Norge trapper opp krigen mot Russland -vil donere norske F-16 fly til Kiev

Jonas Gahr Støre regimet ønsker nå å donere kampfly til krigen mot Russland. 24.  “Norge sender flere F-16 jagerfly til Ukraina Norge vil donere F-16 jagerfly til Ukraina. Det får NRK bekreftet fra flere kilder. TV 2 meldte dette først. Etter hva NRK forstår så er den utvidete utenriks- og forsvarskomiteen på Stortinget informert om dette. Det er foreløpig ikke kjent hvor mange fly Norge donerer. Fra før er det kjent at Danmark sender 19 F-16f fly til Ukraina, Nederland sender kanskje 42. I tillegg har Romania tidligere annonsert at de gi ukrainske flygere opplæring i å fly F-16-flyene.

Dermed fortsetter Norge å kaste bensin på bålet og fortsetter å markere seg som et land som er fiendtlig innstilt til Russland. Norge har blitt blant et av de mest Russland-fiendelige land i Europa. Uten tanke på at vår nasjon har forlatt Gud og dermed ikke har krav på hans vern, fortsetter vi å fyre opp under fiendskap og konflikt. Vi vil høste hva vi sår.

2 tanker om “Norge trapper opp krigen mot Russland -vil donere norske F-16 fly til Kiev

 1. Vil Gud ikkje vera byggningsmann,
  me fåfengt på huset byggja.
  Vil Gud ikkje verja by og land,
  kan vaktmann oss ikkje tryggja.
  Så vakta oss Gud så me kan bu
  i heimen med fred og hyggja.

  Gud står ikke bak Norge. Vi har vendt Gud ryggen og vår nasjon har antatt samme religion som Birgir. Nemlig messias Zelensky og pride.

  5
  2
  • Sant det broder. Satt og så Støre jabbe på nyhetene. Ukraina kjemper for oss alle. Og samtidig sier han at Norge ikke er i krig.
   Disse politiske ledere må virkelig tro at befolkningen er fullstendig hjernedøde.
   Guds folk må frimodig proklamere: Ja til Jesus, nei til Zelensky og nei til NATO og krig.

   6
   1

Det er stengt for kommentarer.