Norge og Danmark kaster mer bensin på bålet -donerer flere stridsvogner og beltevogner til regimet i Kiev

Både det danske og norske regimet fortsetter å fyre opp under konflikten i Ukraina. Tirsdag ble det klart at Danmark kjøper og donerer ytterligere 45 stridsvogner til krigen. Samtidig meldes det at Norge har sendt ytterligere 51 beltevogner til Kiev regimet til krigen mot Russland. Både Norge og Danmark fastholder dermed sin posisjon som medkrigere i konflikten med Russland. En gang var Norge et land man kunne være stolt av. Vi markerte oss gjennom å fremme fred og forsoning rundt om i verden gjennom å dele ut Nobels fredspris.

Nå er Norge sammen med USA og resten av NATO landene aktive med å fremprovosere krig og konflikt rundt om i verden. Nobels fredspris som tidligere var en hederspris er nå blitt redusert til et redskap for politisk korrekthet. Norske bomber og F16 jagerfly taler nå langt høyere enn en korrupt fredspris som blir gitt som belønning for de som fremmer New World Order. Pride og regnbuen. I Russland har nok både befolkningen og den politiske ledelse merket seg den norske og danske støtten til NATOs krigsmaskin som er i ferd med å legge en hel nasjon i ruiner.

3 tanker om “Norge og Danmark kaster mer bensin på bålet -donerer flere stridsvogner og beltevogner til regimet i Kiev

 1. Ja, det er skandaløst, at vi har så uintelligente, magtliderlige og homopromoverende ledere for vore lande!
  Tror de bøvhoveder, at Ukraine og nato kan vinde over Rusland, Kina, Nordkorea og Iran (og sandsynligvis Tyrkiet)??
  Tænker disse vanvittige psykopater med et kæmpe napoleonsk kompleks slet ikke på, at havene omkring både UK, Norge, Sverige og Danmark sandsynligvis er rigget med undersøiske atombomber, og at de kan sænke vore lande i havets dyb?
  Hvad tror vore politikere, at russere i atomdrevne ubåde har lavet de mange gange, de er blevet afsløret i skærgården?? Været på sightseeing for å se fisk?? 😱🙄
  Jeg tror, at Den Store Trængsel, om den ikke allerede ER begyndt, da vil begynde nu. Martin Luther talte om, at tyrken blev givet som straf over det Gudløse Europa, og nu VÆLTER det ind med både – 120 både på lang række – på Lampedusa! Det står på tv2.dk.

  2
  1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *