Norges-aktuelle Franklin Graham oppfordrer kristne til å styre unna bedrifter som promoterer homofili i reklame og markedsføring

franklin-graham2-351Norgesaktuelle Franklin Graham som kommer til å besøke Norge i 2016 er en av de kristenledere som har våget å ta kampen opp mot de krefter som vil presse på Guds folk holdninger som er i strid med kristen tro og etikk. Franklin som er sønn av forrige århundres mest respekterte predikant, Billy Graham har i større og større grad markert seg som en røst det er verd å lytte til, og hvis råd vi gjør lurt i å etterfølge. Som troende kristne må vi bruke vår forbrukermakt å unngå å sponse selskaper som fremmer eller støtter homofili i markedsføring og reklame. 

“Har du noen gang spurt deg selv hvordan vi kan slåss mot tidevannbølgen av moralsk boikott-business-facebook-fgrahamforfall som blir trøkket ned i våre halser av store forretninger, media og det homofile og lesbiske miljøet? Hver eneste dag er det noe nytt.  Tiffany’s har begynt å annonsere for gifteringer for homoekteskap. Wells Fargo bank bruker likekjønnede par i deres annonseringer. Og det finnes langt langt mer. Det som har slått meg er at vi ikke er tvunget til å handle hos dem! Ved Billy Graham Evangelistic Association har vi flyttet vår bankkonti bort fra Wells Fargo og til en annen bank. Og gjett videre, vi trenger ikke stoppe og handle hos kjeder som Tiffany & Co. Det finnes nok av andre smykkeforretninger. Dette er en av måtene vi som kristne kan si i fra -vi har muligheten til å velge. La oss slutte å ha forretninger eller handle hos butikker og forretningskjeder som promoterer synd og dermed står i opposisjon til den Allmektige Guds lov og standard. Kanskje dersom mange nok av oss gjør det, vil det påkalle deres oppmerksomhet,” skriver Franklin Graham som oppfordrer folk til å videreformidle hans oppfordring. Også i norsk tv har jeg sett reklameinnslag som promoterer synd og ugudelighet.