“Non Essensiell” -Kristne i California arrangerer bønne-event i trass mot tyrann Gavin Newsom Corona-nedstengning

Kristne i California finner nå sammen i bønn gjennom arrangementet “Non Essential” som vil bli avholdt søndag kveld i trass mot guvernør Gavin Newsom (D) som har vært blant dem som har misbrukt Covid-19 pandemien som et redskap for å stenge ned kristen virksomhet over hele California. Flere pastorer og menigheter, deriblant John MacArthur og Grace Community Church” har en pågående rettslig kamp mot lokale myndigheter gående over nedstengning av kristen virksomhet, -og over hele USA reiser kristne seg nå i protest mot tyranniet som har fulgt i fotsporene til Corona-pandemien som har rammet USA og verden. “Det er på tide å kjempe for vår essensielle frihet,” sier arrangørene av kveldens bønne-event

. Blant de delstater som har hatt tøffest restriksjoner er det Demokrat-styrte California som med diktatorisk makt har forsøkt å bringe kirkens røst til taushet. “Dette finner vi oss ikke i, og det er nettopp i tider som dette at Guds menighet og kirkene må holde oppe,” sier en av dem som står bak kveldens demonstrative bønne-event. Myndighetene i California og guvernør Gavin Newsom har i trass mot president Trump nekter å erklære gudstjenester og kristen virksomhet som “essensielle” og har med hård hånd brukt lokale Covid-19 regler for å stenge ned kirker og forsamlinger. Dette reagerer nå kristne på og vil i natt norsk tid gjennomføre en større bønne-event i protest mot Gavin Newsom og den pågående undertrykkelsen av kristne. (Saken fortsetter)

I natt klokken 0145 norsk tid vil kristne tromme sammen til en bønne-event i protest og kamp mot tyranniet Demokratene har innført i California. En rekke kjente kristne personligheter, deriblant Kirk Cameron, kjent fra The Way Of The Master og filmen “Left Behind” sant pastor Jack Hibbs, Charlie Kirk, David Harris, Dr Dan Ericson, Cissie Graham Lynch, Rob McCoy og Dinesh D`Souza vil tale under nattens event som er en reaksjon på at lokale myndigheter motarbeider den kristne ytrings og forsamlingsfriheten. Arrangementet som vil være åpent for publikum kan følges live i natt i live streamen under. Det er på tide at Guds folk reiser seg i protest mot at Covid-19 blir misbrukt for å undertrykke grunnleggende demokratiske friheter som retten til å komme sammen til gudstjenester, retten til å be sammen og retten til å være det kirken skal være. Nemlig en åpen og utstrakt hånd i nettopp en tid som denne.

2 tanker om ““Non Essensiell” -Kristne i California arrangerer bønne-event i trass mot tyrann Gavin Newsom Corona-nedstengning

 1. Satan, fake news media og demokratene har rottet seg sammen mot Guds folk for å undertvinge menighetene til taushet.
  Vi burde alle se tegningen.
  Dette er åndskamp om Amerika.
  Amerikanerne kan enten velge livets vei eller dødens vei.
  Det er opptil dem om de vil forkaste den mann Gud har utvalgt eller vil velge en ny satans tjener, en ny Jesabel som dronning og herre over deres liv.
  Alle vet at Biden er den mest korrupte politikeren i svampen.
  Harris er en blodtørstig aborttilhenger og liberal som har solgt sin sjel for makt.
  Guds folk bør min sann be. Be til Gud om frelse for Amerika.
  Be til Gud om at nasjonen velger rett.
  Dommen er rett om hjørnet velger de feil

  • Sant nok dette. I USA reiser kristne seg i alle leire mot Covid-19 tyranniet, men i Europa stenges alt ned og kirken er musestille.

Det er stengt for kommentarer.