Norske Sodoma-regjeringenen i strupen på Ungarns statsminister Viktor Orban over sammenligning mellom homofile og pedofile

Ungarns statsminister Viktor Orban blir kraftig kritisert av den norske regjeringen som promoterer Pride bevegelsen over hele verden.

Den sodomiske norske regjeringen med utenriksminister Ine Eriksen Søreide i spissen gir Ungarns statsminister det glatte lag. Viktor Orbans sammenlikning av homofile med pedofile, opprører Ine Eriksen Søreide som er utenriksminister for vårt eget moderne Sodoma.  Orbans parti Fidesz la 14. juni fram en lov som innebærer et forbud mot undervisning og offentlig publisitet som omfatter seksuelle minoriteter. Det står også at loven er et «vern mot pedofili». Vår norske Sodoma-lignende regjering har lenge hatt et anstrengt forhold til Ungarn, fordi Ungarn i motsetning til Norge søker å beskytte barn og unge mot massiv propaganda fra LGBTQ aktivister og Fri – foreningen for kjønns- og seksualitetsmangfold -som slippes løs på barn og unge i skoler.

– Loven er et av de verste eksemplene vi har sett i nyere tid, og et eksempel på at landet fortsetter på veien bort fra rettstaten og demokrati. Her presenterer en statsminister og en regjering en lov som forbinder homofili med pedofili, det er helt vanvittig, sier utenriksminister Ine Eriksen Søreide, som representerer partiet Høyre i vår norske sodomittiske regjering. Kjærlighet (seksuell urenhet) mellom samme kjønn er straffbart i 69 land, det er også med å skape et klima for hat og fordommer mot homofile og skeive, sier Eriksen Søreide til VG. Norge som før det store frafall kom, var en nasjon som medvirket til å spre lys gjennom å sende ut misjonærer til fjerne verdensstrøk, er nå et land som sprer Sodoma ånden over hele verden. Og under Erna Solberg har mørket fortsatt å bli mørkere og siden vi lever i tiden da det Bibelske profetordet skal gå i oppfyllelse, vil det bare bli mørkere og mørkere uansett om det er rød/grønt eller en borgerlig regjering som styrer. Vår nåværende regjering har uansett vist seg å være en destruktiv katastrofe som trekker nasjonen med seg mot Sodoma og som forlanger at andre land, med mer bibelske verdinormer enn våre egne, følger med på kursen.

Facebook Comments

6 tanker om “Norske Sodoma-regjeringenen i strupen på Ungarns statsminister Viktor Orban over sammenligning mellom homofile og pedofile

 1. Det er vel ikke for grovt å sammenligne homosexualitet og pedofili. Mange av de homosexuelle er også pedofile.

  • Uten å ha noen som helst peiling på dine sambygdinger:

   Dersom det er riktig at de fire homoene i ditt nærområde er pedofile kan det jo tenkes at grunnen til at du vet om akkurat disse fire er fordi de er pedofile, og fordi de oppførte seg merkelig mot barn. Du vet ikke om der er andre homofile i nærområdet, som da ikke er pedofile, fordi disse oppførte seg som helt vanlige, gode borgere.
   Og det er nok alt for mange heterofile som dessverre er pedofile.

   Dette er ikke et argument for eller mot homofili, men jeg påpeker at ditt eksempel ikke beviser at det er noen sammenheng. En pedofil er syk i hodet om han/hun er homofil eller heterofil.

   ….og jeg må innrømme at jeg noen ganger tenker at det ville vært helt ok og riktig å kastrere pedofile, selv om der er en del etiske gråsoner i akkurat det spørsmålet.

  • Jeg vet om andre også, som går for å være homoseksuelle, som også er pedofile.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *