Nok en dato for bortrykkelsen slo feil -mange trodde at bortrykkelsen skulle ha skjedd den 17 juli

En rekke mer eller mindre ukjente You Tube profiler har i hele år hypet opp en spådom om at bortrykkelsen av den kristne menighet skulle finne sted 17 juli 2019. Bakgrunnen for at denne datoen skulle være aktuell skulle være en skjult kode i den jødiske Menora og i måne-formørkelsen som fant sted natt til onsdag. Oppslutningen om de mange falske profeter som stadig hoster opp nye datoer på Jesu gjenkomst har falt etter de feilslåtte profetiene om dommedag 21 mai 2011 og Renee Moses falske spådommer om bortrykkelsen i september 2015. I ettertid har det blitt fremsatt en rekke spådommer om forskjellige datoer, selv om dato-setting er i strid med Jesu egne ord.

2 tanker om “Nok en dato for bortrykkelsen slo feil -mange trodde at bortrykkelsen skulle ha skjedd den 17 juli

 1. Hadde ventet at Renee Moses også hadde tatt med “Moses sin dag” -da han knuste steintavlene etter å ha sett gullkalven. Da hadde hun hatt enda noen timer til å gå på 🙂 Men hun har nok brukt datoen allerede en gang tenker jeg.

  Tammuz 17 (17.dagen i den 4.mnd.) starter ved solnedgang i dag. Tammuz er knyttet til flere dramatiske hendelser i jødisk historie. I kveld starter en 3ukers sørgeperiode som avsluttes Av 9. (tempelets ødeleggelse)

  God helg og kos deg med denne:
  https://www.youtube.com/watch?v=GTC847Mgz90

  2
  7
 2. “Men denne dagen eller timen kjenner ingen, ikke engang englene i himmelen, ikke engang Sønnen, men bare Faderen.” Markus 13:32

  Og da er det liten grunn til å tro at Satan eller hans tilbedere kalt kristenheten vet det. Den bunnfaslke kristenheten med sitt helvete, udødelige sjel og treenighetslære er demonenes egen spydspiss mot sann kristendom.

  Derfor sa Jesus: “Mon jeg finner troen når jeg kommer”.

  Og det står om slutten i skriftene:
  “Det blir ikke mange mennesker tilbake”.

  8
  1

Det er stengt for kommentarer.