Norge i dag svikter PDK -ber PDK velgere stemme på KrF

Redaktør Bjarte Ystebø i avisen Norge i Dag har ingen tro på at Partiet De Kristne vil lykkes med å komme inn på tinget til høsten. Derfor ber Idag-redaktør Ystebø gå å stemme på Krf ved høstens valg. Dette for å redde KrF som sammen med Venstre ligger under sperregrensen på nær sagt alle meningsmålinger. Dersom ikke PDKs velgere stemmer på KrF til valget, risikerer vi være uten “kristen” representasjon i den kommende stortingsperioden. Ystebø mener kristenfolket bør samle seg rundt KrF. – Han bør opplyse om familiemedlemmer som er aktive i KrF, svarer nestlederen i PDK. Bjarte Ystebø bruker med dette sin innflytelse som redaktør for å påvirke sine lesere til å stemme noe annet enn de egentlig ønsker

«Det er ikke noe som tyder på at PDKs arbeid vil føre frem til representasjon ved dette valget. Partiet fikk 17.700 stemmer i 2013. Deretter ble det 8700 stemmer i 2017. Ikke i noen av tilfellene var partiet i nærheten av stortingsrepresentasjon», skriver Ystebø i kommentaren som han har kalt «I år blir det gult». Ystebø frykter at kristenfolket vil bli uten representasjon på tinget etter høstens valg og maner derfor sine lesere til å stemme KrF for å redde partiet fra å falle under sperregrensen. Hvorvidt Norge i DAGs lesere vil lytte til redaktøren er usikkert, men en god del av dem som leser Norge i Dag er mer konservative enn KrF og vil finne det naturlig å stemme på PDK som er mer likt KrF slik det var for mange tiår siden. Det finnes mange som forsøker å snakke ned PDK ved å hevde at de er sjanseløse og at en stemme til PDK er bortkastet. Mens KrF på alle måter nå er blitt som alle de andre partiene på tinget, representerer PDK noe annerledes og står langt stødigere på kristne verdier enn det KrF gjør. På de fem siste målingene ligger KrF langt under sperregrensen og var på en måling helt nede på 1,8 prosent. I snitt på de fem siste målingene ligger KrF an til å få 2,88 prosent mens Venstre ligger an til å få 3,88 prosent. PDK som sorterer under gruppen “Andre” som i snitt får 3,52 prosent på de siste fem målingene. Selv om det virker håpløst for PDK å komme inn på stortinget, vil vi likevel oppfordre kristne til å stemme på det alternativ som ligger nærmest de kristne verdiene. KrF er forlengst blitt saltet som har mistet sin kraft og er således ikke et godt alternativ for bibelske kristne.

 

13 tanker om “Norge i dag svikter PDK -ber PDK velgere stemme på KrF

 1. Helt uenig med ystebø i hvert fall. KrF har vinglet veldig, flørtet med begge sider, og ikke brydd seg særlig mye om kristne verdier. De har vært mer opptatt av hvor mange seter de får, og egen karriere.

  Politikk som er dårlig for norsk økonomi, og økt innvandring har de også i programmet sitt. Ystebø er vel redd for at støtte til trossamfunn og bibelskoler skal forsvinne tenker jeg.

  Men det er i så fall en god ting. Menigheten skal ikke være økonomisk uavhengig av staten. Forsvinner støtte til religiøse grupper, forsvinner også støtte til andre religioner. Og det er en bra ting.

  Ystebø har også god tone med løgner og svindler Hanvold. Så tenker det også er god grunn til å i hvert fall ikke høre på ham.

  • Og spør de deg: «Hvor skal de gå?» skal du svare dem: Så sier Herren: Til døden med dem som skal dø,

   Resten kan leses i Jer 15:1-2

   Mvh RJ

   1
   1
 2. Alt handler ikke om å få direkte innflytelse ! om vi kommer så langt som til valget dette året og det er ikke sikkert vi gjør , kanskje kommer Jesus igjen før den tid og 3 verdens krig bryter ut, men om vi kommer så langt som til valget så stemmer jeg PDK .

  6
  2
 3. KrF er like kristelig som Deutsche Demokratische Arbeiterpartei var demokratisk.

  4
  1
 4. Kristenfolket sover seg inn i undergangen. Mer av det samme. Mer ubrukelig KRF politikk. Flere homolover, mer globalisme. Stem på det som ikke virker. Kristenfolket er til å spy av. Liberale som flyter med strømmen. Mange av dem vil ta dyrets merke.

  2
  1
 5. Jeg skal ikke kommentere om man skal stemme på PDK eller ikke, men jeg ønsker å utfordre de som mener det finnes en deep-state som kontrollerer alle regjeringer og medier.

  Dersom, i et tenkt scenario, PDK skulle få makt av betydning etter valget : ville da disse PDK-politikerne også være styrt av en deep-state? Vil en deep-state-organisasjon ha “noe” på disse politikerne også som gjør at de må danse etter deep-state sin pipe?

  • Bekymrer du deg ikke for at en eventuell deep state har kontroll på de som faktisk har politisk makt i Norge pr. i dag?

  • til Spiff:
   Jo, selvfølgelig. Og dersom der finnes en deep-state som har makt i Norge må de ha “noe” på alle politikere i Norge. Et pressmiddel de kan bruke for å styre hva politikere fra høyre- og venstresiden skal mene og gjøre.
   Men mitt spørsmål var egentlig: Vil deep-state miste makt dersom PDK får mer makt?

  • Det er et høyst reelt spørsmål fra Mr. Q.
   Det som du kaller «deep-state» er aktivt tilstede i Norge, men de er skjult og skifter ansikt og navn opp gjennom tidene. De trenger ikke å ha «noe på noen» for å utøve sin makt, det er nok at noen visker noe i øret til noen. Så «deep-state» vil ikke miste makt dersom PDK skulle få mer innflytelse, de må bare rokere litt om på brikkene sine.

   Mvh RJ

  • RJ gir et godt svar på spørsmålet ditt.
   Det sies (uten at jeg kan dokumentere det) at da Jimmy Carter i sin tid inntok Det hvite hus, hadde han naturligvis de politiske planene han hadde gått til valg på klar til effektuering. Mange av disse planene var i strid med deep states interesser, og han fikk visstnok besøk på Det ovale kontor av noen menn i svarte dresser som “overtalte” han (skisserte konsekvensene hvis han ikke gjorde som han fikk beskjed om) til endre eller justere planene i henhold til deep state sine interesser.

  • Det kunne vært spennende å høre fra noen som er politisk aktive om “noen hadde hvisket noe i deres ører”.
   Dersom det ikke har skjedd, må vel det bety at de mener det samme som deep-state, evt at de er med i deep-state.

   Uten at jeg kjenner Ture Andersen, som kommenterer her en del mer enn fra avisene, vil jeg anta at han ikke er en person som lar seg plukke på nesen. Jeg tror ikke han ville vært stille dersom noen kom til ham og forklarte hva han skulle si eller mene.
   Jeg er nok ikke enig i alt han mener, men at han er en ressursterk og tydelig person er vel utenfor enhver tvil.

 6. 31/07/2021, kl. 09:32 sa Qanon:

  “Jeg skal ikke kommentere om man skal stemme på PDK eller ikke, men jeg ønsker å utfordre de som mener det finnes en deep-state som kontrollerer alle regjeringer og medier.”

  Man trenger ikke utfordre noen på dette. Det finnes uendelig mye informasjon om nasjoners utvikling mot diktatur og hvordan udemokratiske politikere dyrket sitt eget behov for makt bak demokratiske fasader. Spesiellt litratur om kommunistrevolusjonen i Kina og Russland og nasjonalssosialistenes vei til makten i tyskland gir god innsikt. Når de hadde sikret seg på hjemmebane ble oppmerksomheten flyttet utenfor egne grenser. Man kunne skrive mye om slikt men still deg følgende spørsmål. Hvorfor var så mange, alt fra NRK til “bestemødre mot atomvåpen” så brennende opptatt av amerikanske atomvåpen før muren falt? Sovjettunionen hadde bygget verdens største atomvåpenarsenal tett oppunde norske grensen men det ble aldri nevnt. Etter murens fall fikk vi innsikt i dette. Det var ikke bare Arne Treholt som leflet med russere. Og det var ingen klare grenser mellom sovjettisk og norsk sosialisme. Sa man noe negativt om kommunismen for noen tiår siden så svarte mange automatisk: er ammrikanern noe bedre’a!

  31/07/2021, kl. 09:32 sa Qanon:

  “Dersom, i et tenkt scenario, PDK skulle få makt av betydning etter valget : ville da disse PDK-politikerne også være styrt av en deep-state? Vil en deep-state-organisasjon ha “noe” på disse politikerne også som gjør at de må danse etter deep-state sin pipe?”

  Dette vet vel ingen noe om men sovjettunionens metoder for å få makt over vestlige politikere og nasjonal politikk er godt kjent. “Ingen visste noe i samtiden” om dette men man kunne lete etter symptomer. Når f. eks Nancy Pelos takker den mørkhudete politimannen som uten forvarsel skjøt en ubevæpnet dame rett ned med en dødelig skudd i nakken og kaller ham en helt, da kan man lure. Spesiellt når man tenker på at Pelosi holder tale i begravelsen til en kriminell narkoman som motsatte seg arrestasjon da han satt bak rattet sterkt beruset, og takker familien hans for at han viste hvor fryktelig USA egentlig er. Vi har etter hvert sett mange slike symptomer som viser at noe er alvorlig galt. Og de mest skremmende symptomene av alle er at slike som deg kan stille slike spørsmål som du gjør. Dette er ikke noe som er spesiellt for deg. Akkurat dette var veldig typisk under fremveksten av nazityskland også. Godtroende tyskere trodde blindt på mediene. Mediene hadde en uhyggelig stor makt over folks meninger og de visste det selv. Akkurat som i dag. De få som tenkte selv, de som ikke tok alt for god fisk, de ble etter hvert fiender av staten og alle forstod at slike måtte sendes til Dachau. Akkurat som i Kina og Sovjettunionen og ganske mange andre diktaturer.

  Vesten har vært et unntak i verdenshistorien når det gjelder demokrati, velstand og frihet. Mange mener dette kom i kjølevannet av kristendommens fremvekst. Hvis dette er riktig vil vi med den omfattende avkristning vi har sett de siste tiårene se at alt dette forsvinner.

  Tider med vekkelser hvor folk gråt over sine synder ser ut til å være over og kanskje har vi passert et point of no return. Evangelisk tro politiseres og fylles med helt andre ting enn det som står i Bibelen. Og de fleste er ikke en gang i stand til å se det. Mange av de som skriker heia Trump og sier “godd bless” har ellers et språk som viser at de aldri har kjent Gud.

  For meg ser sammenhengene ut til å være ganske tydelige. Men den som lever får se.

  3
  1

Det er stengt for kommentarer.