Norge -en barneverns-versting -raser mot BV og politi etter bilder av gutt som føres bort i håndjern fra sin mamma

Blir kvalm av og se barn i håndjern…. Politi som går med på dette har ikke ryggrad, skriver en av dem som har sett videoen

Den norske barnevernsskandalen vokser og vokser under den borgerlige regjeringen. Familieminister Kjell Ingolf Robstad ser ut til å mangle nødvendig handlekraft og empati til å gjøre noe med uretten mange opplever. Et stort antall klager til menneskerettighets-domstolen i Strasbourg gjør at Norge nå blir ansett som barneverns-værsting i Norden. I følge avisen Dagen er det nå hele 30 norske barneverns-saker som står i kø for behandling i menneskerettighets-domstolen, og det er ventet av Norge vil tape i mange av sakene. I mellomtiden fortsetter norsk barnevern å angripe familier, splitte barna fra sine foreldre og det ble nylig kjent at en ung gutt under barnevernets omsorg, måtte sove på en punktert luftmadrass uten å ha en egen seng eller noe annet på rommet. Det norske barnevernet fremstår som et kynisk og umenneskelig system, og mange blir rystet av bilder som viser hvordan barnevernsansatte i allianse med politiet i håndjern fører bort en ung gutt som hadde rømt fra en barneverns-institusjon for å være sammen med sine foreldre han er glad i. I følge Dagbladet er det 32 saker mot Norge og barnevernet som skal bli vurdert i menneskerettighetsdomstolen i Strasbourg

Både politiet og barnevernet bruker grove tvangsmidler og maktmisbruk for å få en 14-åring til å bli tilbakeført til en barneverns-institusjon som flere oppfatter som noe som mest minner om konsentrasjonsleirer med dårlig behandling. Video av politiets og barnevernets maktmisbruk og overgrep har skapt sterke reaksjoner på Facebook etter at den ble delt av guttens familie. Flere reagerer på at 14 åringen blir påført håndjern fordi han ønsket å være hos sin virkelige famile, mens andre mener det som skjer mest minner om Kina. “Man skulle næsten tro at dette var under krigen, eller i Kina,” skriver en av dem som har sett videoen mens Coys Muller skriver dette:”men det driter både politi, BV og den norske stat I, og vår kristne familieminister gir en blanke i, for der i gården har man fjernet nestekjærlighet,”” Dette er klart i strid med folkeretten og menneskeretten. Hvornår er denne video optat,” spør Mike Axdal. ” Blir dårlig av dette… stakkars lille gutt?,” skriver Gry Wiblemo. “Overgrep i statens navn. Hva sier du om dette Erna Solberg?,” spør Jarle Marius Fjeldheim. “Dagens samfunn minner meg på 9 april 1940, da oslos innbyggere sto langs karl johans gate og applauderte når de tyske soldatene marsjerte i gata. Når det norske folk aksepterer dette svineriet man ser her, så kan man undre seg på om den gjengen som stod å applauderte tyskerne har økt noe radiakalt. Hadde den jevne nordmann vært normalt skrudd i hodet, så hadde man aldri akseptert slik galskap. Det er ett soleklart tegn på at sosialismen/kommunismen bør fjernes fra denne jord,” skriver Leif Helge Bakke. Frank Robert Jørgensen reagerer slik på synet av gutten i håndjern: “Føler meg såååååå jævlig trygg i norge…. Når politi må sette på håndjern på en 14 åring for og få han med. Og samtidig være mannesterke…. Og hva gjør det til at dem får lov til og bruke makt på denne måte?? Lærer får jo ikke lov til og bruke makt ved og skille to elever i slåsskamp i en skolegård engang. Og når en 14 åring rømmer hjem, så setter jeg meg i sterk tvil om at det er hjemmet det er problemer, men muligens tilrettelegging i hjemmet for dem som skal være der og bistå med det. Dette ser for meg ut som nok eksempel på svikt i systemet og ikke i hjemmet.”

https://www.youtube.com/watch?v=V7cO-mt49-M

 

Blir dårlig av dette… stakkars lille gutt? Gestapo på ferde ,å dette er i fredstid, Skjønner ikke helt at dem som utfører oppdraget orker å synke så lavt som dette!!!
Tenk om dette var deres eget barn ?? “Skal tro hva politi og barnevernet hadde sakt og gjort om dette hadde skjedd med deres barn om det skjedde når dem var hjemme hos seg selv og ikke på jobb. Det er helt forkastelig og sette håndjern på en 14års gammel gutt som kun ville tilbake til familien sin. En slik makt missbruk mot uskyldige barn er en skam. Det er ikke mye værn om Barnet slikt som dem holder på i denne videoen. Politiet går ut i media og sier at dem har mangel på resusjer for og utføre oppdrag blandt kriminelle gjenger og holde orden i byene,men et slikt overgrep mot barn har dem plutselig resusjer til,med og ødelegge et barn for resten av livet. Skammelig! ????” skriver Roy Ford Lauritsen. At mange reagerer på å se videoer hvor politiet anvendes som barnevernets håndtlangere og tar i bruk håndjern og makt for å skille en gutt som ønsker å være hos sin familie er både sunt og forståelig. Dette er misbruk av politiets ressurser og et overgrep mot et barn som ønsker å være hos sin familie, og ikke i en iskaldt barneverns-system hvor profitt teller mer enn omsorg og medmenneskelighet. Norge har en lang vei å gå når det gjelder å få på plass et familievern-system som ikke påfører barn håndjern for å plassere dem i en iskald institusjon som minner mer om en konsentrasjonsleir enn et godt og kjærlig hjem.

12 tanker om “Norge -en barneverns-versting -raser mot BV og politi etter bilder av gutt som føres bort i håndjern fra sin mamma

 1. Rystende video. Norsk barnevern bør legges ned og ansvarlige bør straffes. Norge er verdens beste land sier politikerne og velgerne er bestandig noen godtroende fjols som tror alt politikere lirer av seg.
  En eller annen gang vil familier barnevernet undertrykker få nok, og ta saken i egne hender. Det kan bli blodig..
  Det se et barn blir ført vekk i håndjern fra sin mamma og pappa gjør vondt langt inn i hjertet. Man skal være rimelig forherdet dersom man som kristen skal forsvare barnevernet. Et satans system er nå min mening

  • Enig med deg i det. Flott at Søkelys av og til deler hva som skjer i barneverns-Norge.
   BV er en fiende av Livet og Kjærligheten !!!
   Det er Psykopatien / Ondskapens kjennetegn .
   Psykopater liker å knuse og ødelegge døde ting , men å få lov å rasere Liv Gled og Kjærlighet wow , kan det bli Større ?? Nei , det er det ultimate , og i tillegg gjøre det sofistikert , la det dra ut i tid , tappe kildene over år . Nyte smerte og tårer i fulle drag , i tillegg bli hyllet å bli rikelig belønnet for det .
   Å gå imot BV er i realiteten å gå imot et Rovdyr som har Blod på menyen .
   De elsker at at offeret kjemper imot , de kan leke seg med offeret mens de snører inn og slipper ut som en laksefisker ! Det er bare det at det er en Mor el Far som er på kroken .
   De har fram til nå kunnet holde på slik uten fare for konsekvenser .
   Dette er Sannheten , så sykt og Ondt er det .
   Forskjellen nå er at Ofrene har fått en styrke som kommer til å velte hele Ondskapen !
   Den vil falle , ingen politiker tørr å stå frekk og freidig å si , Jeg er Stolt av Norsk BV !!
   Helland ble den siste , hva er oddsen for at Ropstad nå vil si det ? Mannen er livredd , hele Europa følger med !
   BV er bygget på Pure Evil !!! ?

 2. Syntes ikke noe om at norsk politi skal brukes til å hente ut barn som ønsker å være sammen med sin familie, og påsette dem håndjern og tvinge dem til en eller annen kynisk barnevernsinstitusjon.
  Slik gjør meg dårlig.

 3. Når jeg var ca. 8 år gammel fikk jeg og pappa ha et samvær hjemme hos han med tilsyn av sakkyndig psykolog. Det var jeg, pappa, sakkyndig og en til som var sammen på dette samværet. Pappa serverte hjemmelagde kjøttkaker, potetmos, hjemmelaget brun saus og tyttebær til middag. Nydelig var det. Når middagen var over skylte pappa oppvasken, men vasket ikke opp. Han ville bruke av tilmålte tid på samværet med meg. Så derfor gjorde han det. I rapporten fra sakkyndig står det at pappa ikke hadde orden på kjøkkenet og at det var rotete. Det sto oppvask på kjøkkenbenken. Den var skylt. Kjøkkenbordet og stolene sto pyntelig på plass.

  For fire år siden fortalte pappa meg om dette her og jeg har sakspapirene mine. Jeg bodde hjemme hos pappa fra jeg var 12 til jeg var 19. Når jeg sto på kjøkkenet og bakte eller lagd mat har pappa kommet inn og begynt å rydde opp etter meg FØR jeg er ferdig. Pappa har aldri likt rot, uorden og at det er møkkete. Jeg har alltid vært en rom rydder opp etter meg og alt er alltid i orden når jeg er ferdig. Og når pappa lager mat, så har han alltid ryddet og vasket etter at han er ferdig. Han tørker alltid oppvasken og setter den på plass.

  Jeg håper at Barnevernet og sakkyndige psykologer leser dette her. For jeg har lyst til å påpeke til dere at foreldre som ikke vasker oppvasken etter en middag kanskje vil prioritere tiden med barna sine på et samvær med tilmålte timer. En oppvask kan skylles ved slutt på middag og gjøres ferdig senere. Det er rett og slett frekt å påstå at foreldre ikke evner å holde orden på et slikt grunnlag. Jeg minner om i en sådan stund at Barnevernet og sakkyndige ikke er der ellers, men kun tilstede ved samvær. Da evner ikke ansatte å kunne konkludere med omsorgsevnen. En god forelder tar seg av barnet på samværet fremfor å ta oppvasken akkurat da. Oppvasken kan tas når barna har reist. Og i min situasjon reiste jeg motvillig fra faren min. Man trenger ikke faglig utdannelse for å forstå det :). Det handler om menneskelig kapasitet, forståelse og empatiske evner.

  • Takk for deling Gunnar. Viser litt av hvordan det hele fungerer. Modig som tør dele slikt.

  • Skammelig at barnevernet i det hele tatt blander seg inn i når det passer at foreldre tar oppvasken etter en middag. Det er en sånn inngripen i den private sfære som er skremmende.

 4. Forstå dette ! Penger , penger , penger !!!!
  Innenfor barnevernet og barneverns industrien er det ekstremt mye penger , ett barneverns barn er ett produkt , med det vi kan kalle høy kommersiell verdi.

  Jeg mener att en må gå på de store private aktørene bla Aleris som er ett privat eigd selskap som tjener rått på dette, eiere og styre topper bør etter dommer i bla meneskert domstolen, bli stilt for retten og kraftig straffet for og ha koruptert politikere og barnevern, så bør videre både politikere, politi , barne vern og alle som har deltat i denne barne mishandling stilles til ansvar.
  Dvs en politi betjent som satt håndjern på en uskyldig unge på oppdrag fra barnevernet, skal ikke kunne slippe unna med att han bare fulgte ordre, når han opplagt burde forstå hvor galt det var .

  • Du har helt rett Rune. Barnevernet er en form for menneskehandel hvor barna er varen -man tar de fra foreldrene, og gir de til fosterforeldre som både kan være normale ektepar eller homoseksuelle ektepar -slik at de får både barn og støtte fra staten. Heldigvis er det hele 32 barneverns-saker som skal bli behandlet i menneskerettighetsdomstolen og jeg vil tro at Norge vil tape flere av disse. Det er ikke grunn til å forvente at det er mindre lovbrudd i barnevernsetaten enn det har vært i NAV.

Det er stengt for kommentarer.