, det er jo ikke fasting.

  • Vi ser hvor dette går. Kursen går åpenbart i feil retning.
   Landet blir mer og mer avkristnet så derfor må vi være glade for enhver røst som forkynner evangeliet i denne tid.

 1. Hei Hannah
  Jeg har ikke svar på ditt spørsmål om muslimenes fasting, men en betraktning av en prest i Dnk. Denne presten fortalte til massemedia at han fastet fordi han ville være solidarisk med muslimene, som var hans naboer, og måten han fastet på, var å avstå fra alkohol i muslimenes fastetid.

Det er stengt for kommentarer.