Norge fordømmer Israel igjen -for nye bosettinger på okkupert land

Anniken Huitfeldt, kulturminister Norge. Nordiska radets session 2010

Foto: Johannes Jansson (lisens)

Norge fordømmer Netanyahu-regjeringens beslutning om å etablere nye bosetninger
“Jeg fordømmer Israels beslutning om å legalisere ni bosetningsutposter på den okkuperte Vestbredden, sier utenriksminister Anniken Huitfeldt (Ap). Statsminister Benjamin Netanyahus ytterliggående høyreregjering vedtok søndag å legalisere ni såkalte utposter på Vestbredden. Utpostene har til nå vært ulovlige, men likevel beskyttet av israelske soldater. Dette faller selvfølgelig norske myndigheter tungt for brystet og igjen stiller nasjonen Norge seg sammen med dem som fordømmer Israel.  Det ytterliggående norske globalistregimet under Jonas Gahr Støres ledelse sender skremmende signaler. Som kjent stemte Norge i mot en resolusjon i FN som fordømte forherligelse og glorifisering av nazisme, noe som fikk mange israelske øyenbryn til å løfte seg. Det er med sorg vi nok en gang må beklage at Norge deltar i fordømmelsen av at jødene tar i bruk det landet Gud med ed lovet Abraham og hans etterkommere. Norge fortsetter å sette seg selv på sidelinjen av Guds velsignelse.

 

3 tanker om “Norge fordømmer Israel igjen -for nye bosettinger på okkupert land

 1. Hvilket land, hvilket land. Fortsetter sitt frafall fra Herrens ord og bud.
  Norge fortsetter å spytte Jesus i ansiktet med sin fordømmelse av den profetiske nasjon. Lysestaken har Han flyttet bort fra sitt sted. Bortveket er herligheten og folket i den frafalne nasjonen vandrer i mørke og er drevet av onde krigsånder.
  Ånder som mange i Norge er fylt av.
  Norge er blitt en nasjon av spottere, av forherdede syndere med en menighet som har gått på kompromiss. Den norske kristenhet er en sammenblanding av Sardes og Laodikea, en menighet som har forlatt Gud og Hans hellige ord og gått på kompromiss. Mange som samler seg i kirker og bedehus er i realiteten Guds fiender fordi de har samme holdninger som mennesker av verden.
  Mange av disse har mer sympati og omsorg med spottere og verdens ugudelige enn de har til Herrens enkle vandringsmenn (og kvinner)
  Gråt Guds folk i Norge. Gråt over deres nasjon.
  Herren har fjernet beskyttelsen og velsignelsen og dere vet hva som kommer da.. Lytt til den Hellige Ånd

  4
  2
  • Ja!! Frafall!! Spytting!!! jesus i ansiktet!!!! Lysestaken er flyttet!!! Hestene lyder!!!! Valdresprotefien er sann!!! Men snart skal Herren vende tilbake!!!! Opprykkelsen skal hente de utvalgte 144000!!!! Resten må DØ for sitt ugudelige frafall og dype synd!!! Kvinner er kvinner, menne er Menn!!! Homomafia og Pridehysteriet og globaliser og socialister må DØ!!! Sammen med milliarder andre!!!! Så sier Johannes åpenbaring, så sier Tessalonikerbrevet!!!! Jehova er rettferdig!!!! Halleluja!!!! Den utvalgte hop og den smale sti!!! Resten må DØ!!!!

 2. Gud straffer rettferdig sine fiender med Syndens sold er døden!!!! Skjøgevinen renner!!! Babylon faller!!!! Bruden hentes av brudgommen!!! Dyret og tallet skal bøye kne og dø!!!! Bare de rettroende sal leve evig!!! Dyret var ikke EF, og EAN-koder, Dyret er Biden og Soros og Bill Gates og Arbeiderpartiet NÅ!!!!! Ingen kjenner timen, men trengelsen er i gang!!! Veenene strammer til!!!! Vadresprofetien og Levi Jensen og Ja til Livet skal seire over milliarder på milliarder!!!! Søkelyset brenner!!!!

Det er stengt for kommentarer.